78

Ех маркетинг!

преди 3 години

По време на заседание, Сталин:- Да разстреляте малодушните 20 000 от трети фронт и да боядисате северното крило на Кремъл лилаво!От кабинета:- Ама, защо лилаво?Сталин прошепва на съветника си:-Казах ли ти че няма да попитат за разстерала?---ТА КАКВА Е ЦЕНАТА НА ТАЯ ВАКСИНА ИЗОБЩО, ТА СЕ ГРИЖИМ КАК ДА Я СЪХРАНЯВАМЕ?!

77

Анонимен

преди 3 години

Въобще не ме интересува. Нито ще я ползвам, нито мисля, че някога ще сложа вече ваксина на себе си.

76

Анонимен

преди 3 години

Искате да кажете, че всъщност няма ваксина. А руската и тя ли е невъзможна за съхранение в изостанали държави като нашата?

75

Анонимен

преди 3 години

От горното като знам професионализма на нашите здравни работници и манталитета им 99,99999 от ваксите ще са негодни, прецакани при транспорт, съхранение, вадене, слагане вкарване т.е. навсякъде където пипа българска ръчичка.

74

Анонимен

преди 3 години

Звучи като невероятна измама.Разумните хора биха се ориентирали към някаква друга ваксина.Чуйте ги само. Персоналът трябва бързо да извади ваксината бързо да я размрази и разреди,да и сменя ледът да транспортира някакви термо кутии... Има прекалено много фактори които правят така че да бъде допусната грешка.Как си преддтавяте някой да работи бързо при -80 градуса и да размразява разрежда и тн и тн..Ако ще се прави веднъж е ок.Ама тва действие ще се повтаря милиарди пъти. Нека видим друга ваксина

73

Анонимен

преди 3 години

Дано да се развали и да засмърди на запъртъци, че никой да не си я сложи !

72

11

преди 3 години

Никак.

71

Хаа

преди 3 години

Дорде я докарат, она ще ферментира. Ще е годна за орална употреба с фъстъци.

70

Стайков

преди 3 години

Значи първо трябва да има устройства за съхранение при мнс 80 градуса. После някаква ваксина, която е реално годна само при минус 80 градуса. Човешката тяло има температура около 36,5 градуса. Влимането на ваксина с температура минус 80 градуса ще убие живите клетки в местото на боцкане. Минус 80 градуса е подготвено предварително извинение, ако ваксината не действува при по-висока температура. С една дума лаборторна шарлатания

69

Анонимен

преди 3 години

Ваксината,ваксината,ваксината,ваксината....сутрин ваксината,на обед ваксината,вечер ваксината,през ноща си проверявам имейла пак ваксината и така до краят на света ще четем и слушаме само за ,,ваксината''. И какво ще направи ваксината? Ми от СЗО-то казаха че нито ще ни излекува,нито ще ни предпази,нито заразените ще намалеят,нито болните ще оздравеят,нито починалите ще намалеят.Та толкова за ,,ваксината''.Ако нещо съм пропуснал за ,,ваксината'',...моля да ме допълните!

68

Анонимен

преди 3 години

Вьв кофата за смет - тя ще е развалена преди да стигне вьв - бьлгария

67

Сата НАТО

преди 3 години

И защо, извинете, някаква жива материя трябва да се съхранява на -70 градуса, като всичко под -18 замира и може да изкара в това състояние 1000 години? Това сега, дето го борим, вирус ли е или нещо от етиопската митология?

66

Анонимен

преди 3 години

До нас пак ще достигне прокиснала ваксина...

65

пияница мистик

преди 3 години

До LOlИ понеже ми се бараш много отворен с такива фалшиви фейкове, си направи труда да проверя тази "Хадасса" и открих следното:Израильская клиника Хадасса в МосквеКато им влезнах в сайта и се зачетох, няма никакъв Нетаняху, никакви купени ваксини, нищо от мал0умнитe ти измислици, всеки може да провери. Освен ако не си го прочел в сайта на Атака или Биволъ, дето съветските другари го финансират. Там за такива като теб пише всичко, за да се кефите на лъжите на джуджето

64

пияница мистик

преди 3 години

До LOlТочно пък евреите да поръчат нещо, което не е минало лабораторни изпитания и целия свят му се изсмя на джуджето, барабар с учените му ми звучи малко като вица, дето вървял евреина и хвърлял пари, а след него арменеца ги събирал и му ги връщал :)))

63

пияница мистик

преди 3 години

До LOlХахахаха, много се кефя на този сайт. От години му се кефя какви индивиди пишат тук :) Ей като този, дето си мисли, че интернет медиите са му вестник "Работническо дело" и може да си пише измислиците като че е назначен от ЦК на БКП. Каква съветска ваксина бе, другарю? Такава няма и съветските професори ги хвана срам от тази опашата лъжа, поне за това има статия. Има лекарство против шап по животните, чети малко, нета е безкраен. И Нетаняху нищо не е поръчвал, само в болния ти мозък :)))

62

Анонимен

преди 3 години

Щом в щатите нямат идея как да я транспортират, какво да кажем ние ...

61

LOl

преди 3 години

Докато тук умуват как да транспортират ваксината хитрите евреи, от частния медицински център Хадасса са поръчали 1,5 милиона ваксини Спътник 5 и днес премиера Натаняху е провел телефонен разговор със Путин за закупуване на Руската ваксина от държавата....Израел има сключени договори със Модерна за закупуване на тяхната ваксина също така водят преговори и със Pfizer за закупуване и на тяхната ваксина... И да подчертая дебело за Мангаройдите след карантината всичко работи и имат по 900 заразени

60

НЕКОЙ

преди 3 години

Знам, че е нечовешко да се удря човек по муцуната, но това е единственият начин да се спре с медицинският тероризъм.....

59

Обективно

преди 3 години

ВАКСИНАТА НЕ ПРЕДПАЗВА ОТ ЗАРАЗЯВАНЕ, А ВОДИ САМО ДО ПО- ЛЕКО ПРОТИЧАНЕ И ВИЕ МОЖЕ ДА ЗАРАЗИТЕ ХОРАТА ОКОЛО ВАС. ЗАТОВА И БОРИС ДЖОНСЪН БЕШЕ ИЗОЛИРАН ЗА 14 ДНИ, ВЪПРЕКИ ЧЕ ВЕЧЕ ИМА АНТИТЕЛА. ЕДИНСТВЕНОТО НЕЩО, КОЕТО МОЖЕ ДА СПРЕ ВИРУСА СЕ НАРИЧА МАСКА , ДЕЗИНФЕКЦИЯ И ЛИЧНА ОТГОВОРНОСТ.