24

Съвпадение

преди 3 години

Протестите спряха и отложеното решение се ГЛАСУВА. Всички медии показват глупости на Боко. Далаверата стана. Да ни е честит новия рекет. В допълнение: знаете ли че монтаж на антипаркинг колче струваше 50лв преди 5г. + цена + проектиране, нова зона се плаща на външни фирми проектиране и изграждане!

23

Анонимен

преди 3 години

Ай, чиститу! А от 2021г виолетова и ултравиолетова зона. Покрайнините могат да ги боядисат в жълто и бяло. Ултравиолетовата да я разграфят за летящи коли(все пак сме 21век), а виолетовата за летящи, дето като паркират опират в асфалта....Модерна работа ееййй..

22

Анонимен

преди 3 години

Мутрите продължават да пълнят чекемеджетата с нашите пари - това са сините и зелените зони.

21

до недоволните

преди 3 години

благодарете на всички новософиянци заради които няма места за паркиране , няма и места в училищата , яслите и детските градини , най вече им благодарете за презастрояването на София - продават си нивите и се натресоха тук . в цяла София се миека !

20

Я па ти..

преди 3 години

До пепе 8 Що бе ? Нали комунизма било хубаво нещо ?

19

Съвет

преди 3 години

И в неделя , и в неделя..

18

Дзъ

преди 3 години

Гласувалите за сегашното управление на столична община, ако обичат да се въздържат от възмущения

17

Анонимен

преди 3 години

На печелившите честито.

16

Не се научи ей

преди 3 години

Във втора употреба се редяхме на опашки

15

Анонимен

преди 3 години

И аз искам бизнес при който със закон да задължават хората да ми правят оборот!Ама за обикновените хор като мен нямаааа...:((

14

Анонимен

преди 3 години

Общински многоетажни паркинги-да, обаче в центъра няма къде. Просто защото за 30 години общинските места в центъра бяха разпродадени под масата. И бяха застроени от близката до властта Строителна мафия. Включително със сгради минаващи за общежития и ателиета, при които разрешената плътност на застрояване е още по-висока. Удобно оставена вратичка в закона, за наши хора

13

Анонимен

преди 3 години

Следваща стъпка, да работи 24 часа до пълното издояване на овцете.

12

61756

преди 3 години

С тия милиони да бяха направили на всяка метро станция паркинг и да се махнат тия зони. Ама не, държат пара и стискат. С боя и колци правят места. Често върху тротоарите. А по централните улици на София ме е гнус да ходя. 2 лева за цимент не са дали тия мутри.

11

Анонимен

преди 3 години

Денонощни зони и всяко паркомясто с апарат за автоматично чекиране.Както е по-цял свят.Хем приходите да станат прозрачни,а не както сега,хем да не може *** и Пульо да си спира безплатно където си иска.А живущите както беше досега, да обикалят по един час за да могат да паркират и да си влязат в къщи.Всичко друго е чист комунизъм

10

Анонимен

преди 3 години

Ако целта е намаление на колите и по-чист въздух в центъра на София,то тогава синя и зелена зона трябва да са денонощни.Едновременно с по-редовен,надежден и екологичен Градски транспорт,за да може всеки безпрепятствено да стига до центъра.Ако обаче целта е да бъдат тормозени живущите в центъра,и всеки от провинцията и другите квартали да може да си спре таратайката на жълтите павета по всяко време,а живущите да не могат,продължавайте като досега.Това обаче е чист комунизъм!

9

sdsdsa

преди 3 години

Супер!Всеки се изтърсва в центъра и паркира все едно си е на двора у Петърч....

8

Анонимен

преди 3 години

Столичният общински съвет саботира борбата на хора и медици с заразата такива сметки ясно сочат курса на общината "пир по време на чума", софиянци дали пак ще траят е въпрос с 90% утвърдителен отговор.

7

Анонимен

преди 3 години

Синя и зелена зона трябва да са платени денонощно.Това е истината.

6

пепе

преди 3 години

Трябва паркирането да е платено в цяла София и по всяко време! Обществото не е длъжно да осигурява паркоместа за автоталибаните! Безплатното паркиране е комунизъм!

5

Анонимен

преди 3 години

ами нали трябва да се избият парите за увеличения на заплатите на държавните хрантутници..това е само началото...