340

До ПроСоТо

преди 3 години

Това ,за което зовеш байно ,твоите хора опитаха да го изиграят на кметските избори с "ракета носител" сестра Галева в София,но не им се получил. Даже бяхте впрегнали и "булонката " на Маджо с неговите *** от дай БГ. Вярно эа малко,ама не стана.Эабравяте ,че е 2020г. и хората доста свят видяха,энаят кое е хубаво.А това,което искаш е подло и недостойно !

339

Тик -так

преди 3 години

Бацето отново, че ви бие на избори, но ще се оттегли в пенсия.

338

истина

преди 3 години

Каскета започна да ни спасява от мутрите. Главната мутра в държавата е Фигуранта, който размаха юмрук срещу народа, и започна преврат с пари на Божков, получавани в президентството чрез депутат от БСП. На мутрата му остават няколко месеца, и на есен ще го приберат в централния. Новият девиз е мутра вътре в централния.

337

Анонимен

преди 3 години

Колко ителигетнтна и удохотворена физиономия има този на снимката

336

Валя

преди 3 години

Спаси ни от мутрите , Слави !! Трябва да спасиш България от мафията !!

335

Фалшива новина

преди 3 години

При тези проценти всяка партия с над 2,8% от гласовете на имащите право на глас, влиза в парламента, т.е. Слави Трифонов и Демократична България също ще са в парламента, както и може би някоя друга партия отсъстваща в новината.

334

Факт

преди 3 години

Важното е да махнем мутрите от властта, а който и да дойде все ще е много по-добре от мутрите. Жалкото е, че много хора не го разбират.

333

ПроСоТо

преди 3 години

та:-Има изключително прогресивни,национално отговорни и перспективни организации.Но те ,ЗА СЪЖАЛЕНИЕ,ПОЕДИНИЧНО не могат да направят нищо!.."СЪЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА"!!..май го забравихме..

332

ПроСоТо

преди 3 години

До Пян_ГъПърво:-Живков го свалиха ТРОЙНИЯ АГЕНТ Луканов,болника Младенов и още двама-трима евреи-предатели!Това първо!Второ:-Това,което е сега бсп НЕ е онова,което беше преди 30 години!..Ако не си сляп,там тече ОЧИСТВАНЕ от "старите компрометирани муцуни"...Но това не е най-важното!..Главното е,че те си имат "електората",който си е най-многобройния."ДЕ ФАКТО"!..Мутрьо има някаква поддръжка,но тя е заради ПАРИТЕ,С КОИТО СИ Я КУПУВА!..всички останали са нива под тях.Е,ИМА изключително

331

тъпото

преди 3 години

До БГ супер дънотормоза над медиите....другарю разбрах че сме на 111 място по свобода на печата... моля те да ми кажеш някои страни от първите места, и дали в тях би посмял да псуваш премиера и да удрящ полицаи.... САЩ, Русия Китай и... които кажеш

330

Пян_Гъ

преди 3 години

до ПроСоТоАве, ти нормален ли си? За какво БСП говориш? За тези, които свалиха ТдЖк, фалираха банките, създадоха ДПС, силовите групировки, изсякоха горите, бетонираха морето и т.н. и т.н. ЗА ТЯХ ЛИ ГОВОРИШ, ТЕ ЛИ ЩЕ НИ ОПРАВЯТ??? БОЖЕ, БОЖЕ...

329

Анонимен

преди 3 години

Този по грозен и от Мангъров, бе

328

11

преди 3 години

Брееей, тоя Барометър вече е по-добре да количество фекална маса.

327

ПроСоТо

преди 3 години

впрочем,депесето винаги е било готово и ГО Е ДЕМОНСТРИРАЛО,че са готови да се разцелуват със всеки,който има шанс да ги включи в някакво "правителство",или поне.."В ДАЛАВЕРАТА"..АКО ВСИЧКИ АНТИГРОБАРСКИ движения и настроения не се организират около някакво "ядро",то РЕЗИЛА разни МУТРАГЕНИ да СЪСИПВАТ България, ще продължи."Орела,рака и щуката" НЯМА ДА НИ ИЗКАРАТ ОТ СРАМНОТО БЛАТО!!!!!Необходим е компромис СЪС ЕМОЦИИТЕ ни!!!!!..РАЗУМА трябва да надделее!

326

Никк

преди 3 години

"Аз лично очаквах че ще го съсипе от неудобни въпроси и ще е меко казано агресивен към него както много пъти е правил..."И нямаше да го излъчат...

325

Никк

преди 3 години

Само не мога да разбера защо му викат чалгар!? Почти няма песни които са в такъв ритъм. А народните песни които са направили с куку бенд са една от най яките варианти на тези песни. Уникални са. Представете си да ги нямаше песните на Слави. Какви народни песни щяхме да слушаме? На радка Калчева и Володя Стоянов!?

324

komitata

преди 3 години

барометър-хахха забравиха за врачката на Берлускони и Алена

323

Пян_Гъ

преди 3 години

Най-после едно реално проучване, а не фейк като досегашните. И какво чудно има? Нормален човек не би погледнал към ***или Учиндолския офф-шорен "демократ" и "данъкоплатец". Файтонджийдси партии. Ако всички медии бяха така обективни, нямаше да име и "протести".

322

ПроСоТо

преди 3 години

До Анонимендраги,работата е там,че Славито НЕ МОЖЕ да бъде "алтернатива" на герп!АКО имаме поне малко акълец и ОТГОВОРНОСТ за бъдещето ни,ще се запитаме:-"Кой може да бъде РЕАЛНА алтернатива на боко Харем?"....просто ги избройте!.."Тоя"-има няколко ВЕРОЯТНИ процента,"Оня"-още по-малко,други,трети,..ВСИЧКИ са НЕДОСТАТЪЧНИ.ЕДИНСТВЕНАТА РЕАЛНА алтернатива е ..колкото и отчайващо да звучи,бсп.ДПС НЕ ги смятам за алтернатива,защото те винаги са били "дупеигащи" с боковата Хунта.Впрочем,т

321

Петърчо

преди 3 години

Ако не вярвате че Слави е по-голям гербераст от Б.Б. просто гледайте последното гостуване на Бойко в шоуто му преди Слави да напусне БТВ. Аз лично очаквах че ще го съсипе от неудобни въпроси и ще е меко казано агресивен към него както много пъти е правил с други гости *** тоя взе та му предостави цялото интервю за Бойко да си прави реклама на партията си и правителството. И това няма нищо общо с мнението ми за Слави ама този човек все повече изглежда по дефиниция като вампир. Туй то годинките. :)