37

Валентина Велкова

преди 16 години

НДСВ заприлича на останалите партии-рожби на БКП.Всички некадърници- с високи постове!Смятам,че това е умишлено,т.е. те само чучела и послушковци,готови да продадат и майките си за дребни грошове.Не се ли усеща царя,че с такива около него става за присмех?

36

теменужка

преди 16 години

Оставка на цялото правителство, защото и останалите освен посочените трима са същите маскари - дали здравеопазването е здравеопазване, дали образованието е образование, дали културата е култура, дали отбраната ни е отбрана, дали земеделието ни е земеделието, дали правосъдието ни е правосъдие - дайте пример за едно нещо което е в ред в тази страна, защото аз не се сещам уважаеми реакционери, баби яги и прочие ***

35

преди 16 години

Вълчев е най-некадърният министър на образованието.

34

преди 16 години

Саксидиотски - едни *** заменят други ***.

33

преди 16 години

Смятам ,че първите,които трябва да си заминат са Гайдарски и Вълчев!Не мога да разбера тия,които толкова харесват Вълчев!Може да е интелигентен,но е адвокат,да отива в съда!От образование определено не разбира!Гайдарски е още по-зле!Той пък уж доктор ,тотално срина здравеопазването!Това са най-важните сектори във всяка страна!Те ги унищожиха!

32

хипо

преди 16 години

Симеон каквото и да прави,за себе си го прави!!!

31

г-н

преди 16 години

Отдавна това трябваше да стане -още след учителската стачка .Такъв хаос в България е нямало -в нормалните държави това е недопустимо .Магарета на лед-запънали се и няма мърдане !

30

АХП

преди 16 години

С какви дрехи трябва да работи една бълг.лекарка в българиядокато вземе специалност,след като я пращат в затвор,не в карцер,при ескорта й от оряхово до пловдив,за да може на следващия ден камуфлажен плъх да я пита защо е работила с бялата си лекарска манта в под.32990,от което е освободена по член и параграф преди месеци и отдавна не работи за военните.Може би без дрехи.Ами тъй кажете,бе джанъм,не всички схващаме бързо, ако ще да имаме и приличен IQ.

29

АХП

преди 16 години

Съветвам го преди да казва и пише нещо да се запознава с наличната документация.Не може да твърдиш,че на някой му е предлаган ТЕЛК за определяне на работоспособност,без да е бил хоспитализиран и да е ползвал болнични.За справки да си погледне Наредба за експертиза на работоспособността.И освен това г-н зам .мин,преди да започне работа във военно поделение човек минава пълни мед.прегледи във военна болница,защото работи с въоръжени и оръжие.

28

Ani

преди 16 години

Нина Чилова - министър на образованието? Милата, дано се е образовала в периода, когато не се правеше на разбираща от култура и туризъм. Справка: добрата й информираност относно композиторите, художниците и техните произведения.

27

без значение

преди 16 години

Отдавна Симеон трябваше да изчисти това сладникаво и самовлюбено присъствие на Д.ВЪЛЧЕВ в министерско кресло.Безхаберник,който няма място в МОН. ВЪН !Учителите ще почерпят от "голямото "увеличение,което им отпусна този самозабравен и аморален вожд...Наздраве за партенката,дано е истина!!!

26

преди 16 години

К'во го слуате тоя, лъже та лъже! Пак е измислил някаъв "геиален" ход да остане на власт! Тия тримата много добре знаят, че е ход - отлюспва все повече и повече, но бавничко, хитричо и ХОП - ГЕРБ-чето ги прибира и ПАК СЪЩАТА ПРИСПИВНА ПЕСЕЕЕЕН! СЪБУДИ СЕ, НАРОДЕЕЕЕ! Как си представяш Симеон и Бойьо да се разделят?! Да не мислиш, че ГЕРБ е измислица на Борисов!? Откъде толкова акъл? Смешно е сега, но трагично може да стане всеки момент!

25

преди 16 години

"Най-бюрократичния,некомпетентен,неработещ и лицемерен министър на образованието от времето на прехода е възвеличавания от Вас г-н Вълчев.Готов съм да преведа конкретни доказателства за това...Но почакайте, всички ще видят каква какафония ще забърка с матурите." Моля ви, наистина поне тук постнете доказателства. Защото този "компетентен" министър издевателства с децата (обявил е конкурс сред пенсионирани учители за изработване на тестове за матура!!!!! - работа, която се върши с години от големи екипи специалисти, статистици, оценители и психолозози при нас се очаква да я свърши един пенсиониран учител нямащ понятие от тест!!!!)

24

yes!!!

преди 16 години

zaminavai te si !!!!!!!!!!!!!!!!ne iskam da vi vijdam ped*rasi mrasni:@:@:@

23

doctors

преди 16 години

Това са просто слухове,преди няколко месеца пак го чухме същото,този път беше по вестнниците,сега по телевизията.Според мен това са слухове без покритие.Хора от Ндсв казват,че царя няма да сменя министри това го казва Милен Велчев и други придружени до царя.Също казват,че информацията която е разгласила Бтв е лъжа и инсинуация,освен това казват че няма такъв списък,и че информацията е дадена от някой който работи против Ндсв и е близък до отцепниците.Както казах според мен това са само едни слухове,ще поживеем и ще видим.

22

преди 16 години

Веселин Близнаков (министър на отбраната) - този е най-големия ***. От Стралджа е . Най трудно ще го махнат него - вкопчил се е здраво за поста!

21

Arkan

преди 16 години

vmesto da gi smenjash, gi dai na sud

20

val4ev pederast

преди 16 години

Даниел Вълчев най-накрая го разкараха !!!! Празничен ден за образованието в България

19

dulo

преди 16 години

Даниел Вълчев за мен е един о туспешните министри в кабинета, ако не успя с реформите в образованието, то поне се опита. Много други дори не се и опитаха...

18

преди 16 години

*** мръсен дето окраде България и взе девствените й гори,махай се бе,народа те мрази и ненавижда-не усещаш ли?Или какво ли си викаш-я да си взема и някоя планина.*** мръсен испански-махай се.