9

Анонимен

преди 3 години

Изписали са го, и сега след като вече е излязал - Да вземат да си проверят шкафовете с психотропните лекарства. Сигурно ще изпаднат в шок от липсите.

8

Анонимен

преди 3 години

До ФактМогат,могат от тлъстината им се запушват кръвоносните съдове и налягането се увеличава Сърцето се бъгва помпа ту бързо ту бавно съответно налягането се повишава и понижава доста рязко много пъти на ден.Както можеш да си представиш кръвоносните съдове не са безкраино еластични и в един момент започва теч на кръв.Ако е в мозъка е инсулт.Наднорменото тегло е основният рисков фактор естествено и тютюнопушенето и алкохолът.Сърце и вени са част от една система и са свързани.

7

Факт

преди 3 години

До АнонименИма доста слаби хора с инсулт,между другото.Дебелите умират повече от инфаркт-до инсулт не могат да го докарат.

6

Анонимен

преди 3 години

Инсултът е от наднормено тегло и години високо кръвно.Постепенно кръвоносните съдове се запушват и губят еластичност около и вътре в тях се натрупват мазнини.След известно време започват да прокапват.В началото организмът се справя с "течовете" но с минаване на времето се натрупват капсули с лизирана кръв...Когато някоя от тях е на място което е опасно например мозък е възможен фатален край.Трудно ще видите слаб човек с болно сърце инсулт или атеросклероза.Диета,диета и пак диета.Отслабнете !

5

рт

преди 3 години

Да му пратят кърканье и дрога, и да отлита при Ескообар.

4

Анонимен

преди 3 години

Много съм загрижен за него, от години играе като рекламно лице на наркотиците. Хубаво е че му правите реклама.

3

Д-р.Ескобар хомеопат

преди 3 години

Тоя, колко бял прах е изшмъркал от хомеопатична та аптека на д-р. Ескобар не е истина, как е още жив.

2

Анонимен

преди 3 години

Винаги съм се чудел как при тоновете кока, които са минали през носа му, все още е жив. Ще взеем да се окаже, че белото не било чак толкова вредно. Веднага се обаждам на дилура да докара малко, че нещо съм се поизнервил напоследък от тоя смърцафлясан вирус.

1

Анонимен

преди 3 години

Скоро ще е на терена...като зрител де...