8

Анонимен

преди 3 години

До 1Прочети мотивите към заповедта на министъра от 11.11.Има и за теб.Министърът ще има право да командирова всеки лекар при нужда, в условията на извънредна обстановка.Свикни с мисълта за 1к., Но дали ще има толкова за всички,?

7

До 1

преди 3 години

Дежурствата в София са 24 часа.

6

До 3

преди 3 години

На сестра Галена не й до смях.Носи маска и на открито. Има я в пик.Починали са й двама шефове на областни структури, което значи,че други са болни.По селата се крият от нея.Четем отново в Пик.17526

5

Хайде. Време е

преди 3 години

Стойчо Кацаров да отиде.Това му е шансът да си върне дипломата

4

БСП = смърт

преди 3 години

Човека на Корнелия, Радев и ко. доцент Мънгаров вече управлява кризата той каза, че лекарите ще са сухи съчки и не само трябва да седят по триажите, но и даходят по домовете. Ковида си е обикновено грипче.

3

Анонимен

преди 3 години

Милев, ти що не идеш да дежуриш в кабинета? Все и за теб ще се намери някаква дейност там, нищо, че си зам-кмет, а не лекар.Така де, да искам и да призовавам и аз мога.

2

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 3 години

ПОКАНЕТЕ СЕСТРА ГАЛЕВА , БЕ....!НЕЯ К-19...НЕ Я ЛОВИ...ХА,ХА,ХААААААААААААААА...Я , КВИ ОРГАНИЗАЦИИ ВЪРТИ НА ЖЪЛТИТЕ ПАВЕТА...!!!!

1

Анонимен

преди 3 години

"Тя си обяснява липсата на желаещи лекари, които да дават дежурства, със страх от заразата."Мне, мерси. Представете си - зарязвам си практиката и пациентите, които имам; доходите ми съответно закопават дъното; отивам да давам 12 часови дежурства; рискувам да се заразя и да заразя семейството си; не ми осигуряват никакви ЛПС. Само може би, ама не е сигурно, ще ми дадат 1к за първа линия.Да нямах семейство, да нямах работа, да не бяха 12 часа дежурства, да нямах специалност - може би.