31

Анонимен

преди 3 години

До БОКолкото теб?

30

Asa

преди 3 години

Един въпрос : Преди 10 дни съм си направил тест за ковид-19 и съм положителен. Вчера пак си правя тест и пак съм положителен . Вчерашния ми тест брои ли се за статистиката , защото ако се брои значи съм се заразил 2 пъти . А това е изкривяване на статистиката

29

Анонимен

преди 3 години

Изглежда тоз вирус е повече отровен отколкото е заразен или самия вирус е натровен използван кат основа укрепител на прекурсори като съединения,които не могат да влезнат в реакция за необходимото отровно вещество получено от съединяването им без необходимите условия в динамиката за обработка до получаването му щом не се установяват разликите в химичния състав на вируса в свободен вид разпространен кат обикновен в околната среда в която уж е развит с този описан как опасен по вид с разновидности.

28

Ха ха!!!

преди 3 години

Мисля се спокойно може да се замени "за която към момента няма информация за придружаващи заболявания" с по простото - "с неплатени здравни осигуровки"

27

минувач

преди 3 години

Да припомня старата приказка - "като минеш 50тте, ако се събудиш някоя сутрин и нищо не те боли - сигурно си умрял!"С *** с които ни хранят и стреса който причиняват - сигурно вече не е 50 а 35 'границата'!Да познавате някой пенсионер без "придружаващи заболявания"? (без да броим безпаричието и самотата)

26

Анонимен

преди 3 години

Защо не погледнем и оздравелите, там са повече, стига черна статистика. По света умират много хора и от съвсем други неща... Никой не е вечен...

25

Анонимен

преди 3 години

Че то в България няма единна система на здравни досиета, само ако личния лекар ги напише в насочваща лист.

24

Анонимен

преди 3 години

"24-годишният, починал от коронавирус, без други заболявания"Само бил леко затлъстял като прасе, иначе здрав и прав момък!

23

Анонимен

преди 3 години

До Бауточно 15 човека в пенсионна възраст от тези в списъка са без съпътстващи заболявания, процента го смятай ти, ама за мен това е подигравка на държавата с нас, 6 млрд. на година харчим за тая система и после да ми вадят подобни списъци, в които 1/3 от хората са пенсионна възраст и пише, че са без други заболявания, това е направо подигравка с нас. За 6 млрд. можеше малко повече да се постараят

22

Анонимен

преди 3 години

Няма, как някой със сериозни болести да доживее до 90 години... Така, че "логиката " на някои тук хич я няма...

21

Бау

преди 3 години

до 21Кой знае от кое селце е и няма личен лекар. Такива изобщо не са в системата. Стига сте си мислили, че ви лъжат и плашат ... Никой няма сметка от това.

20

Анонимен

преди 3 години

До Баупенсионерите по принцип не се осигуряват, здравнитв вноски са за сметка на бюджета, а в тоя списък има над 10 човека в пенсионна възраст, за които шише че са без съпътстващи заболявания, това е смешно просто

19

Бау

преди 3 години

Разберете ... Това, че пише, че няма заболявания значи - няма в системата. Т.е не е ходила да се лекува официално. Най-вероятно не е здравно осигурен човек.

18

Анонимен

преди 3 години

Аз имам 4 познати преболедуваха от covit 19 включително един диабетик нищо им няма.

17

АЗ мога ли ?..?

преди 3 години

К'ва тая система, в която 70-80 годишни нямат въведени никакви приружаващи заболяваниа? И това не е само днес! Някои хора явно не си вършат работата, за която им плащат. И това са хора от системата на здравеопозвонето. Тогава защо се чудим, че в милиард и половина Китай има по-малко заразени отколкото в 6-милионна България?

16

Некъф

преди 3 години

Това, че са нямали данни за придружаващи заболявания не означава, че е нямал !!!

15

Анонимен

преди 3 години

от ония дни имаше една столетничка, и то без съпътстващи заболявания, направо стават смешни с тая статистика

14

Анонимен

преди 3 години

Този е бил стопроцентов наркоман. Вие какво очаквате ?

13

Анонимен

преди 3 години

умрел от марихуана и наргилета

12

Анонимен

преди 3 години

Абе като прочета за 70-80 годишни че и 90, без други заболявания...-----Това се казва лош късмет - да живееш 90 години без заболявания и накрая да умреш от един измислен вирос.