26

Rdi

преди 3 години

Е добре, а как тогава е възможно да предозираме с витамин Д да речем, след като пиенето на витамини няма никакво отражение върху нас?

25

ЕТО ЗАТОВА!

преди 3 години

При хомеопатични добавки какво друго да има освен плацебо ефект?

24

лекар-пулмолог

преди 3 години

Не е важно дали ще сложите минуси или плюсове. Аз вярвам само на практиката, а не на разни платени от големите фирми и корпорации, излизащи по тв-то. Половината джипита у нас са болни или в карантина. Колежката-пулмоложка, също не е работа - съпругът и е в болница. Само в диспансера има един работещ колега и аз съм другия. Потокът е огромен, а и след работа телефонът не спира да звъни. Едва ИЗДЪРЖАМ.

23

Анонимен

преди 3 години

До Лекар-пулмологБлагодаря!

22

д-р Мусака

преди 3 години

Пиете калиев перманганат и една две капки глицерин за ковид19

21

До 19:

преди 3 години

Повечето от индийците са слабички, макар тяхната мода за жените е да бъде дебеличка.

20

Лекар-пулмолог

преди 3 години

Имунопам+, zn -НА СИБИРСКО ЗДРАВЕ, Новомин - на сибирско здраве, натокиназа - натурален антикоагулант и витД и чай от известен билкар, мой познат, съставен от диворазстящи билки.

19

Анонимен

преди 3 години

В тежко засегантото Перу след почване на лечение с ивермектин смъртността е намаляла със 73 %. В момента от 928 хил. случая, активните са 39 хил. или около 4-5 %. 95-96% са вече излекувани.

18

Анонимен

преди 3 години

Давайте им ивермектин по индийския протокол и са готови. В Индия от 8,7 милиона регистрирани случая 8,1 милиона са излекувани. В момента активни са им 5 % от всички случаи. 3 пъти по ниска смъртност от нашата на милион население. А са по-пренаселени и от нас.

17

Анонимен

преди 3 години

До ЛЕКАР-пулмологБраво! Много ли ще е нахално да попитам кои са добавките?

16

Анонимен

преди 3 години

След антиваксъри вече анти-витамини ли има, ами да най-добре е с храната, но отровите които продавате в супермаркета имат ли витамини?

15

ЛЕКАР-пулмолог

преди 3 години

Практиката и само практиката ми показват, че тези които пият добавките, които съм им предписал достатъчно дълго време въобще не развиват К-19 - пневмонии, а имат само леки симптоми. Тези, които започват да приемат такива в момента на разболяването оздравяват по-бързо. От 150 пневмонии, лекувани амбулаторно в Благоевград, поради липса на места имам само един смъртен случай. Аз също постоянно съм на добавки. Важно е обаче какви са добавките, защото повечето са менте, особено тези от ТВ-то.

14

Анонимен

преди 3 години

Още една "многомилиардна" индустрия, печелеща от простотията и лековерието на хората.

13

До 9:

преди 3 години

Къде чете това, че мултивитамините съкращавали живота?Дай подробна информация и линкове, в противен случай ти си лъжец.

12

Анонимен

преди 3 години

До Професор ТюхчефЕй професоре, ти си много добър бе!Работиш ли по здравна каса?

11

Професор Тюхчеф

преди 3 години

Витамини се пият само при клинични ситуации, трудно е да имаш недостиг , тъй като ДОРИ :"В състава на телешката сланина има витамини от групите В1, В2, В6, В12, минералите натрий, калий, фосфор, магнезий, цинк и селен, аминокиселини като аланин, фенилаланин, аргинин и глицин и органични киселини аспаргинова и глутаминова." (википедия)Прибави и състава на виното което ще изпиеш със сланинката.....

10

Анонимен

преди 3 години

Всеки може да тества че това не е вярно.Изпийте 500 мг витамин Ц. След 10-20 мин ще почувствате прилив на енергия който трае около час.

9

Анонимен

преди 3 години

плацебо е различно от отрова, защото според едно друго проучване се установява, че мултивитамините съкращават живота с около 15 години и аз съм по-склонен да вярвам в това.

8

Анонимен

преди 3 години

Е ша *** извиняат, ама на "високо кръвно налягане, астма, диабет и артрит" трудно ще повлияят витамини. Намерили са за какво да ги питат.

7

Падаря

преди 3 години

Мойта винаги гълта мойте витамини.