6

доцента

преди 3 години

ТОВА ДЕТЕ ЩЕ Е УРОДЛИВО

5

D

преди 3 години

Рискът от увреждания е много голям, но винаги има надежда. Историята помни такива чудеса и децата растат здрави и щастливи. Дай Боже и това да е от теи чудеса!

4

Bobi

преди 3 години

До Анонимен, Нашето се роди в 26 ГСТ, 485 гр. Освен 2 операций на небцето и 2 на ушичките, слава на бога друго не сме правили. Така че нека да оставим господ си знае работата...Има ли век има и лек както казват старите хора. Подкрепям родителите, не се предавайте то си е вашето всичко.

3

Анонимен

преди 3 години

Помните ли случая с онези лекари от Горна Оряховица, които след като изхвърлили бебето, го чули да плаче и го бяха убили. После ги оправдаха, щото било невъзможно да е родено живо. А то беше на толкова седмици, колкото и това бебе... и тежеше повече. Това беше прочутия случай, дето Цветанов четеше СРС-тата.

2

Анонимен

преди 3 години

"А какви ще са уврежданията на това дете?"От морална гледна точка сме задължени да се опитваме да го спасим до последно. Но статистиката е против детето, така че започвайте да събирате капачки от сега. Толкова неща могат да се объркат, че не им завиждам на родителите.

1

Това не е ОК

преди 3 години

Хубаво, ще го връчите на родителите след още някой месец. А какви ще са уврежданията на това дете?