6

Анонимен

преди 3 години

Какви ваксини?Какви тъмни мрежи?Тъмно ви е в главите.Ваксината няма да действа повече от една година.Доказаха го французите.Коцето се зарази за втори път.Има резаразяване след месеци.Антителата се губят с течене на времето. Няма как ваксината да ви помогоне.Това са излишли илюзии в хората.Няма да се справи медицината с ваксините.Ваксините само ще налеят пари в големите компании и нищо повече. Ваксините са една заблуда.Аз не съм антиваксър.Имам всички ваксини на детето си.Ковид е биолог.оръжие.

5

Анонимен

преди 3 години

До Ако невярватеСъс чипа във ваксината няма да им избягаш. Таргет навсякъде. Пускат бийма на авто и отиват да си пият кафето докато ти полудяваш

4

Анонимен

преди 3 години

До Ако невярватеДа ти кажа честно това е супер. Знаеш ли защо, защото така вече сме сигурни че устройството е на пазара и всеки може да си го купи. Досега беше само военна технология и "конспирация". Хората дори не вярваха че това е възможно. Смятай, че като стане масово и всяко хлапе го използва, магията на илюминатите автоматично се разваля. Така че ако ти заговорят гласовете, вече няма да си мислиш, че полудяваш, а ще знаеш, че те тормозят хора. Мисля че това е по-малкото зло.

3

Ако невярвате

преди 3 години

Без слушалки! Устройство изпраща музиката директно в главатаПървите прототипи ще са готови за масова продажба за другата КоледаДир. Бг

2

Идва в повече

преди 3 години

Масово пускат устройствата V2K и ПСИХОТЕРОР на пазара, става мазало, ще ви четат мислите и ще чувате гласове и музика като шизита!Да му мислят богаташите и хората с кредити!

1

Шмул Розенкранц

преди 3 години

От коя част на *** ви кратуни изплуват такива... "бомбастични" новини!