29

121212

преди 3 години

Никой не го интересува. Важното е да не те глобят. Те истинските не се носят правилно.

28

бзззззз

преди 3 години

Първо - повечето неща в нета са менте.Факт неоспорим.Много рядко пазарувам от там.Второ - всички маски и дезинфектанти , които не са внос на фирми,собственост на подставени на ГЕРБ и НОЩ лица,се обявяват за фалшиви и не получават сертификат от МЗ.За това няма да има и безплатни PCR повече.Трябва да се папка.Ама яко да се папка!!!

27

Анонимен

преди 3 години

Най-добре със космически скафандър - извадете си едни 12 милиона долара и сте защитени от всичко: Бактерии, гъбички, вируси, приони... даже и от извънземни!Разбира се, че почти всички маски на пазара са менте.И разбира се, че причиняват алергии.Ама нали ни задължават - като жените в Саудитска Арабия, какво да правим?Аз се чудя как още хората имат нерви да търпят тази диктатура?

26

Анонимен

преди 3 години

Шлемове? Те пък как предпазват? Колкото и оригинални да са. Това р най-голямата тъпотия.

25

Вера

преди 3 години

Ами нормално. Лошото е че почти само това се предлага. Никъде не могат да се намерят N95 и нагоре качествени маски, които не предпазват само от капчици.

24

CFT

преди 3 години

Сега маските са виновни.Огледайте се,ослушайте се и ще разберете защо.Защо купувате индийско и китайско производство? Те не са интернет.Ушийте си ги сами.На каплавия ....и незнам какво му пречи.

23

Анонимен

преди 3 години

Най добре си купете костюма на чумния доктор от 16 век.Най добре помагал срещу фейкдемии.

22

Анонимен

преди 3 години

Нито една маска не дава защита.Помагат само противогазите.От тези руските с маркуча.

21

Анонимен

преди 3 години

Нито маски нито дистанция товаса пълни глупости и лъжи няма да носим никакви маси нито пак меркитеви щте спазваме всичкое лъжа и измама спрете вече тия ваши лъжливи тестове бог да ви накаже най скоро време бог е с народа оставка

20

666

преди 3 години

Знакът на Звяра

19

Т.шак

преди 3 години

Дреме ми!Не ползвам

18

Анонимен

преди 3 години

Te дадоха маски менте и на медиците на първа линия. От тези маски, които другите европейски държави върнаха на китайците. После се чудят защо са толкова много заразените доктори. Важното е далаверата да върви

17

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 19Малко си извън темата. Задай си въпроса: "Ако си купя шал от официалния производител и го нося като маска повече ли ше ме пази от вируса, отколкото менте шал?"

16

Анонимен

преди 3 години

Добре като са ви толкова хубави и евтини и маските на въпросният институт,защо не може да ги харчите във време като това?

15

Анонимен

преди 3 години

Не са само маските. Всичко, което се рекламира в Интернет - обувки, часовници, всичко, което, не е от официалния производител е менте и ***. Например като излезе реклама оригинални маратонки "Найк" за 30 лв. и някаква измислена страница във Фейсбук или Инстаграм, или Гугъл реклами - вече знаете, че е менте. Същото е и с "оригиналните" часовници, чанти, че сега и маски.

14

До 10

преди 3 години

Е, като си свалиш маската,неподчинен ли се чувстваш? Кво ти се е променило?

13

Анонимен

преди 3 години

Нали властите казват, че шал или кърпа вършат работа. Някой още ли има илюзии, че намордниците са за предпазване.

12

Анонимен

преди 3 години

Че кои маски дават защита бе, уважаема мисирке? Тези синичките от по 1лв? Ами тях до преди епидемията ги продаваха като "хирургични маски" Ползва ги хирурга за 1-2 часа и се хвърлят! Сега се рекламират че са за многократна употреба. Или пък тези по-скъпите с филтъра? Ами това са чисти строителни маски, които следва да пазят един зидаромазач от праха по време на работа. Не са за вируси в никакъв случай! И тяхната цена скочи 4-5 пъти и някои хора напълниха шкафчетата

11

Анонимен

преди 3 години

Абе има едни шлемчета,мааллко по големи от биберон, които сервитьорчетата ги носят.Те защитават само от ХЕИ и РЗИ.Всичко се прави проформа.. Само смъртността е истинска.

10

Анонимен

преди 3 години

А, добър ден!