28

патенцето Сатюрнен

преди 3 години

Ето , видяхме , че ковида не е опасен за върастните ...

27

Анонимен

преди 3 години

Ах тази палавница гала ! Дали ще ми позволи да и сложа език

26

Инж.Чукачевич

преди 3 години

Сигурно го е поемала нон стоп в денонощието. Още е секси

25

Хохохоооо...

преди 3 години

ПРЕДАВАНЕТО Е ВЕЧЕ:......"ГалаВИД-19"

24

Анонимен

преди 3 години

Да си прекръсти предаването на "На Ковид"

23

ПроСоТо

преди 3 години

е,радост за тези,които гледат в захлас Гола...пардон,ГАЛА!Иначе да,тоя "К-19" наистина действа "светкавично",но и в огромната част от случаите си отива също толкова бързо.Аз го изкарах два пъти в продължение на няколко месеца..И двата пъти-за около 12 часа..Толкова трая "зора"....абе,..ПАНИКА да са вменява,РИБА В МЪТНА ВОДА ДА СА ЛОВИ!

22

БОйКО

преди 3 години

Тая разчепат-ена журналистка...пак ще досажда

21

Анонимен

преди 3 години

Пуснаха на пазара нов вид сирене с име -"КО"-вид19 , без вкус и мирис .

20

bms

преди 3 години

Ееее , живота ми отново има смисъл.

19

Анонимен

преди 3 години

България и българското общество са болни, защото предавания като "На кафе" го заразяват с "бактериите" "безотговорност", "безпринципност", "разединение", "завист", "подлост" и още ред други вредни за добрият живот "бактерии", те са по-страшни и от Ковит-19 и по-смъртоносни, защото убиват цяла една нация вкупом !

18

Анонимен

преди 3 години

"На кафе" едно предаване за клюки и мерзост, едно предаване в което всичко чуждо е на почит, а българската беднотия и мезерия причинявани от некадърни и про'сти политици избрани свободно от овце са без значение и никога не са стояли на дневен ред сред мишките участващи в предаването ! Предаване в което липсва патриотизъм в никоя държава от ЕС няма да бъде толкова дълго време в ефир, тези там участващи "пигмеи" потъпкват българските бит и ценности и убиват вековната ни култура ! Срам !

17

Зрител

преди 3 години

Досадата е най-лекото чувство изпитвано ,ако случайно попаднеп на предаването "На кафе" . А чувството на гняв и желание да убиваш се появява вднага щом камерата покаже Патрашкова как се пъчи и претенциозно се изцепва като партиен секретар (какъвто е била преди) ! Подобни предавания са бич за културата ни ! Трябва да се спират телевизии,излъчващи такива б.о.к.л.у.ц.и !!!

16

Червенобрешки

преди 3 години

Галина плевенска,дори една година да не се появи пред зрителите,никой няма да се впечетли от това. Тя е омръзнала на голяма част от българите,някои дори не желаят да я виждат по-вече.Боб чорба,с 4-5 зърна в паницата.

15

Анонимен

преди 3 години

България е държавата в ЕС която единствена е с нечувана и невиждана цензура задушаваща демокрацията и свободата на изказ ! Този сайт е яркото доказателство за това ! Защо са цензурирани Ку...Еврото и Ку...Гала, как трябва да се изрази човек за истината ? "Ку..."-то изчезна и при двете, че какво лошо се видя в това, а как тогава да изпиша "КУКУВИЦА" ?

14

Българ

преди 3 години

Ей с тоя ковид тия известните ше са праят на герои, докато обикновения беден българин даже умира в линейката...

13

Анонимен

преди 3 години

Кой?

12

мн зле

преди 3 години

Да се маха тая пръдла превзета.

11

Анонимен

преди 3 години

..Еврото,нейният син Сашкото и другата ...Гала са ми най-противните телевизионни същества обитаващи Бг телевизиония ефир,затова когато ги мерна веднага сменям канала,за да не ме дразнят с изказ и маниери!Ако трябва да опиша техните системни про'стотии на екран няма да ми стигне цял ден писане!Това са някакви подобия на човеци достигнали до екран по до'лен и недостоен път,те нямат никакъв професионален усет за водещи и са отврат за всеки нормален Бг-гражданин,подходящи са само за стадо овце

10

Анонимен

преди 3 години

Имала главоболие. Ха-ха-ха....Няма ли кой да я натири от ефира,че замърсява интонационната среда тая плевенска галина

9

Анонимен

преди 3 години

Не занимавайте хората с тази и такива като тази. Те са безполезни хора, ***.Живеят от клюки и държението, с манталитета си опростачват и останалите.