144

Анонимен

преди 3 години

Ако човек живее сам и се разболее, отиде на лекар и получи рецепта ще трябва да чака чак на другия ден да отиде до аптеката. Абсолютен геноцид.

143

Петърчо

преди 3 години

Ако на 1000 оздравели има по 4000+ новооткрити заразени това добра новина ли трябва да е? Не знам дали Ангелов това го е казал в този контекст или само е посочил факт но това със сигурност е за тревога. Да не говорим че за няколко дни има скоро 400 починали! Не е времето хората да се отпускат но не е времето и за паникьосване. Времето е за спазване на едни простички мерки като носене на маска и спазване на дистанция. Ако носенето на маска ви е проблем то едва ли ви е най-малкия от проблемите.

142

Анонимен

преди 3 години

Тези пенсии като не могат, да пратят някой да им напазарува, аман от претенции, казарма за всички вас веднага.

141

до 139

преди 3 години

Драги плоскоземко, утре ако спрат финансирането на космическите програми и Вселената ще изчезне. Щото няма да е изгодно да се подържа тази грозна лъжа.

140

Анонимен

преди 3 години

До АнонимКакво да пазарувам в тези ранни часове ????Само пакетирани стоки- не са дзаредени щандовете с прясно приготвена храна, не са заредени зеленчуковите щандове. Кой го измисли това - да се делят хората на групи. По-скоро ги делете на мили си ръцете и не направили това. *** управници !

139

Анонимен

преди 3 години

пълни ***. Какво контролира този чичка?!Вадете коловете и да се почва

138

1

преди 3 години

Защо лъже хората ,че има 1000 души излекувани. 1000 души са преболидували вируса.

137

Анонимен

преди 3 години

Няма излекувани, има оздравели. Ангелов много добре знае това, но явно се опитва да подвежда хората.

136

Анонимен

преди 3 години

Изключително голямо недомислие е ограничението на хората да пазаруват в определено време. С така - наречените пропусквателни пунктовев магазините само се разпостранява заразата. Някой трябва да понесе отговорност за това.

135

Край

преди 3 години

Обаче Министъра да си види заповедта и да уволини тоя писарушка - бюрократ дето я е писал.2 млн. пенионери са 1/3 от наслението - *** е да ги задължиш да пазаруват в 2часа само.В администрацията се е напълнило с човешки отпадъци. Само Ковид за такива.

134

Анонимен

преди 3 години

Драги ми смехурковци, кризата с Ковид ще приключи тогава, когато Европейската комисия прекрати финансирането на т.нар. засегнати държави. Ако утре кажат, че спират парите, още на следващият ден всичко ще се нормализира. Ако въобще схващате къде е същността на проблема! Приятна вечер!

133

Край

преди 3 години

Професор Ангелов е напълно адекватен на ситуацита. Привличането на Мангъров в борбата с ковита е успех.Независимо от мненията си докторите трябва да са единни в общата цел-да минем през това нещо с минимум жертви.

132

Д-р Ох Боли

преди 3 години

ГОЛЯМА ГЛУПОСТ Е ЗЕЛЕНИЯ КОРИДОР В АПТЕКИТЕ ЗА ПЕНСИОНЕРИ! ЗА ТЕЗИ ХОРА ТРЯБВАТ 2 КОРИДОРА СУТРИН ОТ 9 - 12 И СЛЕДОБЕД ОТ 14 - 17 ЧАСА. ЗАЩОТО ТЕ СА ОСНОВНИ КЛИЕНТИ И ЗА ЗДРАВНАТА КАСА.

131

УЖАААААААС

преди 3 години

НЕ МОГАТ ДА ЛЕКУВАТ КОВИДА, АМА НЕ ИСКАТ ДА ЛЕКУВАТ И ТОВА, КОЕТО МОЖЕХА.

130

Анонимен

преди 3 години

Не са излекувани, а са оздравели. Вчера казаха, че лечение няма.

129

Анонимен

преди 3 години

Аз сам на 61 години и три месеца. Днес на обяд бях спрян на входа на столичен ЛИДЪЛ от портиер и ми беше заявено без сякакви обяснения, че не мога да вляза. Трябваше да вадя лична карта, той да се взира в нея докато го обедя да вляза. Ако продължават с такова отношение лично мен ще ме изгубят като клиент. Освен това съществува риск от заболяване с контакта с него. Пълна недомислица.

128

Факт

преди 3 години

Като има 100 новозаразени и от тях след време има 90 оздравялии и 10 починали според мутрите е по-малко отколкото ако имаме 1000 новозаразени и от тях след време има 900 оздравяли и 100 починали. Утре, когато имаме 10000 новозаразени за денонощие и от тях след време ще има 9000 оздравяли и 1000 починали, мутрите ще тръбят, че ставаме все по-добре - броя на излекуваните расте.

127

ПроСоТо

преди 3 години

добре че се поразрових та да разбера,че госина Ангелова е ПОДГОТВЯНА "калинка"..Въпросния "свършва по медицина и обществено здраве"..Така пише в Уикито.Но какво ще рече това?Свършва не по-рано от 2005-та,защото е 77-ми набор и едва ли е ходил в казармата.От 2006-та започва работа като "хирург" в "Александровска", а е обявен за "най-успешен преподавател " за випуск 2012.?!?!...Та кога "свърши",кога мина стажа му,кога фана да "преподава" ../и КЪДЕ?/,. и.кога го калесаха за "професор"..?

126

Mnogo me e strah

преди 3 години

Свършва ти карантината и си излекуван :D hahahahhaha

125

Тикволандия

преди 3 години

До Анонимен 128: Развесели ме наистина. Мили спомени. Какво знаят сегашните...