17

яшка циганчето

преди 3 години

Учители срещу Родители,ами Учителите не са ли Родители? Абе затваряйте цялата държава и това е.Хайде сега слагайте минуси

16

аре стига

преди 3 години

До Анонимен 13Никой няма да ти държи детето затворено, просто ще учи от вкъщи. После пак е свободно да излиза, но без да заразява вече учителите си и без да обменя вируси с още 500 деца. През ваканциите става ли им нещо с психичното здраве, затлъстяха ли!?

15

Анонимен

преди 3 години

До АнонименГимназистите особено онези в 12-ти клас правят всичко друго,но и не учат!Поне 80% от тях ходят по частни уроци или се подготвят за кандидатстудентските изпити и за матурите.Посещават училище или измислят всякакви други номера,с единствена цел по-висока диплома и им е през онази работа да вземат да научат нещо.За останалите наистина е сложно,но защо точно 15 %,а не 16 или 14,едва ли някой може да каже?!

14

Проблемът

преди 3 години

..."Проблемът е политико-икономико-психологически."Здравен?

13

Анонимен

преди 3 години

Не може да държите децата затворени и изолирани, ще полудеят. Ако ги затваряте месец, после месец на училище. Ако учителите ги е страх, ами прожектирате ги на дъската, но децата трябва да са с деца. И на фона на това миткащи бабички на всякъде. Затворете старците, не младите. Младите го изкарват лесно и правят имунитет. Затворете тези, които са стари и болни.

12

Анонимен

преди 3 години

Не знам в какви училища учат децата ви, но в нормалните беше пусната анкета. И да, против ДО бяхме повечето. И тези дето обясняват, че искаме да си метнем децата някъде явно не мислят. Точно пък гимназистите се оправят сами и нямат нужда от бавачки. От това има нужда малките, затова и техните родители драпат да натирят гимназистите, стискайки палци това да е достатъчно и на тях да им се размине. Само че, точно гимназистите, пак се събират в градинки и кафета и все едно не сте направили нищо.

11

Изнервена

преди 3 години

Ясно е, че няма как децата да учат с маски! Безмислено и вредно, а и нито един родител не би се съгласил. Защо се повтарят едни и същи безсмислици всеки ден?

10

Ванката

преди 3 години

Ами вместо да даваме милиарди за нарисувани самолетчета, трябва да осигурят доход на родителите, които ще останат при малките деца. А големите - дистанционно. Нищо няма да стане на чаветата като постоят пред компа, после ще си се размотават по улиците.

9

Анонимен

преди 3 години

Цяло лято нямаше един с акъла си да подготви системата за онлайн обученив.Заровили сте главите си като щрауси.МОН,РУО,директори,всички са за съд и затвор!Срам ме е от вас.

8

Анонимен

преди 3 години

ИМА НАТИСК ОТ ДИРЕКТОРИ И ПРЕМИЕР УЧЕНИЦИТЕ ДА СЕ ДЪРЖАТ В РИСКОВА СРЕДА.

7

Анонимен

преди 3 години

До НаблюдателенМежду другото, той е един от малкото адекватни директори и учители.

6

Наблюдателен

преди 3 години

Престанете да го каните и лансирате тоя постоянно,сякаш е единственият корифей на образованието в Бъкгария,аман от тоя и неговите скодоумни изказвания!

5

Този

преди 3 години

при положение че преди година излезе негова гола снимка и се разпространи по социалните мрежи като барут,как има съвеста да излезе в национален ефир

4

Анонимен

преди 3 години

Е как ще се стигнат тез 15 процента, като децата нямат кой знае кво симптоми (слава Богу), но в същото време разнасят вируса. Изолация, дистанция пък учениците по 20-30 в стая. Като се върне детето все едно си бил контактен с 60 човека

3

Анонимен

преди 3 години

началният курс да си учат ,а всичко останало да минава на дистанционно докато не се измисли ваксина и не се ваксинира населението...а това не се знае дали ще е скоро...Върнат ли се учениците дори и да се редува дистанционно с присъствено ,проблема няма да се реши...Въобще нагласата трябва да е дистанционно обучение,въпреки недостатъците си,защото животът е най-важен...и да чакаме ваксината...трябва да се научим да живеем с ограничения и да си организираме живота по този начин...

2

Родител

преди 3 години

Аз също като повечето родители не са ме питали .Как да учат децата ми,дистанционно или присъствено?Аз като родител искам Гимназиалния випуск да си продължи онлайн.Господа от МОН не пишете от името на нас родителите

1

Анонимен

преди 3 години

Мен като родител никой не ме е питал. Аз съм за дистанционно обучение на учениците в гимназиален етап.