34

До 24

преди 3 години

Терафлу няма как да действа на коронавируса.Не са от една група вируси.

33

Анонимен

преди 3 години

Не е цирк.Циркът е сериозна професия.Това рекламиране на Мангъров си е национално предателство.Медиите са чуждестранни и обслужват задкулисни интереси.Основната информация може да се черпи единствено от БНТ.

32

Факт

преди 3 години

Няма ли поне един голям доктор с нормална фамилия от типа на Иванов, Стоянов и т.н.???

31

Д-р Миндил

преди 3 години

Поне 10 милиона са заразени при 7 милиона население!!!

30

Анонимен

преди 3 години

При около 200 хил. регистрирани заразени общо пандемията ще започне да изчезва. Дръжте се, малко остана!

29

Ако тези дето

преди 3 години

не плащат си даряват кръвта сред като преболедуват ще е справедливо. Така тези дето плащаме ще можем да се възползваме от техните антитела.

28

Анонимен

преди 3 години

Безплатни тестове няма.Все някой трябва да ги плати.Някакси не е честно тези дето плащат здравни осигуровки да плащат и тестовете на тия дето не плащат.

27

Анонимен

преди 3 години

Ако заразените са 30-40 пъти повече от регистрираните, а жертвите са само около 50 на ден, това е повече от отлично.

26

За здаравната

преди 3 години

система може би е по-интересно да направи ПСР тестовете безплатни. Все пак после като търси да се дарява плазма иска и ПСР тест да носиш и да е минало време от него. Това е като с донорството на органи. Защо да даряваме органи, като трябва да си плащаме за да ни уморят и даги вземат. Щом за общността не зачита даряващите, защо те да зачитат общността.

25

Анонимен

преди 3 години

До жабчуАко си платиш, ще дойдат у вас.Ама забравих, че ти не си по плащането.Поне здравните осигуровки плащаш ли си ги?

24

ww

преди 3 години

И грип и ковид се лекуват с терафлу и Азитрокс! Що да ходим да карантинирата цялата къща!

23

м,да

преди 3 години

E, при нас и без затваряна случаите започват да намаляват! Евала на Бойко!Хората виждат ,че вируса си е обикновен грип и спират да се тестват!

22

Antikomune

преди 3 години

Китай ! Заради 1 случай на Ко-в19 изследват по 8 милионни градове за 5 дена !----Ако Сталин беше жив и при нас можеше да стане, но за радост не е така.

21

Анонимен

преди 3 години

До 19 Това за което ти говориш се прави в Китай ! Заради 1 случай на Ко-в19 изследват по 8 милионни градове за 5 дена !

20

Анонимен

преди 3 години

Ганев на 6 милиона 36% ,колко е за да сме точни

19

жабчу

преди 3 години

Е ква е ползатъ да си правя PCR тест, като мога да лепна Вируса два или три дни след кът съм минал теста и ми кажат, че не съм носител!?Не е ли по-добре ако съ почуствам зле да звъна по телефоня и да дойде екип който дъ ми вземе проба у дома, без да ми съ налага да ходя до здравния пункт и по пътя до там и обратно да заразя други хора, ай?А, да..., верну, бе, забравих - пари у държавата нема, екипи нема, спец транспорт нема, лабораторийките претоварени.... абе, то пък кво ли има у нас!?

18

Ужас

преди 3 години

Нарочно не направиха много пунктове за бързи антигени тестове, защото :1.струват 20-25лв 2.хората масово щяха да се тестват и щеше да лъсне истинската ситуация, т.е. че всичко е изтървано и нашите нищо не са овладяли 3.много болни-много болнични, а те окрадоха парите.4.МОН нищо не е готов с онлайн обучение,а се оправдават със социализация на децата и др.абсурдни доводи 5,6,7.......Тотално *****ни сме.

17

Ганев

преди 3 години

По груби сметки, заразените в БГ в момента са около 550-600 хиляди. Веки ден около 45-50 хиляди се заразяват. Тестове не си правят , защото никой не иска да го затворят и да си плаща теста. Лечение по интернет и фейсбук

16

Оо

преди 3 години

Защо като преглеждате на ужким си взимате парите от касата реално? Леснаха много трески за деляне точно при вас личните лекари. Вие сте некадърни и не способни. Като сте толкова слаба бръкна в здравната система защо толкова много пари текат от същата тази към вас? Като ви е страх да преглеждате лекари ли сте? Ами ако и в болниците почнат да се страхуват. Не е ли по добре парите от касата за вас да си отиват в болниците пък те да си назначават лекари за прегледи, а не да ги закриват?

15

Истината

преди 3 години

Абсолютно вярно.Много хора въобще не си правят ПСР , защото нямат пари, а схемата личен лекар,РЗИ и после тест,след 2ч. чакане с температура на опашки, въобще не е ефективна.Много хора си правят бързи тестове (ако въобще се тестват) и личните ги лекуват по телефона.Болничните са с друга диагноза , за да не се карантинират близките и фирмата-трябва да се работи , че няма пари, т.е.пълен ужас и хаос .Това се знае, но на никой от НОЩ не му стиска да каже истината-политически слуги.