55

Е Генева

преди 3 години

Пълна лудница е това предаване . Толкова хора с елементарно поведение и много слаб интелект ! А за ниския морал , не е за коментар .Млади мъже и жени с изхабени чувства , клюкари , интриганти , представящи се за стойностни хора. Харесвам предаването и го гледам , но съм разочарована от триковете на водещите .

54

Анонимен

преди 3 години

Сега Иванушка и Андрешко да покажат и на фермерките какво говореха зад гърба им тримата злобари-клюкари Калояно,Петърчо и готвача ***.Защо не показаха как той говореше за Шаро и ко-Петър и Калоян и че ще видят как хапели старите кучета/ама само пред камера/пред тях се мазноти и присламчва.

53

Тази Даяна

преди 3 години

я харесвах в началото, ама тя май ще се окаже к@@ва. Пък и позицията й спрямо Поли, Мария и Петър не беше правилна. Сега въобще не се трогна, че унижиха един добър, трудолюбив, работещ като вол, благ човек като Стоян. Най- правилно е изказването на Милена. Тя още в началото с Асен си бяха свестни, но сред тази просташка среда, и *** Калоян и Петър, както и онези разсъблечени фусти Антония и гара Бов, кой да ги разбере.

52

Анонимен

преди 3 години

Тоз Петър ми е направо грозен -крива уста , ръбеста глава ,празни грозни очи а гвардейчето е Отврат - и той грозник -пипонеста глава,крива уста , а като говори преплювка и насича като бавноразвиващ се . Фермата е 100% олицетворение на бг обществото - пълна Деградация !

51

Анонимен

преди 3 години

Добре, че поне не се е къпал с *** ч, както правят биковете...

50

ПроСоТо

преди 3 години

ега ти!..Сащисан съм!..Преди години тук беха озаптили две жени от "Сердика" ,че са били къпали в млякото...Тоя ..какъв израз да употребя,че да мине?..тоя...абе сещате се ,започва с "П" и завършва на "едерас" са бил плацикал с мляко.?!?!..ама и такива ИИИИИДИИИОТИИ ли гледате по "талавизията" бре?!..ЕГА ТИ ПАДЕНИЕТО!

49

Анонимен

преди 3 години

Тоя текезесарски биг брадър леда ли го някой и защо?

48

Rdi

преди 3 години

На елементрни хора, които смятат, че не може да не харесваш двама човека, които не се харесват помежду си, няма какво повече да кажа.Лек ден!

47

Rdi

преди 3 години

Хахах!Аз за Милена и дума не съм казала!Аз не понасям Милена!

46

Rdi

преди 3 години

Тя не се опитва да ги накара да си изяснят онтошенията, а умишлено опитва да ги скара.Голяма светица ви се струва да е тази Надежда, понеже гледа пчели и прави мляко.

45

Rdi

преди 3 години

Напротив правя. За мен тя говори злобно зад гърбовете им, подмятанията и са злобни.Ти от доброта ли смяташ, че хората злословят?

44

Анонимен

преди 3 години

До RdiТочно, и аз така мисля!

43

Rdi

преди 3 години

Да, кара се открито с Милена, но редовно злослови зад гърба на някой и нстройва други хора срещу въпросния някой с постоянни подмятания и намилане. Тя е в основата на доста скандали. Мърмори, пали им фитила, кара ги да ходят да се разправят едни с други и после гледа отстрани, и се прави на умряла лисица.

42

Анонимен

преди 3 години

И аз го гледам докато съм в клозета.

41

3 за 5

преди 3 години

Най-слабия сезон. До сега го гледах с кеф и ми беше интересно. Вече едва ли ще се излъжа. Иван и Андрей, които са открити патриоти, демократи и олицетворение на модерните и успели хора у нас, сега открито искат да провокират интриги и насилие в предаването. Което естествено е с цел, да се вдигне малко западналия рейтинги да се спаси сезона. Но не е това начина момчета...

40

Анонимен

преди 3 години

Така наречените мъжкари, които се подиграват на Стоян, който е добър и трудолюбив човек , всъщност са едни страшни комплексари. Мускули от фитнеса не те правят мъж, хихикането зад гърба на другия, нападки и подигравки към тези, които не могат да се защитят и долни интрижки, ами не те правят мъж, а просто една мъжка кифла!Смешни и жалки хорица с посредствен интелект и пълна липса на реална самооценка.Жалко!

39

Аз пък го гледам

преди 3 години

Това предаване е огледало на реалния живот,от психологическа гледна точка е доста интересно.Моите наблюдение накратко са: Надя-злобна, интригантка, като с това цели да разчисти конкуренцията;Петър и Калоян-нямам думи, келешчета;Мария-люта ***,но поне не е злобна;Даяна-объркано момиче,незнаещо как и какво иска;Боби-свястно момче,но с комплекси;Данчо-играч;Чичо Митко-народен човек;Кустев-клюкар и женчо;Стоян-добряк;Милена-обективна и съответно мразена.Ванчето-стара мома и мрънкало.

38

До 43

преди 3 години

Такива овце, като вас, гледащите подобни глупости най-лесно се стрижат.

37

Надя

преди 3 години

какво работи? В мандрата, да подкваси млякото, а друг й го разбърква. Не е забила нито един пирон, а не пускаше и никой в кухнята. Става рано, за да я видят зрителите "колко е работна", а Ангел хранеше кучетата и метеше обора. Тази година няма доене на овце. През останалото време Ангел им ядеше от храната на животните. Само при повикване се включваше в други дейности. И двамата със злобната Надя си крояха манипулациите.

36

Анонимен

преди 3 години

Гледате тъпотии.Вярвате в чипиране, кемтреилс и опасното 5Г.Не вярвате в коронавируса...Завършени ***.