26

странно

преди 3 години

значи идеята е хората да са прибрани. подозирам че вирусът се разпространява и преди 21ч.

25

Анонимен

преди 3 години

Пълна простотия е това. Населението е много тъпо че се оставя да го репресират по това начин.

24

Анонимен

преди 3 години

Капитилистът дори не схвана какво му казах. Ясен си ми.

23

Koko

преди 3 години

Г-н , няма кой да ме съкрати, защото името ми е в онова поленце "Едноличен собственик на капитала". Ти продължавай да задаваш въпроси за деца от 1-ви клас.

22

Анонимен

преди 3 години

Гърците пак постъпват умно. Налагат подходящи мерки за ограничаване на епидемията и така създават условия да имат туристи, като в същото време искат и тест от идващите от чужбина, за да не допуснат внос на заразата.

21

УМЕН

преди 3 години

"напролет, когато Гърция ще си отвори туризма"Ще го отвори, ама не напролет а на куково лято. За кой ще го отвори бе кух, за болните българи, американци, европейци или за кои болни точно ще го отвори? Откъде се пръквате такива коковци и калинки не ми е ясно, но е сигурно че трябва да ви съкратят вече щото простотията ви взе да става нетърпима.

20

Анонимен

преди 3 години

Умниците, които се чудят дали вируса излиза след 21:00, да си припомнят приказките напролет, когато Гърция ще си отвори туризма, а нашите хитреци ще вият като карпатски вълци и ще викат помощ.

19

Факт

преди 3 години

Коковци много, умни малко. Те затова са тия мерки да се намали малко бройката на коковците щото само папат, а не допринасят с нищо. И за общаци не стават.

18

Айнщайн

преди 3 години

Вселената и гръцката глупост са безкрайни.

17

Koko

преди 3 години

И Умния се отчете. Браво момчета! Още може!

16

УМЕН

преди 3 години

Абе тоя вирус само нощем ли излиза?

15

Анонимен

преди 3 години

До Бай КолюСамо глупости си написал Коле... Има епидемия, ако си с деменция...

14

Бай Колю

преди 3 години

На 1 декември, което не е така далеч, ще видим тези мерки какъв резултат са дали. След това пак ще има отваряне, пак затваряне и т. н. Докога така и защо така? Грижата за здравето на човека трябва да включва грижа за въздухът, водата, храната, психическото и физическото състояние, социалното добруване. Защо се продават вредни храни-"затваряйте" ги, алкохол и цигари-също. Защо има излишен стрес и напрежение-те са вредни, нали така? Защо, защо, защо...Всеки може да допълни нещо.

13

123

преди 3 години

Излезте от фалшивата информационна матрица. Ковида е един грип. Не си подавайте сами ръцете да ги оковат. Света се управлява от психопати които искат да редуцират населението на Земята.Ваксината е отрова която ще ви съкрати живота.

12

Koko

преди 3 години

Ох, успокоих се. 123 ви отстрами.

11

Съвет

преди 3 години

Да се забранят погребенията и броя на починалите рязко ще намалее.

10

Я па я..!

преди 3 години

Има от кого да се поучим как да борим вируса.

9

Значи

преди 3 години

Гърците имат 2700 на ден и затварят държавата,а ние имаме по 4000 на ден и купона при нас не спира! Къде е логиката??? За това един чужденец казва в едно интервю - В България е супер,все едно няма вирус,всичко работи,прекрасно е!! Е За тва няма се опрайме никога ние!!!!

8

Булшит

преди 3 години

Тея гърци не разбират ли че им налагат нов фашистки ред и вечерния час няма нищо общо с вируса. Даже е препоръчително да си свършиш работа навън през ноща когато няма хора ако има зараза.

7

123

преди 3 години

Вируса излиза по тъмно щото го е страх от Слънцето.