52

Вето

преди 3 години

Вето или смъртъ

51

Наглост

преди 3 години

Заев,не плюйте въпху тежката българска история,не лъжете,не спекулирайте,не се бъзикайте с българския народ,защото нямате право.Писна ни от мръсните ви сръбски игрички и хитрости.Каква държава сте като всичко ви е измислено от нас.за съжаление.времената са били такива...руски комунизъм и сръбска пропаганда.Спрете с лъжите и бъдете мъже бе...И не лазете по нервите на България.ако бяхте честни.всичко щеше да е супер за вас.защото България е най- толерантната държава.а вие си изпуснахте шанса

50

Ало, Меркел

преди 3 години

Гледай си памперсите и не се занимавай с нашата история.

49

Провидението

преди 3 години

С такива братя сестри не ни трябват. За врагове да не говорим. Отстъпки никакви. Тези хора са толкова нагли, че сами не се усещат как смърди около тях. Осакатиха езика ни. Осакатиха историята ни. Прошка не трябва да има...

48

Карлуковски вечери

преди 3 години

"Ово бугарско йе оти некогиш било македонско и пак ке биде сите българи некогиш са биле македонци"Санитар, санитар, пациентът Наполеон от северната стая пак взе да буйства и бълнува. Бързо усмирителна жилетка.

47

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 49Груювски е член на ЕНП както Меркел и Борисов. Не виждам някакви сърбомани или русофили в тая партия.

46

Анонимен

преди 3 години

До АМИ , ПРАВИЛНО!Най-големия им антибг политик Груювски не избяга в Белград а в сърцето на ЕС Будапеща при големия "приятел" на бг Урбан и то през натовска Албания.

45

Анонимен

преди 3 години

ГНЕЗДАТА ОТ МАКЕДОНСКИТЕ СЪРБОМАНИ , СА В ОСНОВАТА НА НЕРАЗБИРАТЕЛСТВОТО МЕЖДУ НАС И СЕВ.МАКЕДОНИЯ!ПРОБЛЕМА СЕ ПОДКЛАЖДА ОТ РУСИЯ---ЗА РАЗДЕЛЕНИЕ НА БАЛКАНИТЕ!

44

Анонимен

преди 3 години

РУСОФИЛИТИ И СЪРБОМАНИТЕ , СА ЕДНА И СЪЩА ИЗ МЕТ , ПОДЧИНЕНА НА РУСКАТА ПОЛИТИКА И ИНТЕРЕСИ!ТЕ СА В ОСНОВАТА НА РАЗПРАВИЙТЕ НИ СЪС СЕВ.МАКЕДОНИЯ!ЗАЕВ И МАКЕДОНЦИТЕ НЕ СА ВИНОВНИ!

43

4epa

преди 3 години

ПЕДСТАВЯТЕ ЛИ СИ НИЕ ДА ЗАВИСИМ ОТ ТЯ- ЩЕ НИ ОТСВИРЯТ КАТО БРЪЗ ВЛАК СЕЛСКА ГАРА !!!!!!!!

42

4epa

преди 3 години

KOГАТО НЯМАШ СВОЯ ИСТОРИЯ - ТРЯБВА ДА СИ НАБАВИШ ОТ НЯКАДЕ !!!!!! ИНА4Е СИ КАТО ОВЦА БЕЗ ИСТОРИЯ !!!!!!!!!!

41

V

преди 3 години

До Пенко МитревскиМакедония пада под римско ,а не под османско .Пенко учи .Пенко пак не ще :) По време на пуническите войни Македония е на станата на Ханибал срещу рим. След като се разправят с Картаген римляните превземат Македония и после почти без бой целия изток .От тогава до пазпадането на Югославия няма държава Македония ;) Пенко учи .

40

Пенко Митревски

преди 3 години

Ово бугарско йе оти некогиш било македонско и пак ке биде сите българи некогиш са биле македонци преди време оно кога велика македонja от църно море до албанско пада под османско!

39

Ха-ха

преди 3 години

Всичко ще продължи до момента в който нашите национални предатели се уплашат достатъчно за чекмеджетата си и клекнат.После ще ни обясняват колко евроатлантически са постъпили и колко велик балкански политик е премиерът...Истината е,че всичко се ос*ра още в самото начало,когато трябваше да постъпим като гърците,а не да даваме всичко бадева,а после да чакаме коректност(която няма да дочакаме)!

38

Вуйна Ваня

преди 3 години

На македонците с любофф

37

Вуйчо Ваньо

преди 3 години

Ако бяха малко по-умни и по-смирени щяха да имат наистина братски народ в ЕС, а и добър съсед ама лудо мирно не стои. Тито им смени историята, гърците им смениха името, а шиптърите ще им сменят религията.Хак да им е, хич не ми пука за ти бесни кучета, нали са юнаци - да се оправят сами.

36

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Като направят ЖП връзката с Гюешево,тогава да ни се...обадят за останалите...преговори.(да се включи в...рамката,ако е...изтървано)

35

Проф.БожидарДимитров

преди 3 години

Нищо не опреснява родовата памет на античките кратуни по-добре от едно дебело и четвъртито ВЕТО. Квадратното ВЕТО без вазелин веднага превръща мръсния македонец в чист българин посредством духовно емоционален катарзис. Ръбестото ВЕТО со кротце, со благо и со малко гъзобол преражда македоноида и той като един феникс от бюрмистанското пепелище гордо се въздига до арийските висоти на родната си БългАрия.

34

АнонимеН

преди 3 години

СЕВЕРНОМАКЕДОНЕЦ: КРЪВ ПОВРЪЩАМ, ЧУЖДА ИСТОРИЯ НЕ ВРЪЩАМ! :D

33

Анонимен

преди 3 години

Нацизмът,фашизмът и болшевизмът бяха обявени за ПРЕСТЪПНИ ЧОВЕКОНЕНАВИСТНИ ИДЕОЛОГИИ,време е и КОМИНЕРНОВСКИЯТ ЮГОМАКЕДОНИЗЪМ да заеме своето достойно мястов тая редица.Расистка и антибългарска чудовищна идеология и държавна доктрина на коминтерновското изчадие РСМ!!ВЕТО и само ВЕТО!Когато си зашаматен като ти бият два шамара и те облеят със студена вода ти се наместват чарковетев главата,ако ги имаш изобщо.?Етничкитеса в дълбок делириум,ВЕТО-то ще ги отрезви донякъде.