348

Анонимен

преди 3 години

КРАТУНИЗМА НЕ СЕ ЛЕКУВА С ИЗБОРИ

347

наблюдател

преди 3 години

Шумен стана Тих .

346

И

преди 3 години

Добър човек. Българите трябва да разберат, че в борбата между доброто и злото, ще има победа само и единствено с благословията на Бог Спасител - Бог Христос. Единствения, който се смили и подложи на мъчение, заради човешката раса. Няма по-силен и благороден от него. Той е Владетеля на цялата Вселена.

345

До 348

преди 3 години

Разбирам. Но защо не го кажете на Мангъров? И защо се казва, че ковид пневмонията е атипична? Не е ли антибиотикът лечение при типична вирусно - бактериална пневмония? Нещо сякаш има разлика, а оттук - и разлика в лечението?

344

999

преди 3 години

Мангъра е най- големият проваксър в БГ!!!

343

Истината

преди 3 години

Няма никъкъв вирус!!Земята е плоска!!Австралия не съществува!!Луната е просто холограма излъчвана от НАСА!!

342

Анонимен

преди 3 години

Аре стига го развявахте това съдрано плашило на тоя вурус Като гледам всеки го изкарва и никой нищо му нямаМангъра е прав

341

Анонимен

преди 3 години

Много време отне да започнат да слушат Мангъров, един от малкото, които си имат представа за какво става въпрос. Достатъчно слушахме математици, физици, хирурзи, социолози и разни други, които се упражняваха на тема вируси.

340

Анонимен

преди 3 години

Доколкото разбрах антибиотиците не убиват вирусите. Вирусите ги убива аспиринът и чаят.

339

Няма значение

преди 3 години

До Идеалистама Гриор Димитров след ковида се качи с няколко места в ранглистата...страшно ще да е страшен тоя вирус...

338

Идеалист

преди 3 години

Хора, разберете, че това дълго разработван вирус, които се разпространява по дихателен път но на поразява епитела на дихателната система. Той поразява едотела на съдовете и прави тромбози навсякъде по тялото, най често с съдовете на белите дробове. Това не е грип. Това е тежко съдово заболяване. След себе си оставя пустуш. Лечението е с антиагреганти и Хепаринови препарати. В момента всеки 2 ри е Ковид 19. Тази, които сега вземат властта в САЩ са отговорни за Пандемията.

337

Бойко Борисов

преди 3 години

Мангър, подай си оставката! Лекарското съсловие не те одобрява.

336

Анонимен

преди 3 години

Мангъров каза да се носят маски. След не много време ще изиграе ролята, за която е поставен на това място и ще каже да се ваксинираме. За съжаление блеещите му фенове ще му повярват. Целта ще бъде изпълнена.

335

Анонимен

преди 3 години

До Няма значение"Той каза, че лекарите трябва да са с маски..."Нали той каза, че кара и без маска. Или той не е лекар?Напълно е възможно ....

334

лекар

преди 3 години

До ВъпросчеЕто за всички отговора-вирусната инфекция дава нормална находка при преслушване със стетоскоп,само засегнатата половина изостава при дишането в различна степен,хваща се на графия на бял дроб.За Ковид пневмонията най-точно,почти 100% е КАТ на белия дроб но не се паща от касата и струва 200 лв/поне при нас/.Само за лежащо болни е безплатно.Започнат ли при преслушване да се чуват влажни хрипове и крепитации значи пневмонията вече е бактериална.Затова се почва антибиотик на 3-4 ден!!!

333

Няма значение

преди 3 години

До Анонименама не си слушал внимателно. Той каза, че лекарите трябва да са с маски...

332

Няма значение

преди 3 години

До Анонименно антибиотици за профилактика ще трябва да е нещо ново в медицината...

331

фен на мангъра

преди 3 години

Обичам ви, докторе!

330

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 341"Ама това е ясно и на селските доктори бе, Мангассъров, че вирусът не се лекува с антибиотици. Те се дават, за да не се получат допълнителни усложнения."Той го казва, защото знае, че неговите привърженици са толкова неграмотни и изпаднали, че от неговите уста това е като някакво гигантско откритие за тях. Като им гледам реакциите не се е объркал много в преценката си (те мошениците имат доста тънко усещане за това кой и как могат да мамят).

329

Анонимен

преди 3 години

До ъъъМангъров: критичната фаза на заболяването е 3 пъти по-дълго от това на обикновена вирусна инфекция.Отивай да копаеш праза.