13

Анонимен

преди 3 години

А магарешки фъшкий може ли да се пушат? За един прЕАтел питам. Дедо му ги е пушил.

12

Анонимен

преди 3 години

Ако искам ще пуша мащерка, ще пуша конски фъ ш кии, ако искам ще пуша марихуана, ако искам ще си я търкам, пъхам, дъвча. Ще си правя каквото искам.

11

Анонимен

преди 3 години

Ефективността на подобен закон се доближава до тази на изкореняването на лозята в борбата срещу пиянството.

10

D

преди 3 години

До сега беше разрешено ли???!!!!

9

ДДРОнег

преди 3 години

До АнонименТова, което предлагаш със сигурност ще е ефикасно ! Разбирам, че е с ирония...Такива драконовски мерки не са необходими, необходимо е нетърпимост от Българското общество към децата-пушачи, но това няма да стане, знам ...Ти ако имаш деца и ако детето ти започне да пуши на 12-14 г. каква ще ти е реакцията?А ако видиш дете на твой проятел или роднина да пуши, каква ще ти е реакцията ?А ако видиш непознато дете да пуши, каква ще ти е реакцията ?

8

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 5Глоба се налага на физически лица, имуществена санкция на юридически. Последните носят по-голяма отговорност пред обществото, като хора професионално предлагащи услуги и съответно биват наказвани с по-тежка санкция.

7

Анонимен

преди 3 години

"забранени със Закона"0 Въййй ... Все едно библията чета.Въпрос - защо растения, билки и плодове са забранени, ако не са вредни?И друг върпос - що не вземето да си го начуката ...

6

Анонимен

преди 3 години

До ДДРОнегДа! Нека полицията да претърся всички деца за цигари, даже и в гащите да им бърка! сигурен съм, че нииикой няма да злоупотреби.После ще им правим кръвни проби на всеки 3 дена,да проверим дали са пушили. Който е хравант да пуши, ще го изправят и публично ще бо шамарят пред цялото даскало, а после ще го гонят!И съм, ама на 100 процента, абсолютно-мега-гига-невероятно сигурен, че няма да започнат да продават цигари за по 2-3 лева на децата и някой корумпяга да прави пачки.

5

Анонимен

преди 3 години

"ще бъдат глобявани от 300 до 500 лв., съответно ги грози имуществена санкция от 2000 до 4000 лв"Не съм адвокат, ама какво точно занчи това?

4

Анонимен

преди 3 години

То до сега нямаше ли такъв закон? Нали имаше забрана? От НС явно са на някакви силни хапчета.

3

ЕДИ КОЙСИ

преди 3 години

КВИ ДЕЦА БЕ НА 12 Г. ВЕЧЕ СА РОДИТЕЛИ. И КВО ДА НЕМОГАТ ДА СЕ НАПИЯТ ЛИ.

2

ДДРОнег

преди 3 години

Този закон дали ще се спазва ?Като гледам колко ученици пушат ... то и сега има забрани, но или не се спазват или родителите-пушачи помагат ?!Ако обществото и полтиците смятат, че този порок е вреден за децата , трябват и други мерки, освен забрана за продажби, нали ?!

1

Асен Мюмюнов

преди 3 години

Хай маниии. Тати вече е на десет години и ще можи да пазари ичкия.