203

Господа

преди 3 години

Остатъка ще се самоунищожи.Засега на Балканите се живее защото има свестни хора, които са разочаровани и работят и са тук само заради семействата.За съжаление не се занимават с политика и даже не гласуват. Ако всички свестни хора мигрират , тук ще има тотално самоунищожение и след няколко години, свестните да се завърнат и да живеят нормален живот.

202

Господа

преди 3 години

Ние нямаме разумни Лидъри.Ще имаме избори и това е причина за цялостното странно поведение на всички политици.Всички загърбват принципи и професионализъм и карат само на популизъм.Какво означава хората ще излезнат на улиците.Ако наистина е необходимо да се вземат мерки да се вземат. Какво означава това, че всичко се прави за тези които ги избират(гласуват), а не за тези които работят и са недоволни. Хора трябва масово да мигрираме и тук на Балканите да останат само остатъка (..)

201

ДА

преди 3 години

От заглавието е видно,че Боко яко го тресе шубето!Заради неговите мечти за нов мандат ще измрем!Я,виж как го правят в другите страни,бре!Мерките са пас неадекватни-коридор за пазар и то за кого-за най-онеправданите,възрастните,да стават рано и при все по-влошаващото се време,студ,поледица и др за падат и да се трошат.Не можа ли да е от 14-16 часа.Кой пазарува тогава!?И какво е това на и след 65 г.Аз съм на 65,съпругът ми на 70 и всеки ден ходим на работа!Кога точно трябва да пазаруваме!?

200

Анонимен

преди 3 години

Няма нужда от мерки!Ковида си е грип!

199

Анонимен

преди 3 години

Всеки трябва да се пази сам и да пази останалите. Въпрос на съзнание. Никакви мерки не работят, ако не се спазват. Няма как все някой друг да се грижи за нас и до всеки българин да се сложи полицай, който да го следи. Вместо все държавата да е виновна, се замислете, вие какво правите.

198

Анонимен

преди 3 години

Сложете Радев да дава акъл, а Нинова да управлява кризата. И гледайте тогава сеир и некадърност. Лошото е, че потърпевши ще са всички българи. България извади късмет на власт в този момент да не са са такива популисти и крадци. Господ е българин както казваше един футболен коментатор преди.

197

Анонимен

преди 3 години

Ако локдаунът ги изкара на улицата сложете кърфю!

196

Край

преди 3 години

Тоя мъжага е адекватен на ситуациятаКойто иска гаранции да се пази повече сам Да лимитират броя на хората в големите магазини

195

Сандо

преди 3 години

хората ще излязат на улиците ако са пред дилема да умрат от глад или ковид

194

Анонимен

преди 3 години

Простаци от полувин година не съм стъпвал в ресторант и смятам че нямам психически отклонения .А това се отнася за голяма част от населението. Според Боко кафетата и ресторантите се крепи държавата с 3% приходи към хазната и с последствие стотици заразени и доста умрели

193

Анонимен

преди 3 години

Този не е доктор а близач на Боко - Толупа- Тиквата

192

noFreeman

преди 3 години

не само ще изкара ами ще трепе наред такива като теб мазна зур-ло

191

Ти да видиш..

преди 3 години

С затварянето на ресторантите щяло да се увреди психичното здраве на гражданите....!

190

Анонимен

преди 3 години

Държавата сама се е затворила. Училищата и всички съпътстващи дейности са затворени. Офисите са затворени и се работи от в къщи. Като спрем да ходиме по кафенета и ресторанти, и случаите ще намалеят. Но ще сме се справили ние, като общество, а не ни е "спасило" корумпираното правителство начело с онзи мутра-спасител.

189

Анонимен

преди 3 години

Оставете децата на дистанционно бе мал-ници.

188

Анонимен

преди 3 години

Може да не пълен локдаун, но поне училищата и гради градините да затворят до края на годината, да се мисли за хибриден вариант 30 % в училище а другите вкъщи и ротация или нещо друго , нека да мислят. Всеки който може да работи вкъщи , проверки и глоби за маските. Минимален контакт между хората. Ако трябва по-малко работно време или нестандартно , така колегите ще се срещат рядко. Забрана за събиране на повече от 4-6 души заедно. Хората просто не се пазят и това е голяма час от проблема .

187

Миролюба Бенатова

преди 3 години

Ама как хубаво ми се получи интервюто с генералчето: яко ще се мре, смях голям. Който е харесал интервюто и иска да ме опъне от кеф, да сложи плюс. Който мисли че съм *** шутка и пак иска да ме опъне, но отзад, да сложи минус.

186

Споко бе

преди 3 години

хора, ще ни затворят. Без това няма да мине. И това ще дойде като си направим бройката заразени на 100 000. Пазете се сега и спазвайте мерки, защото като се разболеете и сте затворени ще е далеч по-лошо отколкото сега като се тъпчете по болници за нищо и по аптеки да изкупувате лекарства дето не ви трябват. Работете, не харчете излишно и не се бутайте сред тълпите. Ако нямате работа отидете на село на чист въздух и се разхождайте сред природата.Паниката е излишна.

185

Слави Трифонов

преди 3 години

Естествения подбор ще си свърши работата. С толкова *** народ, няма друг начин.

184

Анонимен

преди 3 години

Ако не се вземат строги мерки и не се наложи ограничаване движението на хората , след седмици хем всичко ще е затворено , хем здравната система ще е колабирала