7

CitizenX

преди 3 години

До ЧОВЕК ОТ КЛАСА!!!!!!Няма да е зле да споделиш с нас какво е въображаемото ти социално,финансово и образователно ниво за да ти се посмеем всички на шизоффренията и развинтеното въображение . Все пак , след толкова кофти новини днес, редно е да може да се посмеем малко с някой като тебе, кафяв, новоизлюпен гений и финансов исполин , които до скоро е ровил в кофите със смет в родната си Маала и е врънкал майка си да даде 20 с'тинки за фафла.

6

Звздни войни

преди 3 години

Сега ще гледеме "завръщането на сититие" и как президент Палпатин става императора на злото!Интересен американски филм предстои!Дали ще има продължение - "клонираните лисици атакуват"?:):)

5

Поклонник

преди 3 години

До 8 Наистина си велик благодаря ти за този пост знам ,че не искаш да ти отговарят ,но просто искам да знаеш ,че си велик благодаря ти ,че те има и винаги ще има много,много хора които да те боготворят ,защото си умен начетен и ВЕЛИК, ПОКЛОН!!!!

4

ЧОВЕК ОТ КЛАСА!!!!!!

преди 3 години

Мумията Байден(Биден) е изкукал старец с деменция явно американците са много смотани и прости щом допускат това нещо и портокала Тръмп да са кандидат президенти!Явно само аз имам мозък в България щом ЕДИНСТВЕН забелязвам всички тези неща. Моля!Всички просотовати нергамотни хора да не си позволяват да ми отговарят ,защото те са много под социалното ,финансово и образователното ми ниво не желая хора недостойни да лъскат тоалетната след мен да имат наглостта и смелостта да си позволяват лукса!

3

Анонимен

преди 3 години

1.8милиона гласове на умрели американци са подадени по пощата за Байдън.Истинско фиаско претърпява ДП.Разкриват измамата.Засега Пенсилвания е отнета на Байдън,но скоро и останалите пет щата.Тръмп доказва измамите.

2

Анонимен

преди 3 години

В Пенсилвания отново броят гласовете.

1

Анонимен

преди 3 години

Всичко си идва по местата,но Доналд Тръмп представлява цели 70 милиона американци и е незаобиколим фактор.Обеща и да се кандидатира отново ,за да направи Америка велика.Ще е интересно.