27

COVID-19

преди 3 години

някои хора вироса ги е хванал от както са се родили,пак тия сега които не излизат,е благодарение на МЕДИИТЕ,които само за това обсъждат колко е страшен COVID-19

26

Анонимен

преди 3 години

В кафета и ресторанти по пет на маса без маски,а до общината да си платиш данък или друго с маска ,обсурни заповеди,по добре затваряйте всичко и край ,като в някой държави в ЕС

25

...

преди 3 години

...и балъци за милиони...,се пееше в една песен на Войвода Стоянов:)))

24

Програмист

преди 3 години

"Ако си ресторантьор - по-добре да те затворят санитарните, отколкото данъчните."Стара народна мъдрост.

23

м,да

преди 3 години

Медиите побъркаха от страх хорицата! За съд са!

22

Анонимен

преди 3 години

Тия не се ли усетиха вече 1 година ще стане, че трябва да се преориентират към друг бизнес? Отдавна трабваше да са разпродали всички активи и да започнат нещо наистина печелившо. Ситуацията няма да се промени в близките години и те сами се фалират, като не искат промяна.

21

Мен

преди 3 години

До оня с дългата косаЩе пускам ако ми покажат те колко смс пускаха в предната криза когато фалираха също много бизнеси.

20

Анонимен

преди 3 години

"През деня Вирусъ спи и си почива, а вечерта тръгва по барове, кафета,чалготеки и ресторанти"Хората на такива места в късен час обикновено пият алкохол, заприказват се, заседяват се, падат им задръжки и дистанции. Кажи ми, че още не си схванал целта на мярката.

19

Анонимен

преди 3 години

То па едни ресторанти - стари меса , някви буламачи несиедобни ,менте алкохол, менте сирена, де що има старо и мухлясало е там . и без ковид Не им стъпвам !една пицария е що годе ,другите са пълна отврат Всички !

18

кк

преди 3 години

Затворете училищата!!!Всичко тръгна от там!!!

17

до 15

преди 3 години

До Анонимен"Защо цялото лято нямаше никакви мерки никъде? Ковида е бил във ваканция на Луната сигурно........"- - - - - - - - - - - - - - - - Защото първо - отвориха училищата и заразата гръмна хилядократно. Второ - бяхме на открито, по-лесно се пазеше дистанция и трудно можеше да те "налази" нещо.

16

оня с дългата коса

преди 3 години

пускайте СМС _и в подкрепа на кръчмарите , един СМС минимум 50лв. , се едно сте консумирали нещо !

15

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"и тия хора семейства хранят..."Не ги хранят те, а клиентите им.

14

Анонимен

преди 3 години

Защо цялото лято нямаше никакви мерки никъде? Ковида е бил във ваканция на Луната сигурно........

13

Анонимен

преди 3 години

Бас държа че продължава да има заведения, в които има, няма хора, оборота под двеста бона на ден, не пада.

12

Анонимен

преди 3 години

Значи от цялата тая история разбирам това: ще принудим заведенията да затварят по-рано, но това не е проблем тъй като и без друго няма клиенти вътре.Че тогава за чии *** ще ги затваря министъра? Бавноразвиващ се ли е или само така си изглежда?

11

Анонимен

преди 3 години

и тия хора семейства хранят...

10

Тошо

преди 3 години

При извънредна ситуация се взимат извънредни мерки!Какво има тук друго да се обяснява, важен е животът на хоата, а иначе едни ще забогатеят, други ще фалират за сметка на предните, това е реалността и колкоопобързо я приемем толкова по-добре. Изходе и преквалификацията , а и смяната на "караула"!

9

Неразбрани

преди 3 години

Толкова ли е трудно да се разбере, че ресторанти, барове, пъбове и други такива сборища без ред и контрол са развъдниците на Ковида? Натъпканите в тях компании и вилнеещите хора не подлежат на контрол. А после : носете маски в автобусите и в магазаните. Спазвайте 2 метра отстояние! Училищата - он лайн! Какъв е смисъла, след като вечерта отиваш на такава сбирка? Трябва да се устои на напъна и воя на собствениците на такива заведания: "Няма да оцелеем!", не за друго, а за да оцелеят останалите.

8

Мангъровист-Радевист

преди 3 години

Нема се плашите. Тва е едно нищо и никакво грипче. Лекува с чайчета и аспирин.