32

Анонимен

преди 3 години

Европеецът: Безопасна ли е ваксината? Колко индийци и бразилци пострадаха от нея при тестовете?

31

Анонимен

преди 3 години

Фирмата е турска

30

Анонимен

преди 3 години

До До 38(лекар )Нищо не целя.Просто пиша истината и излагам моето мнение по въпроса.А ти какво целиш с това безумно кикотене???Явно си с полиран мозък устроен да изпълнява само основните функции на тялото които не включват мисленето!!!

29

До 38(лекар )

преди 3 години

Хахахахахахаха....Какво целиш ?

28

До Христо Христов

преди 3 години

Дай e-mail сега,защото ,***,ще намеря начин да открия ip адреса ти в името на баща ми и ще те открия !!!Повярвай ми !

27

лекар

преди 3 години

Трябва да си много наивен и глупа.в за да си причиниш това.На повечето лекари ни е ясно че няма разработена работеща и,най-вече безопасна ваксина но тъй като е тествана на много малко хора се прави всичко възможно да се убедят хората да се ваксинират но това просто ще е един глобален експеримент с тях.Затова свалят от цената!!!За антивирусна безопасна ваксина са нужни минимум 5 г. но по-достоверно е 10 г. просто защото вирусът мутира постоянно!!!

26

Анонимен

преди 3 години

Новата ваксина Pfizer не работи и с тежки странични ефекти, отделно съхранението - блумбърг. За да няма плям плям, затова могат въобще да не я разрешат.

25

До Христо Христов

преди 3 години

Дай E-mail да се разберем там ! Да ти покажа какво е тествал баща ми !Става ли ? Дай e-mail,Христо,юнако,да те видя извън форума дали си толкова смел !Чакам !!!

24

дедо Ташунко

преди 3 години

До номер 31. Немска фирма е открила лекарството, не американците. Ще поживеем, ще видим. Вече светът има надежда, стига отделните държави да обединят своите усилия.

23

pipo

преди 3 години

Абе кой нормален търговец ще продава на загуба, освен ако няма задни мисли...

22

Анонимен

преди 3 години

Разни Ганчовци изобщо не могат да ме убедят в съмнителността на продуктите на Пфайзер ! Лично съм тествал два съвсем различни по вид техни продукти и съм убеден в безкомпромистните резултати !Пфайзер са едни от най-могъщите и качествени производители на лекарства,никога не биха си сринали този авторитет умишлено !

21

Анонимен

преди 3 години

Умолявам конспираторите да посочат един бизнес,индустрия,организация,съюз или както обичат абстрактно да ги наричат " ТЕ" ,без да казват ,кои са всъщност,който има интерес и ще спечели от НИСКА ЧИСЛЕНОСТ на хората?!Най-често чувам,че евреите и банките стоят зад всичко,та се чудя коя банка има полза от малко население на тази планета.Кой бизнес има по-голяма печалба от ниската численост ?Нека някой обясни защо искат да ни затрият ?

20

Анонимен

преди 3 години

едни хора ще приберат едни големи пари виждам

19

Пижо

преди 3 години

В България, предвид особеностите на района, трябва да я подаряват, че дори и да платят, за да може след поголовните кражби от управляващата и фармацевтична мафия, да стигне до хората с високи заплати на поносими цени.

18

Надървен

преди 3 години

И реално кога ще е в действие? 2025? А дано, ама надали... Надървих се пак

17

До баба

преди 3 години

А колко ти е наема в Англия,колко ти е транспорта,колко ти е ресторанта,подстрижката,козметика,ремонта? Или ти живееш както обикновено-в катакомба с още 5 човека,ресторант и развлечения не ползваш,не пътуваш,подсригвате се взаимно !Ама пък теста ти е безплатен....

16

Ти да видиш..

преди 3 години

До баба 9 Така е , но Англия е богата държава. Там не е имало социализъм.

15

Анонимен

преди 3 години

И тази ли я тествах те само върху маймуни? Хайде, не, мерси!! И за 3 лева да ми я продавате, няма да я купя, заразявайте се вие.

14

Анонимен

преди 3 години

Със сигурност трябва да се въведат ограничения за тези,които НЕ са ваксинирани !!!И ще стане !Пр()сти мозъци конспиративни ! Все тях чипосвали,лъгали,крадяли,ощетявали,следяли!Кой го интересувате точно пък вие бе,нужници безполезни ?!

13

ГосТ

преди 3 години

И защо никой не отразява изявлението на бразилците, които казаха че от всички 10 ваксини, които се тестват там вкл. и тази американско-германска химера, китайската показва най добри резултати ? А?