212

Анонимен

преди 3 години

Сега живея в пъти по добре от времето на социализма - вярно бях на 21 когато свърши но о това ми беше достатъчно! Мизерия и долнопробни стоки - това беше прехваления строй! За капка на всичко тези които най много го хвалеха (другарете) пазаруваха в Корекома - баси пошлата работа.. И защо избягаха всички после - заради соца пак чак последните години почнаха хората да се връщат, дори сега има миграция от някои пост соц републики - молдова и украйна към БГ.

211

Смях

преди 3 години

Че ние и без ковида сме заникъде. Не е ок положението, България умира, а тиквениците в парламентарни кресла се правят 30+ години на глухи и слепи.

210

Я па ти..

преди 3 години

До Дедо 208 И какво им е на лицата на тези дето ги гледаш с пълните колички в хранителните вериги ? Много ли измъчени ти се виждат ?Не е леко да се бута количка 50 кг.

209

Пенсионер

преди 3 години

Равносметката е положителна. Кво ни е ? Държава като всички останали и в пъти по богата от преди. Само Ковида може да ни навреди жестоко. Но така е по целия свят.

208

дедо от село

преди 3 години

Ха ха ха ха един от крадците и некадърниците вика дръжте крадците! Ти бре дърто мързеливо магаре кажи колко те нагушиха михлюзите герб ,за да играеш двойна роля,да лъжеш хората по площадите и да ли,ж,еш дебелите гъ,з,ове на управляващите? Ти ще ни приказваш за равносметка,айде скрий се и не се показвай повече, бо,кл,ук!

207

Тошо

преди 3 години

Равносметка ли ..........а има ли такава........кой я направи....не съм чул.....а ако има такава какви са изводите, има ли препоръки....май няма такива глупости....е, тогава как да се развиваме умно , като нямаме база и каквото и да е разбиране за същността на прехода?!?Мисля, че който можа взе материалния ресурс, който не можа....за него остана духовния ресурс, ама не съм видял някой да се натиска за него , още повече да се радва, че нещо и за него е останало! Ами какво да се прави ..ПРОЦЕС !

206

Анонимен

преди 3 години

При предишният строй бяхме с 2.5 млн по-вече.Всички имаха по 2-3деца .Сега рядко някой изобщо се женят и имат по едно.Не коментирам кога е по-добре.Това е равносметката-затриваме се.

205

Дедо

преди 3 години

Като гледам лицата и физиономите на хората по улиците и магазините,мисля че живеем 50 пъти по-зле от онова време.

204

пей сърце

преди 3 години

невероятен, мечтан живот-спокоен , без престъпност. пускам си детето на у-ще без да се притеснявам. два -три пъти в годината ходим на почивка. стандарта на живот е висок, с една заплата купувам много неща, ефтино парно, вода, храна чиста, като извор. без корупция, работа за всички, няма нсркомани по улицата и темп-подобна ***- липсва

203

До 214

преди 3 години

Никой не те кара да вярваш на комунисти /макар ,че може ти да си от многото с партийни книжки дето станаха демократи/. Ви международните статистики и класации от онези години. Там ясно се вижда колко напред сме били. А сега ...........

202

Анонимен

преди 3 години

Демокрация - те такова животно нема. Приказки за баламите. Тарикатите правят парици като стрижат овцете дето си мечтаят за демокрация. Оцете се подкарват,накъдето реши овчаря. От време на време ги оставя да пошават свободно, пък после ръч-ръч, гя-гя - мама ви крастава, пак набихте из драките.

201

Анонимен

преди 3 години

Равносметката е -2 милиона бьлгари избягали в чужбина и поне милион умрели до сега Доходи като на развиващите се страни , и никаква индустрия Но банани има наи важното , може да са скьпи но ги има , турски домати и краставици сьщо има

200

Анонимен

преди 3 години

Този не е наред - каква индустрия какви пет лева е имало? Неефективни предприятия, крадене и пълна мизерия. Това беше по соца стига сте лъгали хората гадни комунисти!

199

Анонимен

преди 3 години

Никаква , бай Тошо щеше да има по - добри резултати .

198

мери

преди 3 години

Няма разлика преди бяхме разкрачени между СоциализамЪт и комунизма а сега сме разкрачени между прехода и демокрацията и така ще си останем с Комунистическа демокрация още 2 века Щом и Боко комуниста бил с душа на демократ значи всички сме в кюпа на комунистите демократи

197

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 195"Преди хората работиха за някакви идеали, пък било то и измислени."Ахахахахаха. Масови кражби от предприятията, доносничество, шуробаджанащина и връзкарство, клепане по партийна линия, ТОВА ви беше "морала" и "идеалите".

196

Анонимен

преди 3 години

ДЕМОКРАЦИЯ , това ли ви е демокрацията - УНИЩОЖЕНИЕ НА ИКОНОМИКАТА , СЕЛСКОТО СТОПАНСТВО , ИНДУСТРИЯТА ........Да ви сер**ем на демокрацията !!!!

195

манифеста на Ленин.

преди 3 години

Изземване на децата от родилките още от родилния дом и да строят комунизма!Жените и девойките - обществена собстеност! - точка първа от манифеста на СССР

194

теократ

преди 3 години

До "ДЕМОКРАЦИЯ&quoВсеки против всеки! - без единомислие и единодушие! Всеки се мисли за господар!Всеки е прав само във своите очи!

193

демагози!

преди 3 години

Вашето име се наричат профсъюзи и синдикати!