18

Анонимен

преди 3 години

така е момчета, елитчето ни е шепа ганьофци дето за една шепичка шекели продават род и родина. за това ни го слагат и рашките, и гринговците, и туршаляците, и макетата, и де кой се сети. страх ги а и нямат капацитета за суверинитет, за това нямаме и гръб отвън. а ние обратно по оборите на село да гледаме крави и тикви като индийците. след още 30г и камък върху камък няма да е останал. скоро се започва с разпродаването на територии...

17

Анти-либераст

преди 3 години

Престанете да лъжете шурущоидни ***! В Амерка не е избиран нов президент. В момента тече преброяване на бюлетини! СНН няма властта да избира президент или да казва кой е избрания президент. Примерно в Невада вече са доказани 16,000 гласове от отвъдното - типичните избиратели на демократите.Се.РА ви на гнусната пропаганда, комунистически изча.дия!

16

Млад меринджей

преди 3 години

*** какви фирми, какви проекти, какво оттегляне.... То никой не е направил някакъв ход освен размяна на два листа (НЕОФИЦИАЛНО), че евентуално имат интерес и поставиха условия. Никой не е идвал на терен никой не правил нищо повече!!! Ей такива като ТЕБ, като почнат да се правят на разбиратели и да говорят каквото им дейде на ума..... Що не си в Китай.... За такава информация от такава позиция вече щяха да имаш никролог със снимка!!! *** некадърен!!!

15

Анонимен

преди 3 години

това за горивото е вярно в укройна за малко да направят втори чернобил с американското горивочехите направо ги освириха фирмата е същата дето се пъне да строи 7 блок в козлодуй или в белене

14

Макаров

преди 3 години

До Анонимен 14Браво маладец, утре мини през руското посолство да си вземеш килограма рубли.

13

Анонимен

преди 3 години

Дежурната русофобия на г-жа Христова. В момента Русия строи 51 ядрени реактора в нея и света, а колко строят САЩ. Нула. САЩ деградират и след 4 годишни опити да си построят завод за ядрено гориво не успяха да го създадат и се отказаха от него. В момента 25% от АЕЦ на САЩ работят с руско ядрено гориво. В Чехия и Украйна се опитаха да заменят руското гориво с това на САЩ, но то се оказа по скъпо и по-некачествено. На САЩ не й трябват съюзници а васали, включително и интелектуални.

12

Анонимен

преди 3 години

От цялото говорене на професора разбрах че интерконектора с Гърция се е разболял от Ковид-19 и докато Путин не го изгонят от Кремъл няма да оздравее. Как пък стана така че Балкано-турския поток не се разболя и беше завършен а интерконектора започнат преди 20 години се разболя в последния момент и изпадна в безсъзнание. Как стават тия работи професора не може да обясни.

11

Колониално робство

преди 3 години

Само кражби,измами и завличане

10

Анонимен

преди 3 години

На тоя му узря русофилската тик.ва че само партньорство със САЩ може да ни гарантира енергийната сигурност.

9

Анонимен

преди 3 години

Другаря Тасев като е толкова голям ядрено енергиен експерт наясно ли е че пуснатата тържествено първа АЕЦ в Беларус от Росатом с фанфари и дудуци преди седмица днес е запалила цялата си електрическа част която след серия взривове на транформатори и генератори едвам са успели да я спрат да не гръмне и атомната и част. Руските п.... мълчат за излагацията, мълчи и дектатора Лукашенко че и ако руснаците го погнат трябва да бяга на Луната.

8

Анонимен

преди 3 години

Както ще се отразят и на българската мисия до чужда галактика!

7

Анонимен

преди 3 години

Българите винаги си изборат отвртителното американско робство, предпочитат демокрация и Шевролет Корвет, вместо Путинизъм и Лада седмица.

6

Анонимен

преди 3 години

американското робство е по отвратно и от турското- ама му викат партньорство

5

Анонимен

преди 3 години

До 1/2/3Хората с празните хладилници и работещи по складове сте най-интелигентните, най-разбиращите, най-можещите и най-перспективните. Ние винаги се вслушваме в грешните експерти, вместо да се вслушваме във вашите съвети.

4

Анонимен

преди 3 години

е като им снасяме за хвърчила сега и за токаи послеще ти ояснят какво е свободен пазар и конкуренциянещастна страна ще хрантути краварчетата и после ще обясняват как те имали голяма производителност и взимали много *** за същата работа като българина защото имали два чифта ръце и с два стомаха89 година произведената ел енергия от адрено гориво в щатите и българия на глава от населението се различаваше 10 пъти в полза на българиянапред роби- има какво да изцедят от вас още

3

Анонимен

преди 3 години

Из "Мъдрост на народите":Човек и добре да живее, може да срещне американец.

2

Анонимен

преди 3 години

Продължаваме да ги храним, споко, гладни няма ги оставим

1

Анонимен

преди 3 години

САЩ силово налагат на държавите бизнес-отношения с тях, които са чисто грабителство. Всеки досег с американците е пагубен и означава милиони, понякога милиарди загуби за държавата "партньор". Колкото по-малко сме партньори с американците, толкова по-добре за нас. Иначе ще източват от България всичко, което могат.