378

Анонимен

преди 3 години

До ЕваСигурна ли си, че 90% си направишха тест?? Не ти вярвам нещо...

377

Ева

преди 3 години

До Батман..да,ако оцелеят .В нашият колектив( учители) 90% изкарахме Ковид ,при нито едно болно дете...

376

Анонимен

преди 3 години

Големият проблем е, че децата не са научени да отсяват зърното от плявата.За едно неукрепнала детско съзнание дистанционното обучение е много лесна форма за манипулиране на ценностите.Материалното и парите неизбежно имат предимство пред духа а задачата на училището е да стимулира духовното развитие и проблемът е, че все по вече учители не са с призвание към професията и дейностите в училищата и е жалко, че много профисионални гимназии станаха символ на далавери и е печално че така израстват

375

Анонимен

преди 3 години

ГЕРБ или други партии=ГЕНОЦИД=Кукли на конци на СВЕТоВНОТо Правителство=САТАНИзм=СИНАГОГАТА НА СаТаНа, за коят ИИСУС ни предупреди преди 2000години, Четете Светените писания, Евангелията-4-те и особено ОТКРОВЕНИЕТО на СВ.ЙОАН- любимият ученик на JESUS особено 13глава!!!!!!!!!!

374

Анонимен

преди 3 години

"'Подкрепям учителите. Държат малките там като жертвени агнета никой не мисли ако се случи нещо с родителите кой ще ги гледа тези деца"'И аз ПОДКРЕПЯМ УЧИТЕЛИТЕ/родител съм/малкото е в 5л.на училище е кой знае сега кво ще ни донесе вкъщи вс.сме с хроничен бронхит и др.болести, имаме възр.родители.....ужассс...Пази всички хора Господи, моля Те, особено дечицата ни /Си!!!Съболезнования на близките на 20 загинали геройски Учители! Дълбок поклон!

373

ДО БАТМАН

преди 3 години

Батман, ТЕ ЗА НОВА ГОДИНА СИ ЧАКАТ БОНУСИТЕ. и КАТО ЗНАМ КОЛКО ПАРИ ИКОНОМИСАХА ПРИ ДО ОТ ОТОПЛЕНИЕ, ПОЧИСТВАНЕ, ЗАПЛАТИ НА ПОМ. ПЕРСОНАЛ... Може и по 2 заплати допълнит. да вземат!

372

Анонимен

преди 3 години

До АМИ , ПРАВИЛНО!Не знам за Англия, но в Ирландия уж беше пълен локдаун и родителите не работеха, но детските градини и училищата бяха отворени!

371

АМИ , ПРАВИЛНО!

преди 3 години

ВСИЧКИ ТРЯБВА ДА МИНАТ НА ДИСТАНЦИОННО ОБУЧЕНИЕ!В АНГЛИЯ , Е ДОКАЗАНО , ЧЕ 50% ОТ ЗАБОЛЕЛИТЕ ДЕЦА ОТ К-19 , ПОЛУЧАВАТ , КАТО УСЛОЖНЕНИЕ, ДИАБЕТ-1...!ТРЯБВА ЛИ ЗОРЛЕМ , ДА ПРАВИМ ОТ ДЕЦАТА СИ ИНВАЛИДИ..!!??

370

Анонимен

преди 3 години

Много били изплашени, обаче миналата седмица познати учителки си се грабнаха - и на екскурзия - с обществен транспорт, на хотелче, на ресторантче, тогава не бяха изплашени за здравето си. Когато трябва да се работи - пак си се страхуват хахахха

369

до аз-ът

преди 3 години

Ако учителка употребява такива изрази... жалка история! Майките квичели?! Такава в училище работа няма, най-много с парцала да мие!Заради такива конкурсите са предрешени, че винаги намират връзки.

368

Загрижен

преди 3 години

Нека да си напускат - от такива няма нужда!Представете си екипите по поддръжката на електрозахранването да кажата "...ами то е много студено -25градуса, няма да възстановявам скъсаните жици сега а напролет като стане поне 5 градуса..."Всяка професия си има рискове, а който го е страх си прави фирма и си решава сам как да работи!!!

367

Анонимен

преди 3 години

До аз-ътНе ми говори за простолюдие, че точно прости и елементарни калинки последните години се натискат за детски и начални учителки! Сервитьорки и продавачки в бакалия дъвчат дъвки пред децата и ръсят простотии. Връзкарки от една определена партия. И те с претенции, видиш ли!?

366

аз-ът

преди 3 години

Сега... всяка уважаваща себе си провинциалистка - фейсбук-бг-мама да чете. Внимателно. Учителлите са длъжни да изучават децата ви. Не да ги отглеждат. Има огромна разлика между двете. Както вие си вардите собствения си д*рник, така и учителите са длъжни да пазаят своето здраве и това на близките си. Особено, когато котилото ви е развъдник на вируси. И да да за учители работа - БОЛ. После ще квичите по грубите у фейсбукя (щот там ви е силата на вас) - *** държавата не се грижи за децата ни.

365

аз-ът

преди 3 години

Заплашват с оставки?Ми да ги видим къде ще идат, когато ги подадат. Защото то останалите сме си на работа. А няма и работни места. Особено за заплати над 1300 лв. на 4-6 часа и с два месеца отпуска - такива пък съвсем не се предлагат. Особено сега.---първо - предлагат се. Дори е ниска заплатата. Въпроса е, че простолюдието нямате качествата за по-високи заплати, това е вашето ниво. Второ-учителите НЕ СА длъжни да ви отглеждат заразените деца. Как да ви го набия в провинциалните глави?

364

Анонимен

преди 3 години

О, ВЕЧЕ И ДУМАТА "ЖУР НАЛИСТИ" КОРИГИРАТЕ?СМЕШНИЦИ!НЕ МЕ Е СТРАХ!НИТО ОТ ВАС!НИТО ОТ ВИРУСИ!НИТО ОТ ТОВА КОЙ ЩЯЛ ДА НАПУСКА!НАПУСКАЙТЕ! ДА ВИДЯ КЪДЕ ЩЕ ИДЕТЕ!

363

Анонимен

преди 3 години

Отдавна не ми пука кой се опивтам да ме плаши. И децата си изучих сама у нас и по уроци, които плащам. И вируса го минахме всички вкъщи - нищо особено. Всичката пара в свирката на паникьори и от качалки!С какво ще ме уплашите вече, а господа ***, учители, лекари и т.н.? Май изтървате влака със заплахите. Ученикът ми, другия завърши вече, мога да му водя часове до 12-ти клас. А учителите му на уроците по език и математика си му водят присъствено.Не ме е страх! От нищо вече! Да ви видя!

362

ХА-ХА-ХА!

преди 3 години

Заплашват с оставки?Ми да ги видим къде ще идат, когато ги подадат. Защото то останалите сме си на работа. А няма и работни места. Особено за заплати над 1300 лв. на 4-6 часа и с два месеца отпуска - такива пък съвсем не се предлагат. Особено сега.Лично аз ще следя с интереси как ще навалят оставки на учители. Не ме интересува - моите деца без друго се учат у нас и ходят по уроци. Там обаче учителите не се плашат да водят присъствено. Що ли?Аде, без паника. Вирусът го минах безпроблемно.

361

Помислете малко!

преди 3 години

До плющите по учителите!Не ви ли е срам бе *** ? Как може да плюете по учителите без да знаете изобщо как минава един техен работен ден ? Вие наясно ли сте ,че онлайн обучението е много по-тегаво за тях , но въпреки всичко те настояват за него , защото се притесняват!Ама да всеки гледа от своята камбанария , ама сега зора ви е децата ви да са на училище , щото няма кой да ви ги гледа вкъщи

360

смърф

преди 3 години

До Анонимен"Личните лекари те лекуват дистанционно което е пълна порнография,..."----- ---------------- -------------- -----------И така трябва или не можеш да проумеш, че ако днес посети ковид-болен, утре ще посети и теб. През кабинета му минават по 40-50 човека на ден - ще искаш ли да си контактувате? Отделно, че след всеки контакт с болен, трябва да се изолира по 14 дена като контактен

359

Анонимен

преди 3 години

Нищо не става от хората тук. Останал е предимно ***.НЕуважаеми коментиращи, за вас учителите трябва да гледат, отглеждат, възпитават, обучават и обгрижват изтърсачетата ви. А вие имате право само да си клатите краката, да си пиете пиенето, да си гледате телевизията и т.н. дребни удоволствия. НЕуважаеми, децата са ваша отговорност. Възпитанието започва от дома, не от училището. Но на какво можете да ги научите, като постоянно сте заети в плюене по другите?