16

Нема нужда

преди 3 години

*** не е виждал друго освен сланина и свинскУ. В губернията не се тачи нито телешко, нито тофу. Хахаха айде муайте свинско от румъния, хахха

15

Барба Ганьос

преди 3 години

Яжте си гадостите , защо ни ги натрисате и на нас ???? ОТВРАТ !!!!

14

az

преди 3 години

оффф... драйфа ми се от това, честно..

13

Анонимен

преди 3 години

По нашия район традиционно наблягаме на тофуто с кимчи и саке. Ако случайно са ви свършили, можете да пробвате и екзотичните им съответствия - сирене натюр, туршийка с червно пиперче и ракийка. За основното ако не сте си набавили пресен прилеп или плъх, можете да си пекнете свинска пържола или кокошка.

12

Соеви Момчета

преди 3 години

А защо мъжете в Азия са едни такива нежнички не мязат много на мъже?! Винаги съм мислел, че е от консумацията на соя. В моето село даваме на свинете соя за да затлъстеят и да са вкусни за Коледа. Соята за мен е фураж за животни, не храна за хора.

11

до Тайванеца 11

преди 3 години

Тофуто в Тайван е ли ферментирано, т.е. така нареченото "stinky tofu" (*** тофу), при който процес всички естрогени се разграждат, същата причи поради която соев сос от естествено ферментирали соеви зърна няма естроген. В България и европа всичкото тофу е прясно и фрашкато с Естрогени, а ако не знаеш Соево мляко се дава на жени в менопауза като лекарство. Така, че каквото и да пишеш, Соевото мляко е с ударни дози естроген!

10

От Тайван

преди 3 години

Понеже виждам, че много разбирате от хормони ще ви издам една тайна.Аз живея в Тапей/Тайван и тук тофуто се яде много и от всички. Прави се главно от бобена сурватка и е много полезно.Относно естрогена, който съдържал - на никого от многобройните ми приятели, които всеки ден ядат тофу и домашно соево мляко не им е пораснал з адника или ци ците.А вие празноглавци до утре може да си философствате за неща, които са ви далечни.Хайде със здраве, отивам да хапна тофу :).

9

159

преди 3 години

До OMG_LuckerОсвен това, четох преди време, че тофуто предизвиква затъпяване. От тогава тофу не пипам.

8

Анонимен

преди 3 години

Хубаво сте посочили ползите, ама да бяхте посочили и негативите. Понеже е от соя, увеличава производството на естроген. За мъжете това не е особено полезно, защото потиска производството на тестостерон. Оттам, промени в поведението и настроението, натрупване на мазнини на места, които са нетипични за мъжкото тяло и т.н.

7

OMG_Lucker

преди 3 години

Ужасен е на вкус. Не бих го ял, ако ще да е най- полезната храна ever. За полезността му не мога да говоря.

6

Анонимен

преди 3 години

Абе, сега прочетох какво сте постнали, блокче от соево "сирене", известно като извара от боб, а? Ай стига бе, како!?

5

Анонимен

преди 3 години

"ПОЛЕЗНО". Естрогенче, да ви пораснат бозките, соеви момчета. Възползвайте се от соята, за да се превърнете в неясно какъв ***, сега е модерно. Пък останалите, нормалните хора, мъжете, които не искат гърди и женски ханш, ще си хапваме сирене и пържола.

4

Вит Б12

преди 3 години

То и боба и лещата ако знаеш как да си ги направиш не са вегански. Веганистите са кулинарни фундаменталисти. ИД в храненето. Аз ям месо и не забранявам на никого да яде треви щом му е по душа. Но тези с хлътналите бузи, които са на люцерна и зоб целта им е да наложат сбърканата си диетична идеология на целия свят. Точно както една мнооого миролюбива религия.

3

До 2

преди 3 години

ех все едно да кажеш че боб и леща не ядем. да не би да не е веганско. а тофуто си е яко ако знаеш как да си го направиш

2

Яжте мръвки

преди 3 години

Аман от вегански извращения.

1

Анонимен

преди 3 години

Баба ти все тофу е яла.