75

НЕКОЙ

преди 3 години

До НЕКОЙ си?: Не ми се обяснявай, а чакай ваксината да те върне в нормалното.

74

НЕКОЙ

преди 3 години

Вникнете в смисъла на посланието, че няма връщане към нормалното. Вие ненормални ли сте да се съгласите с това...?!

73

НЕКОЙ

преди 3 години

Ваксинката е била готова още преди две години. Сега ще Ви предложат един плацебо биологичен разтвор, а Вие ще вялвате, че тя действа.

72

Анонимен

преди 3 години

До бил гейтсГлупости като патента на Кил Бил 060606 ??? Много жалко за всички неинформирани, които ще се ваксинират, проблемът е, че ще повлекът останалите.

71

до 63

преди 3 години

До Анонименпример за руско троленетова трябва да стане подсъдно както е в много държави понеже освен че не е абсолютна лъжа а и нанася непоправими щети на обществата

70

бил гейтс

преди 3 години

всички тези глупости с чипирането и 100 други конспирации се измислят и разпрострсаняват от *** ферми от русия, имат огромен бюджет като част от хибридната война срещу демокрациятаспрета да им вярвате това е единственния начин да ги победитезатова и толкова държави наложиха санкции на Русия....

69

престанете с глупост

преди 3 години

за да се направи ваксина са необходими не 18-24 месеца или 5-7 години а да се премине през всички фази на изпитаниеобикновено ваксина се прави за болести които не са толкова широко разпространени и докато се намерят хора които да се тестват и да се заразят минава много много времесега е дург случай има много заразени, за да се направи добра ваксина е необходимо много кратко време понеже има много хора които да се ваксинират и да се заразятваксината срещи свински гриб отне 9 месеца, още работи

68

Анонимен

преди 3 години

Спешно запазете 2 дози за Вожда, че изгубим ли го няма да има кой да управлява държавата.)))))

67

Щурмфюрер

преди 3 години

Виждам че има лигльовци който дават минуси - нали се сещате че ще сте жертвите в новия свят...Помнете това когато се криете под креватите докато прониквам в домовете ви за попълване на припасите :)

66

Щурмфюрер

преди 3 години

Затова деца - упражнения по стрелба, заучаване на тактики по пратизанска война, трупане на запаси и физически тренировки! Разбира се така че да не личи, все пак не можем да плашим "нормалните, защото им изглежда като екстремизъм...овия свят е за смелите и подготвените !

65

Щурмфюрер

преди 3 години

"Нормален" живот няма да има. Който има критично мислене се подготвя от 2008-*** година...Реално световния капитализъм фалира тогава, сега остава обикновенния човек да прозре че хартиените пари нямат стойност отдавна :)

64

U2

преди 3 години

Хубавото при антиваксарите е че дават голяма фира при всяка по-значима епидемия...Така света по един естествен начин ще се отърве от тези гл упаци...

63

Анонимен

преди 3 години

Путиновата ваксина е най-добра, изтребва до крак всякакви вируси и 5G в радиус от 5 км, а ако се приема в комбинация с водка, обхвата скача на 50 км, да не говорим и че кремъския чип е пъти по качествен от този на Бил Гейтс, с вградено радиоточка.

62

fsdfsdgww

преди 3 години

Нормалният път за изработка на ново лекарство е няколко години. Тук искаме за няколко месеца да има ваксина. Такава може да има само като политическо решение, не и като медицинско. Цената ще е сигурността на хората, които биха я ползвали толкова скоро.

61

Анонимен

преди 3 години

Не се ваксинирайте !!! Това е капан заложен от Кил Гейтс, той е сериозно инвестиран в пфайзер. Ваксината ще разболее и убие много хора и ще бъде обвинен "вирусът", мерките ще се затегнат и ваксината ще бъде задължителна за пътуване, пазаруване, културни мероприятия, работа и училище и т.н.

60

Анонимен

преди 3 години

......не мисля, че ще се върнем към нормалния живот преди Коледа."-----------------------------------------------------------------------Коледа да ,но коя година...?

59

Щурмфюрер

преди 3 години

Тая ваксина ще си я сложат само гладкомозъчни летци изпитатели :)Това което повечето от вас не знаят а някой знаят но не искат да повярват че се случва е че тази така наречена пандемия е генерална репотиция за това което предстои после - А именно крахът на монетарните системи почващ от американския долар и минаващ към еврото. Или си мислите че трилионите напечатани евро имат покритие ?

58

Анонимен

преди 3 години

До 59Естествено, че няма да се ваксинирам. Ти ли ще ми заповядаш. Ще ходя по улицата, ще кашлям, ще си правя каквото искам. Аз не ти ограничавам правата, ти се опитваш да ограничиш моите. Не се правете на Господ, ще сгазите лука. Аз познавам много добре злото, защото не съм добър човек и се боря да го ограничавам. Зная какво е злото. Ти си злото - заблуден или платен, злото е блъф, че сте много силни и очаквате хората да ги е страх. Повярвай ми, ще играят винкелите.

57

до 58

преди 3 години

Убитата ми реалност храни форумни палячовци като теб. Пред компютъра са нещо, в реалния живот мишкаpи. Да, ще се ваксинирам, ти да не си мислиш че няма да го направиш? Може би ако имаше по-малко от тези като теб, вируса нямаше да убие толкова хора по света. Такива като теб мислят че като ходят без маски, кашлят без да си слагат ръката и дрънкат в интернет за поредната конспирация са интересни, не си.Света не е общината която не си напуснал през живота си, нямаш си и на представа какво се случва.

56

Анонимен

преди 3 години

До 48Много се вживяваш, дрипльо.Щом искаш да се ваксинираш - прав ти път. Не говори заповеднически и си гледай убитата реалност. Още малко и ще скачаш на бой.