87

alien

преди 3 години

Определено извънземни нашественици са решили да ни погубят и да се нанесат на планетата ни без да плащат наем!

86

Анонимен

преди 3 години

Ем чи как няма да измислят и други вируси.Видяха каква власт и пари се направиха при тоя вирус че като го излекуват въпрос на време е да пуснат и друг

85

Анонимен

преди 3 години

Зомбитата произлизат от Хаити и по точно от Хаитянската революция и диктатора Жак Жан Десалин (император маг вуду Жак I) избил всички бели с помощта на някой си Жан Зомби от Порт-о-Пренс които е прототипа на кръвожаден мъртвец. Та това ни чака.

84

Глупости

преди 3 години

КОЙ *** ОТ , ОЩЕ ВЕРВА НА БЪЛГАРСКИ МЕДИИ..??!АЗ--ОТДАВНА , НЕ!

83

Анонимен

преди 3 години

Някой да им е забранил да мият плодовете и зеленчуците и дори ръцете си? А после прилепите виновни, те си живеят едни връз други, нямало да има епидемии. Само високотехнологични държави като Япония и Корея удържат положението в Азия

82

АнонимеН

преди 3 години

ТОЙ И КОВИД МОЖЕ ДА МУТИРА В НЯКОЙ БРОНЕНОСЕЦ И ДА СТАНЕ СУПЕР СМЪРТОНОСЕН!!!ТАЗИ СТАТИЯ САМО ПЛАШИ НАСЕЛЕНИЕТО!!КОГАТО СТАНЕ ТОГАВА ЩЕ МУ МИСЛИМ ИЛИ ЦЕЛТА Е ДА ИЗБИЕМ ВСИЧКИ ПРИЛЕПИ!!!ВЕЧЕ ИЗБИХМЕ НОРКИТЕ СЕГА И ПРИЛЕПИТЕ ЛИ ГОРКИТЕ

81

Анонимен

преди 3 години

Огъня под краката на сзо им идва в повече. Ковид не върви в желаната от тях посока и дай сега да хвърлим нова бомба. Заглавието е убийствено малоумно. За какво разпространие става въптос? Четете в малоумно написаната статия!

80

Анонимен

преди 3 години

Масова репресия и терор от медиите

79

Agent

преди 3 години

Нещо май попрекалявате с тези новини. Айй сифон.

78

BBB

преди 3 години

Стига стресирайте народа допълнително!!!Смъртоносни микроби/вируси винаги е имало и ще има, друг случай е, че повечето не успяват да се превърнат в сериозна заплаха.

77

УМЕН

преди 3 години

До: номер 80Аха! Най накрая ти светна лампичката, а?

76

НЕМА ЛОШО ,БЕ...

преди 3 години

НАЛИ ПЪРВО ШЕ МИНЕ ПРЕЗ РУСИЯ ЗА ЕВРОПАТА...??!ЗНАЧИ ИМАМЕ ВРЕМЕ!!

75

Анонимен

преди 3 години

Прилепи винаги е имало. Не мога да разбера как така, хиляди години никога не е имало епидемии от прилепи, а след като Бил Гейтс предупреди за опасна пандемия, вируса започна масово да се размножава. Преди никой не беше чувал за ПАНДЕМИЯ от вируси по прилепите. Дори чумата дето е много по заразна, се ограничава до няколко човека след контакт със заразен обект. Ебола която е 100 оъти по заразна се ограничва с няколко хиляди жертви в Африка.. На мен ми намирисва на измама.

74

Анонимен

преди 3 години

Вие искате да ни довършите с тази информация.

73

Анонимен

преди 3 години

Микроб, който ще мутира във вирус и ще се предава от човек на човек. Е това вече е прекалено, каква овза трябва да си за да вярваш на тия измислици? Съд за всяване на паника.

72

Анонимен

преди 3 години

Жидо-рептилския сатанистки(елит) неотклонно следва плана си за установяване на Нов световен(ред) ,който не е нищо друго освен диктатура и рязко намаляване на човешката популация.Американския президент Диналд Тръмп се опита да попречи на това,но (елита) и дълбоката (държава) направиха всичко възможно да го свалят и чрез фалшификация на изборите в САЩ,чрез медийните манипулации и9 пускане на такива лабораторни вируси-убийци засега успяват.

71

Антивир

преди 3 години

Има леко внушение от тази новина което е следното дайте ни още много пари !!! За тези които правят антивирусни лекарства и ваксини правят и самите вируси. Това е предупреждение дайте пари щото вече имаме новата разработка.

70

Анонимен

преди 3 години

Това с прилепите мисля че се изтърка. Пробвайте сега с варана, в устата му има 10 хил вида бактерии. Хората повече ще се вържат.

69

Анонимен

преди 3 години

До: 70Ми да! Някои хора си взимат прилеп за домашен любимец!

68

Анонимен

преди 3 години

Намери се читава ваксина и е редно да се започва с новата заплаха.