13

Киро Х

преди 3 години

Уникално! Разплаках се. Нещо друго звездата от Под Прикритие казала ли е? Джаро как е? Попов?

12

Анонимен

преди 3 години

Коя е тази, че и звезда, за която никой не е чувал. Много модерно стана да си правят реклама с ковида.

11

Аралампи

преди 3 години

И аз откак си ритнах кутрето на левия крак в масичката за кафе - съм друг човек. Болката ме промени и ме направи по-мъдър.

10

Ковидинтелелтиалец

преди 3 години

Защо в гръб е на снимката, да не видим как се удължава носа и? Лъжи, лъжи...!

9

Анонимен

преди 3 години

Симптомите са различни при всеки болен. Някои го прекарват почти неусетно за два три дни. Мен ме влачи две седмици. Температура силна отпадналост суха кашлица болки в гърдите без хрема. Ако ви се случи не се паникьосвайте и задължително потърсете личния лекар. Това не е грип лечението е комрлексно.

8

Анонимен

преди 3 години

До пияница мистикТрябваше да кажеш "нямах сили да измия една чаша за ракия" Щеше да ти отива на ника :) Иначе така тежко както го описваш карах обикновен грип преди няколко години. А този сегашния си мина сравнително леко.

7

до анонимен

преди 3 години

кажете ги тия симпроми де?----------В случая с Йончето, новият Симптом е - повишено Либидо и мнооогу безразборен "Кекс" в нетрадиционното отверствие причинило й силни, но приятни болки!

6

пияница мистик

преди 3 години

Вярно е ад, и аз го изкарах и не можех да мръдна от леглото. Боляха ме всички мускули, всеобща отпадналост, главоболие, нямах сили да измия една чаша за вода. Температурата при мен беше ниска. И така цели 4 дена, наистина е кофти тая гадост. Кофтито е, че след 6 месеца може и да те повтори, ако не те умори

5

Анонимен

преди 3 години

кажете ги тия симпроми де?Всеки казва че е биледувал но не казва какво му е имало.Аз сега съм болен, уж грип, но вече 8ми ден държа висока темп...но не е кой знае кво, просто грип.

4

Анонимен

преди 3 години

Ех като почнат с тези изповеди, от тях идва психозата сред хората. Аз пък изкарах короната и трабва да ви кажа , че е по-леко от всички други грипове досега. Само дето е по-дълго и за четири дни изгубих обоняние, но после всичко се върна. Аспирин, вит.Д, фрешове, горещи душове , чай и 2-3 парацетамол и това е

3

Иван

преди 3 години

Да ме беше викнала аз да я лекувам.

2

Анонимен

преди 3 години

С нищо. Трябва да мине време.

1

Анонимен

преди 3 години

Пропаганда. Поне да каже с кво се излекува.