9

Анонимен

преди 3 години

Един дол дренки сте и двамата.

8

пияница мистик

преди 3 години

До SuCkMyD1CkНа всяко едно от изброените места съм бил. В Дуомото запалих свещ, от Айфеловата кула гледах през бинокъла, на Ред Лайт Дистрикт пуших сканк и пих бира в барчето на лесбийките, а в Рим не само бях в Колизеума, но и търсих на наш Джизъс къде е драскал, ама сега май е затворен. А деца цели 2 броя имам, ама те така или иначе са си на Запад с майките и нищо не трябва да им показвам - сина ми е в Лондон, дъщерята в Рим. Изоставаш брат, а аз съм само на 43 и вече съм изпълнил всичко

7

До първия

преди 3 години

Пич, я не си въобразявай. Единствените про*тит*тки, с които си бил са били от боята и си ги хванал от някое околовръстно.

6

Теди

преди 3 години

Красата си прави промивки с йод на вагината, че един познат се възмути какви били тия работи с тая Краса

5

Анонимен

преди 3 години

Теди, нищо не ти се разбира

4

Теди

преди 3 години

Има ли йод там за Красата Ганевата -за един Любо питам ,че него го е срам да я попита още е малък

3

Анонимен

преди 3 години

Ще стане като Венеция.Ореваха светът,че туристите им пълнели улиците или как големите пътнически кораби им закривали гледката към прекрасните вонящи на тиня канали а сега след като еуфорията им мина че нямало кораби и туристи изведнъж откриха че стотиците малки ресторантчета и кафенца които всъщност дават хляб на половината жители са пред фалит или фалирали.Няма кой от местните да даде 40 евро за кафе и бутилка сок и сега реването е защо няма туристи и големи кораби.Та и с тия ще стане същото.

2

Анонимен

преди 3 години

До 4Абсолютно те подкрепям!

1

Анонимен

преди 3 години

А ако е женско, к'во ще й кажеш?