352

VD

преди 3 години

До Ivan Ivanov Гешев?.....Гешев да разследва? Гешев му казват какво да прави, а не той да предприема някакви действия!!! А тези убавци от HelpKarma си гълтата парата до повръщане, като горките ни политиците

351

меркел

преди 3 години

Прилича на "ебала жаба гадюку"

350

Ivan Ivanov

преди 3 години

Гешев да ги разследва тези. Ако са чисти, разследването не бива да ги притеснява.

349

А

преди 3 години

Мислете нова схема, тази замина братко...

348

...

преди 3 години

всички собственици на НПО-та с S-класи и по-скъпи коли... после се грижили за гражданите... ами не става така, колкото и да помагаш трябва да не крадеш 30% като са толкова добри програмисти защо не отидат да работят за някой и да чакат 400к заплата на година... да видя колко ще им ги дадат в България.

347

Тошо

преди 3 години

Уж всичко е точно....но паритеги нема, ами нека се уточнят точните проценти и дасе работи по тези правила, това 80000 заплата не е брилянтно управление, а е по скоро катострофално такова!

346

наблюдател

преди 3 години

Много нубедителен отговор, шефе!

345

Анонимен

преди 3 години

Страничен коментар в БТВ има поръчкови журналисти типичен пример е Петър Нанев.Човек който се появява по поръчка ,хвърля "бомбастичен"материал и изчезва.Претполагам да си харчи парите от поръчката.Дано и сега да не е така.

344

????????????????????

преди 3 години

Председателят Константин Кръстев има ли наистина участие във фирмата за бързи кредити "Кредисимо"???? И ако има, откъде я захранва със средства?

343

АЙДЕ

преди 3 години

Поставените лица на фондацийката да не пишат, моля.

342

Работещ от ХелпКарма

преди 3 години

ЧЕТЕ целият отговор!Репутацията на нашата фондация ще бъде кристално изчистена. ДАРЯВАЙТЕ ние ще правим чудеса ще има нови супер кампании и още по-хубав нов уеб сайт !!!Не стана дума за спасените деца и възрастни; за реализираните исторически успехи, като спускането със сноуборд от Хималаите; за образователната мисия на изоставени деца в Африка; за КОВИД кампаниите и пр. и пр.

341

Гепи Хепи

преди 3 години

След като отшуми всичко и се забрави. ПАК ще открият нова фондацийка и / или поредното НПО и най-голям кеф ще крадат пак. Това им е бизнеса няма спиране освен, ако не са в затвор или не умрат. Така че следващата кампания скоро ще дойде ГЕПИ и ХЕПИ. Нищо не може да ги спре напълно безнаказани са!

340

Хм

преди 3 години

Трябваше това,което си написал,да го говориш без да запецваш по време на интервюто.Бяхте като деца с оцапани *** с ит гуруто,който видиш ли,вземал 80 000 лв на месец,но пък му трябвали пари да си купи апартамент....как с тая заплата не си го купи в брой.Изкарайте и колко данък е платил.И когато защитаваш бизнес,пич,още повече собствения си,трябва да си подготвен.Беше толкова уплашен,ч от самолет си личи,че никак не ви е чиста работата.Нека прокуратурата ви обърне хастара и да видим...

339

Дьъ

преди 3 години

Доста дълъг отговор. И в тритомник да го издадете - си тръгнахте. Имаше една мисъл за доверието - гради се с години, губи се за миг. Бизнеса приключи...или поне този

338

Minuva42

преди 3 години

Водещ IT специалист разработва иновативен софтуер за събиране на пари. Звучи ми познато. Това не трябвало да се разглежда като заплата а като инвестиция. Ами тогава не давайте заплата с праг на осигуровки, а подпишете договор и си плащайте данък печалба. Пък водещия специалист ще се самоусигурява. Иначе си е заплата. Ясно е че БТВ ще се пробват да си направят материала, но вие просто не сте читави.

337

off

преди 3 години

Stefaniq!!! Недей да съдиш хората от думите на платената мисирка Цънцароваако искаха тези 21 милиона лева щяха да ги откраднат .Нека оставим прокуратурата да си свърши работата и тогава да обобщаваме това е правилното действие.И аз съм засегнат от това като дарител

336

12

преди 3 години

Колко е бил прав Валери Симеонов, колко точно той описа майките с увреждания преди време, за което те му искаха оставката... Вече всичко стана ясно.

335

Stefaniq

преди 3 години

Това си в истинско ОПГ трябва да ги вкарат в затвора за по дълго време, без никакво съмнение, скъпата им платформа , никой да не посети и лев да не им дават, тези от хелп карма са нагли и долни хора, които на гърба на болни деца , си позволяват да вземат от тях това е наистина ужасяващо. Хората даряват, а тази проста повлекана с шампаско в ръка и в скъп хотел- от даренията, имала лайф стайл. Като можеш да си поддъражаш този скъпичък стандрт, не си позволяваш да пипаш пари, които са дарени.Затвор

334

Капани залагаме

преди 3 години

Ако сте почтен човек,заобикаляйте Цинцарката на 1 км. и дори "добър ден" не й казвайте, защото не се знае как ще го използва спрямо предварителната си цел да. Ви злепостави.Това,ако сте почтен гражданин!Ако сте непочтен,то не бягайте от нея - пробвайте да си платите за позитивен резултат. Няма голяма злоба, която да не може да се сломи от големи пари, а нейната злоба е огромна,т.е. предвидете го.Който и на какъвто да ви се прави,в крайна сметка цели едни пари!А няякои жени са а свръхамбициозни!

333

off

преди 3 години

13 милиона раздадени 5 които чакат на сметка ако са искали да ги открадат да бяха го направели .Това е добре че прокуратурата ги разследва .Ще видим резултата .Но платената мисирка Цънцарова и възмутеният и любовник Антон Хекимян много явно искат да се натегнат на новите шефове на БТВ за сметка на хората в спешна нужда.Двама НЕЩАСТНИЦИ това не е начина.