63

Шахо Барона

преди 3 години

Ша го бахтът,що не слушка а,а са прави на баба-ит

62

Русофил+

преди 3 години

Алиев веднага клекна след сваления руски хеликоптер. Трябваше отново да загинат руски войници за да се постигне мир. И все пак Путин ясно показа кой командва в региона.. Нал'тъй русомразчета.......

61

Анонимен

преди 3 години

Тия готверини са като нашите патриоти друг да яде боя .

60

Анонимен

преди 3 години

Браво на арменските юнаци! Искат пушки с щикове, защото патроните свършиха.

59

мияяяв - хав хав

преди 3 години

Много ме е яд. Мислих ги за нещо тези арменци.такава загуба не очаквах :)

58

Чебурашка

преди 3 години

До :)....... Нямаш интелект да видиш глобалната шахматна партия. И забравяш че Путин е гросмайстор!...... Само зомбиран русоид може да смята, че джуджето е велик политик. Бай Реджеб попиля арменците, свали и руски вертолет а джуджето само премигва и си трае. На това ли викаш "гросмайстор"?

57

Кратка история

преди 3 години

Армнските национални предатели да не се беха с Русия е*авали - не биха боя яли!

56

:)

преди 3 години

До грозната американска ЧебурашкаЗабравяш че Ердоганчо съществува по милостта на Путин.Нямаш интелект да видиш глобалната шахматна партия.И забравяш че Путин е гросмайстор!

55

Анонимен

преди 3 години

Националните предатели избрани благодарение на фонда на Сорос - това получават накрая.Жалко за арменците - цената на урока е доста висока!А руснаците - вече проявяват самоуважение. Не са като добрия котара Леопол. На сила вече не помагат!

54

Чебурашка

преди 3 години

До Анонимен....... Путин. Свери си часовника защото нещо е остарял като любимеца ти Сорос..... Арман Агоп Бабикян у любимец на Сорос бе русоид неграмотен. Руската империя ръководена от джуджето за пореден път е победена от бай Реджеб. Затова сте бесни петоколонниците.

53

Krom

преди 3 години

Е защо така бе? Тези "прости" арменци не могат ли да разберат дълбокия замисъл на Путин и "подкрепата" му за братска Армения? Изглеждат недоволни! От какво - от безсилието на собствените си управници или от предателствата на руснаците? Арменската трагедия е като на всеки малък народ - бяха похарчени на шахматната дъска за да могат едни по големи да си изиграят партията. Но щом се връзват?

52

Анонимен

преди 3 години

Тези на снимката са същите като нашите, които бият лекарите.

51

Анонимен

преди 3 години

Кога и при нас?

50

Изводите:

преди 3 години

И ние гледаме сляпо като арменците - и ние ще сърбаме попара със отровни западни подправки!

49

Анонимен

преди 3 години

Путин!

48

Анонимен

преди 3 години

Първоначално помислих, че са пребили арменския поп и като се зачетох, въздъхнах облекчено. Че иначе към кого ще се обръщаме за помощ?

47

Георги

преди 3 години

Видяхте ли, които има предимство във въздуха какво се случва с тиа танкове и др. Българската армия трябва да се въоръжи основно с хеликптери и самолети и дронове. UK вече махат всички танкове от снаражение.

46

Анонимен

преди 3 години

Руснаците за пореден път показаха, че доверие не може да им се има.

45

Анонимен

преди 3 години

До алиБраво, али, прогрес! Арийските народи също са дошли от Азия. И славяни, н немци, скандинавци, латини, ибери, даже шотландци, исландци, фарьорци!Само дето R-доган си е внушил, че трябва да обедини тюркските народи в една нова Османска империя, даже там, където тя не се е простирала! И ще му яде гьотът бой, ако шава много! Смешното е, че той даже не е турчин!

44

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 55Ох, наистина ме затрудни! Не мога да вляза в мисловните ти процеси! Как си правиш изводите?А че изводът ти е грешен, погледни към Сирия! Башар си върна 90% от територията.Между другото, Русия и Азербайджан имаха много любовни отношения. И сега не са скарани. Алиев си е комунистче, цял татко!Никакви победи не са постигнали турците, те не се бият там. Имат само военни инструктори, ама такива имаха в Грузия през 2008 г. американците и те показаха чудеса в бързото бягане.