9

Анонимен

преди 3 години

Без симптомните са най-опасните разспространители,и най-трудно ще дадат да ги инжектират.А това вече е проблем,защото няма как да убедиш здрав човек че е болен,и да извършиш насилствено принудителна медицинска интервенция.Тове вече е престъпление по Конституция и Наказателен Кодекс.За това единственото оръжие срещу ,,безсимптомните'' си остава психическото и ментално манипулиране от медиите.Същите медии които спечелиха изборите в САЩ.

8

Додо

преди 3 години

Хаха! Поредната доза лунатизъм! Само преди седмица друг експерт се беше изхoдил, че безсимптомните са най-заразни! Това Ковид индустрията е нещо като игра на Без Коз - броиш 1, пишеш 2!

7

Анонимен

преди 3 години

Ша Умра.

6

Handel

преди 3 години

"Oсновният начин на разпространение на коронавируса остава респираторният през носа и устата."Да не ме лекува този доктор... Независимо от подвеждащите реклами за дъвки слюнката винаги дава "основна" реакция - а "основата" убива всички живи същества - и бактериите и вирусите, които са най-ранообразни и непрекъснато навлизат в устата в огромни количества, измират мигновено.

5

кой

преди 3 години

ни пръска с вируси.

4

Чичо

преди 3 години

Герберестите сама тази звезда не я показваха !

3

ПЕХОТИНЕЦ

преди 3 години

БАБИКЯН НОСИ ли маска

2

до всички ПРОТЕСТЪРИ

преди 3 години

ТРЯБВА ДА СЕ ГОРЯТ МАСКИТЕ никой да не носи

1

Анонимен

преди 3 години

Безсимптомните се превърнаха в тоалетна хартия. Има изследване, че безсимптомните не са заразени с този вирус. Защо не го споменава това нещо? Щом е оптимистично настроена към ваксината нека си е бие първа, заедно със семейството си.