256

хитлер петар

преди 3 години

кил бил,за ми ваксинира,ШНАПСА

255

лекар

преди 3 години

Цифрата е манипулираща!!!Реално над 80%" не искат да се ваксинират!!!

254

мда

преди 3 години

Който иска да се ваксинира. Аз няма да се тровя с живачните ви ваксини. Гледах една теория че ваксините причиняват умствена изостаналост при децата. От 1 на 5000 през 70те години на 20 век се увеличават на 1 на 32 болни през 2014.

253

123

преди 3 години

Хората разсъждават и интуицията им казва че ковида не е толкова страшен. Платени доцентчета и докторчета ни плашат за да приемем отровната ваксина и да ни редуцират.

252

SS

преди 3 години

Който не вярва в конспирациите и тайните общества е супер залюпен, влязал в коловозите на ежедневието си, интересуват го елементарни неща и се, чуди що така стана...четете история, четете книги учете но не по простите нови учебници нещата които не искат да знаете не ги пише в учебниците...не може да си затваряш отворените очи и да вярваш най-малко на медийте камо ли на другите, всичко е зависимо от някого. Историята е написана от победителите но не означава че е истината. Света е конспиративен..

251

az da vi

преди 3 години

Още не са направили ваксината а вече има 3 разновидности на Ковид (за сега известни).Също като преди с грипа. Върлуват 3, 4 , че и повече вида а те предлагат една ваксина...Никога не съм се ваксинирал и сега няма да го направя..................

250

до 256

преди 3 години

така е, онанист-джендъре

249

Анонимен

преди 3 години

номерът е да внесът едно 15-20 000 ваксини с които да се самофинансира самоваксинацията на Бустана и Силтана.Това казва числото 37%

248

На Дженър вярвам!

преди 3 години

Интересно е да се знае, че по времето, когато д-р Едуард Дженър е създал ваксината срещу едрата шарка, в родината му е имало утвърдена методика, т.н. вариолация, чиято цел е била човек да придобие имунитет срещу болестта. Разработена в Константинопол, вариолацията е прилагана в Англия с успех в около 98% от случаите. Тези 2% неуспех на вариолацията не са давали покой на д-р Дженър и са го мотивирали да създаде своята ваксина. Затова хората не вярват, когато им пробутват ваксина с успех 90%.

247

да се знае

преди 3 години

конспирациите се произвеждат от руски ферми за *** с огромен бюджет като част от хибридната война на русия срещи демократичния сват.единственния начин да ги победите е са не им вярватекакво представляват: взимат се факти които са истина и се изопачават в много малки част от тях което ги превръща в октровенна лъжа, но това не е целта, целта е на това да повлияе на вашето решение да направите или не дадено нещо с цел не да ви помогне а да ви бутне в посока удобна за поръчителя на дезинформац

246

ива

преди 3 години

До АнонимеНИскрено ме разсмяхте,но гледам някои не разбират какво е ирония.

245

Л.Д.

преди 3 години

Около мен не познавам някой, който иска да си сложи тази ваксина. И хората съвсем здраво разсъждават. Различни лекари от много дьржави казват едно и сьщо, че не може за толкова кратко време да се направи и тества ваксина. И съвсем нормално е хората да избират да вярват на лекари професионалисти.

244

На Дженър вярвам!

преди 3 години

Хората усещат, че под лозунга за ваксина срещу Ковид-19 едни хора искат да натрупат едни големи пари. Без изобщо да осигурят на пациентите това, за което искат да ги накарат да плащат. Какво значи ваксина с 90% надеждност? Това значи 10% неуспех, което означава милиони допустими жертви. Неслучайно, за нито една антиковид ваксина не можем да видим лекар или лекарски екип, който да носи отговорност за хубавото и особено за лошото. При ваксината срещу едрата шарка, такъв лекар е д-р Едуард Дженър.

243

Анонимен

преди 3 години

В последните месеци броят на антиваксърите се е удвоил и утроил. Продължавайте да го играете този ковидиански цирк и скоро ще стигнем ниво на колективен имунитет срещу ваксините - над 70%.

242

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 3 години

Иронията е че нещото което тръбеше на ляво и дясно че Земята е пренаселена и трябва да се редуцира земното население (Бил ГЕЙтс), разработва ваксина да спаси хората от пандемията!

241

Анонимен

преди 3 години

Ако си направите труда да се разровите, ще се сблъскат с нещо интересно, че всички конспирации, след време се оказват неоспорими факти.

240

Не се ваксинирайте!!

преди 3 години

Конспирации като патента на Кил Гейтс 060606 ? Това е реална конспирация. Той е сериозно инвестиран във ваксината и е капан заложен от него, много хора ще се разболеят или умрат от ваксината, ще се обвини "вирусът", мерките ще се затегнат и ваксината ще се направи задължителна за пътуване, културни мероприятия, пазаруване, ходене на работа и т.н.. Кил Бил иска да ваксинира цялото човечество.

239

ФАКТИ и

преди 3 години

Здрав разум показват, че истината е, че нещо се цели с ваксинацията. А вирусът и баламите разбраха, че е изкуствен и пуснат умишлено с цел ваксиниране. Не може във всички страни да се разпространи мълниеносно, почти в един ден. А всичко знаем, че СЗО е инструмент на Демократите-масони и сатанисти. Вижте изказване на немса лекарка относно ваксините- вкарва се чуждо РНК от вируса в нашето ДНК- променя се божественият код на човека. А и досегашните ваксини са пълни с алуминий, формалдехид и живак.

238

men

преди 3 години

Аз няма да се ваксинирам, не защото вярвам в конспирации. Просто не искам, не ми се струва че има смисъл.

237

кром уел

преди 3 години

чалгар си ти,мамул,недоучен и наивен