41

Некъф

преди 3 години

Ако тиквата предаде интересите ни след изборите ще бъде обесен !!!

40

Анонимен

преди 3 години

Че за какво ще се среща с бойко? Този въпрос се РЕШАВА ОТ ПАРЛАМЕНТА и бойко да си гледа работата, че ще решава нещо лично!!!!!!! СТИГА С ТОЗИ ТО-ТА-ЛИ-ТА-РИ-ЗЪМ!!!!!

39

Анонимен

преди 3 години

'' Заев идва в София за лична среща с Бойко Борисов ''..................ако Бойко отстъпи пред македонските българомразци - да си заминава незабавно !!!

38

Пян Гъ

преди 3 години

Почитания към братята от Македония, но е против правилата на самия ЕС да се привнасят проблеми отвън с приемането на нови членове. Тоест не ние, а самият ЕС трябва да е ПРОТИВ. А така ли е? Чиста ли е играта? Спазват ли се принципите? Или много ни е страх от думата "конспирация", но всъщност май друго освен нея няма? Иначе защо е целия проблем?

37

БОЙКО Е МЕКУШАВ!

преди 3 години

ИМА ОПАСНОСТ БОЙКО ДА ИЗДЪНИ КОФАТА, ЗАЩОТО ВЕДНЪЖ ЗАВИНАГИ ТРЯБВА ДА РАЗБЕРЕ, ЧЕ СЪС СКОПСКИТЕ КОМИНТЕРНОВЦИ НЯМА ЗА КАКВО ДА СИ ГОВОРИМ. ЗА ТЕЗИ ТИПОВЕ НЯМА МЯСТО В ЕС. ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ! ДА ЖИВЕЯТ НАШИТЕ БРАТЯ - МАКЕДОНСКИТЕ БЪЛГАРИ!

36

БС

преди 3 години

Трябва да я питаме г-жа Ангела Меркел, на какъв език говорят Австрийците?

35

Бунгар

преди 3 години

Македония ще влезе в ЕС в знойното куково лято на 31 февруари в годината на цъфналия налъм по време на крушобера на върбите извършван от евреи завърнали се от жътва.

34

10.11.1989г

преди 3 години

Тази дата трябваше да бъде прескочена преди 31 години и щяхме да живеем доста по-добре от в сегашната ''демокрация''.

33

Анонимен

преди 3 години

Когато си малък и беден,но обичаш да те тупат големите по рамото,всичко е лесно,бързо и смешно.

32

Анонимен

преди 3 години

Бистришкият Тайгър започнаха да го тричат.Първо лекичко,после Херо Мустака ще му обясни как стоят нещата.Ще подпише всичко.Ореха узря за 10 мин.след среща с конгресмените и спря потока.

31

Анонимен

преди 3 години

С кой паспорт ще дойде Българския или македонския?

30

Бибо

преди 3 години

АХ КАКВА ИДИЛИЯ КАК МУ Е ХВАНАЛ РЪЧИЧКАТА...НАШИЯТ ОТ НАШЕ ИМЕ(МНОЖ. ЧИСЛО) ЩЕ ОБЕЩАЕ СЪГЛАСНИ СМЕ. НАПРЕД КЪМ EU.

29

Анонимен

преди 3 години

Зайо е дошъл за морковче. Ще го получи ама откъм изхода. Плюс два яки шута на изпроводяк и повече да не съм го видял тук.

28

Анонимен

преди 3 години

Бумбар, бегай оттука бре.

27

Гошо...Тъпото

преди 3 години

На хора,които ни...определят за...татари,само вето,докато се научат че сме българи и спрат да тормозят и налагат...геноцид на всичко българско в...територията Македония.

26

Антрополог

преди 3 години

Каква мазна азиатскотатарска и още монголска физиономия има тоя Заев. Да не е македонец случайно?

25

Театър Сълза и Смях

преди 3 години

Каква среща бре, Бойчето нали е повален от ''вируса''?!

24

Бунгар

преди 3 години

Македониа член на EU. Там и е мястото. И не само Македониа. Трябва и Сърбия и Албания,Босна и Херцоговина. Това ще сложи край на безмисления спор,,Кой е по велик,,.Всеки народ има правото да се самоопределя и не трябва да си пречим взаимно, а напротив.Малко знаем от истината за Балканския регион.Всеки си измисля история за вътрешна консумация и разбира се ,че пропаганда и манипулация е в основата на това.

23

...

преди 3 години

Никакв подкрепа за тия неблагодарници

22

Сър Стенли Ройс

преди 3 години

Македония ще прескочи без проблем блокажа на най-бедната страна член на ЕС.От много прескачане накрая ще се спъне и ще се надене на ДЕДОВИЯ ЧЕТВЪРТИТ БЪЛГАРСКИ. ВЪТРЕ ВЪТРЕ ЦЕЛИЯ ЦЕЛИЯ СУХ СУХ ДА БОЛИ И ДА ПЛАЧЕ И ДА ТЪРСИ МАЙЙКА СИ