137

Анонимен

преди 3 години

Първата мумия сложена за презедент.

136

Нали Цецко

преди 3 години

затова ходи до САЩ, да ги учи как се правят избори!? САЩ е същото блато като тукашното, и президентите им циркаджии, и пълнежа им игански, и простотията им същата!? Нали по техен образец СДС прави перестройката и ето ви сега джендърска България!

135

Някой

преди 3 години

Я, ми то и в САЩ, и в Русия, и в Беларус..... Навсякъде едно и също. Веднага - Санкции за фалшифицирани избори.

134

Сл0вянския мелез

преди 3 години

е за правата лопата.....ръждясала.

133

Словянин

преди 3 години

Е, той Байдън е де факто за Малашевци. Може и за Орландовци.

132

манипулации

преди 3 години

всички изборни манипулации на демократите съществуват предимно в главите на републиканцитеако могат нещо да докажат ще е много много учудващи, но не ми се вярва познавайки прецизността на съда в САЩ

131

Анонимен

преди 3 години

А наш *** нема ли да вземе отношение по темата или още не са му написали листчето в руското посолство?Деееба тая тъпааа съвецка шушумига!

130

съвецки лузъри

преди 3 години

Тоя път руснмаците удариха греда с американските избори !!! Начукаха ли ви го на 2 ката матрьошки?

129

za USA

преди 3 години

Доналд Тръмп си остава моя президент....................... FOREVER .....................завинаги........................................да е жив и здрав и да докаже манипулациите на демократите!!!

128

Анонимен

преди 3 години

да

127

Анонимен

преди 3 години

До АНОНИМЕН1милион и 800 000 мъртви гласували .Това какво е ?!руска лъжа, какво друго може да е? И абдалите вярват :)

126

Анонимен

преди 3 години

Judicial Watch: 1,8 млн. мъртъвци гласували на изборите в САЩха, ха, това от руското посолство ли ви го казаха бе :)А за самолети с двойни дъна проверихте ли :)

125

тролене

преди 3 години

руското тролене тук е много активно по тази темаколко са не демократични изборите в САЩсамо да ви кажа, изборите така са направени че няма как да се фалшифицират.....спрете да четете руски тролски сайтове щото се зомбирахте изцяло

124

 не си добре

преди 3 години

До Щерютва пак няква руска тролска новина ли ев САЩ за да гласуваш трябва да се регистрираш предварителноАЛАНКОЛОООУУУУУпри регистрация се проверява всичко за теб до 10 коленоако е ОК тогава ти се дава право да гласуваш с един номерпосле може си гласуваш от където искаш поща, машина, бюлетина в секция и др.и колкото искаш - отчита ти се последния валиден вот....ако искаш пусни 1 милион бюлетини ако не си регистриран и ОДОБРЕН не ти се броят а може да идеш и в затвора като бонус

123

Анонимен

преди 3 години

Кой вярва още в "демократичния процес" ? Демокрацията така или иначе е една жестока система където тълпата/болшинството диктува на всички останали.

122

Анонимен

преди 3 години

Каквото и да е,фалшификации има и дано успеят да ги установят.Демократите прекалиха,а гласуването по пощата е пълен абсурд по начина по който се проведе.И с машините с повреден изведнъж софтуер или предварително настроен.Както тук се пищи за машинно гласуване,след като никъде не се провежда,или само частично,но било "честно",ами не е,изключително рисковано,но се налива истерия от някои отлюспени да са в телевизора да нагнетяват напрежение,да са контра за да ги забележим в комплект с резидента.

121

ВНИМАВАЙ ТЕ ЕЕЕЕ

преди 3 години

Е ЗА ТОВА СЪМ ПРОТИВНИК НА ЕЛЕКТРОННОТО ГЛАСУВАНЕ, ЗАЩОТО ЗАД ТАЗИ ДЖАДЖА СЕДИ ЕДИН, КОЙТО ОБРАБОТВА ПОСТЪПИЛИТЕ ДАННИ И ГИ ОБРАБОТВА ТАКА ЗА ДА Е ПАК койНА ВЛАСТ.ТАКА ЧЕ ГЛАСУВАЙТЕ САМО С БЮЛЕТИНА РЪЧНО !!!!!!!!

120

АНОНИМЕН

преди 3 години

1милион и 800 000 мъртви гласували .Това какво е ?!

119

Анонимен

преди 3 години

Преклено много българи отидоха да живеят в САЩ - резултата от това не закъсня! Ей на и изборите САЩ изкифлихме :-)

118

Що реват мурзилките?

преди 3 години

Тъжно е да видиш тук как червеногъзите мутренските медии сипят някакви реклами за дъртия комунист Байдън, "учиндолеца от Село Тодорово", истински СССР мутри, "Светият отец" М-у-н-ч-о с фланелка СССР , за мутренските "капитал"=комунисти, с-о-р-о-с-о-***, катунари, обречени лузъри ,ялови "протестъри", татуирани надрусани една шепа мутанти ,копейки ,молци ,маджовци, галевци ,чалгари и позитанци