5

Анонимен

преди 3 години

EХ, КРАСИ, КРАСИ НЕ Е ЛИ КРАЙНО ВРЕМЕ ДА ОБЯВИШ ПРОИЗХОД НА КАПИТАЛ И КАК ТАКА ОТ ПРИДРУЖАВАЩО ЛИЦЕ НА ИМЕНИТАТА СИ БИВША СЪПРУГА СТАНА ГОРД МИЛИОНЕР СОБСТВЕНИК НА ЗАВОДИ ЗА ПО 1 ДЛ., КАК ТАКА ТИ И ТВОИТЕ КОЛЕГИ НАЙ ЧЕСТО СЛУЖИТЕЛИ НА ДС СЕ СЪБУДИХТЕ МИЛИОНЕРИ, А НИЕ БЕЗ СПЕСТЯВАНИЯ В 15 ФАЛИРАНИ БАНКИ- ТОВА НЕ СЕ ЛИ НАРИЧА ОБИР НА СОБСТВЕНИЯ СИ НАРОД- НА СЪД И В ЗАТВОРА.

4

Анонимен

преди 3 години

Българските капиталисти са социално безотговарни, този е поредното доказателство за хищническата им природа! И има наглостта да говори за съзнанието на другите, било дефицитна стока. А при него и подобните му на талази, на талази се носи, та чак прелива.

3

Коментар от сайта

преди 3 години

Ако един от управляващите или богаташите бяха оставени да минат по " каналния" ред на лечение , с всичките му екстри -чакане , лутане , обикаляне с линейки по болници и никой да не ги приеме , може би щяха вече да са направили нещо реално за Здравната система , да са въвели адекватни меркиАма не би . Като се разболеят , веднага си ги обгрижват - на крака ходят да ги лекуват, други директно във ВМА, трети в частни болнициЗатова Вожда говори , че всичко у нас е идеално .

2

Анонимен

преди 3 години

Днес социални помощи получават богатите, като този и неговите картелни приятели от всякакви картелни бизнес организации за защита правата на богатите.Богатите най-много искат социални помощи за богати срещу обедняване.Богатите искат държавна помощ, като искат тази държавна помощ да се вземе от бедните и работниците.Тези шмекери ни бутат не към Европа, а към Латинска Америка и Африка.

1

???

преди 3 години

Времето за здравни реформи отдавна изтече. Фалшиви болнични на практика няма, т.е. има колкото и в друготе държави и те не са проблем.Какво е "дриниране"?