15

Петко Бочаров

преди 3 години

"Джо Байдън беше избран за 46-ия президент на САЩ."ДА, АМА НЕ!

14

Христо Христов

преди 3 години

Европа са по-големи крепостни на сащ отколкото България някога е била...

13

Анонимен

преди 3 години

Сега ще видите как Ковид ще стане 10-та подред новина в новинарските емисии в САЩ. А Русия ще е 20-та. А за Северна Корея и Иран да не говорим... тях тепърва ще ги търсим на картата къде се намират...!

12

Евангелия Гущерова

преди 3 години

Ботоксния Паркинсон ще управлява още 42 години.

11

Анонимен

преди 3 години

До МдаНа Америка бъдещето и е сигурно след избора на Байдън, но след болното старче Путин за Русия остава само един вариант. Разпад на 25 части.

10

Анонимен

преди 3 години

До ФактМного черни работи рисуваш бе Факт, чак се чудя как оцеля света при Кенеди, Джонсън, Картър, Клинтън и Обама.

9

Мда

преди 3 години

До АнонименЗа Путин не бери грижа!Още няколко американски президенти ще изпрати,стига Америка да остане цяла,разбира се.

8

Джо Дементе

преди 3 години

Победих честно Буш! Краката ми са много космати!!

7

Факт

преди 3 години

Смяната на властта в САЩ няма да спре Русия и Китай,те ще се справят.Обаче американските съюзници,най-вече в Европа ще си изпатят здраво.Байдън(Сорос) ще отприщи мигрантската вълна отново и ще забрани на европейците да я спират!Освен това ще засили тероризма и регионалните войни.Дупе да ни е яко!

6

Путин

преди 3 години

Крепостници, сега видяхте ли колко е лошо да има повече от един равностойни кандидати. Това да ви е за урок.

5

играта свърши

преди 3 години

Байдън е заплаха за Света! ще разпали нови войни, ще предизвика икономически кризи, по време на мандата му много невинни хора ще измрат. не на последно място Европа ще бъде залята от Цунамита от Мигранти - краят на Бялата раса е гарантиран!

4

Анонимен

преди 3 години

До МдаМоли се за разклатеното здраве на Путин.

3

1

преди 3 години

Абе, тия хор уж това им е работата (да знаят кое как е), но постоянно само глупости дрънкат.ТРЪМП НЯМА НИКАКВИ ШАНСОВЕ ЗА ПОБЕДА.Ако ще не в 15 ами в 51 щата да иска да преразглежда. Съдилищата масово отхвърлят претенциите му. Накрая ще остане с няколко десетки дребни нарушения и с пръст в уста.Путин не поздравява Байдън, защото си играе неговата игра да пее колко проблеми с демокрацията има САЩ. Никакви изненади, и няма общо с това дали Тръмп още може да спечели.

2

Анонимен

преди 3 години

Тръмп може да иска ревизия и в 25 щата, но съдът има основание за повторно преброяване само в 1 щат и това ще е или Аризона или Джорджия, което няма да има никакъв ефект за Тръмп. Загубата си е загуба. Мисля че ще е Джорджия където разликата е 7-8 стотин гласа.

1

Мда

преди 3 години

Има два по-добри варианта от Байдън-президент:Гражданска война в САЩ или препъване в съда.Не знам за кой да се молим...