68

Анонимен

преди 3 години

Никога нямаме собствена позиция! А какви велики царе сме имали преди турското робство!

67

Христо Христов

преди 3 години

Даже макетата се подиграват с нашите недоразумения и ги игнорират напълно, като преговарят директно с брюксел и берлин как да ни прекарват...

66

Анонимен

преди 3 години

brexita platiha li go, ili angletata gi e hvanal alzheimer zaedno s demencia?

65

С чужда пита помен

преди 3 години

Никой български политик не може да се оправдава,че някой международен фактор ни е натиснал да кажем "Да" на Македония! Доколкото историческата истина е на наша страна, а миниатюрна Македония има интерес да влиза в ЕС, то Македония е подходящия обект за оказване на натиск да направи отстъпки за приемането си. Откъде накъде ние ще се отказваме от историята си, за да можело те да влезнат. Наглост! Гърците да не би да се отказаха от антична Македония,за да си попълнят липсата на история Вардарци!?

64

Баба Ванга

преди 3 години

Тръмп беше концентриран върху вътрешните проблеми на US,а сега ще има промяна!Македонците имат последен шанс да се качат на европейския влак,преди да ги е нахлузил Байдън.Демократите винаги са имали активна международна политика и собствени идеи за Западните Балкани,..като бомбардировки на Сърбия и военни бази в Косово,които са им любимци.Сърбите и Вардарския им санджак пак ще бъдат "черна овца" за заколване.Макетата да се махат оттам и да бягат към EU,докато не са ги придали към Велика Албания!

63

ГОЧО

преди 3 години

И на какъв език са си говорили?Щото нашия като го гледах в едно интервю по френска телевизия си беше със слушалки за превод,водещия му говореше на френскинма той си отговаряше на български.Е няма такава излагация!

62

Анонимен

преди 3 години

тоя още ли може да говори?!? Ковида да го прибира час по-скоро!!!

61

Анонимен

преди 3 години

boicheto pravi fit for fun...po 250 koremni pressi i 250 licevi opori... ;)tonkata mu pravi video ;)...da pokazva na zemedelskia, voiennia, ikonomicheskia, sportnia i culturnia munistar na vanshnite i vatreshnite raboti

60

ПроСоТо

преди 3 години

до "63"..:-"Клекне ли си заминава"....Че това същество отдавна е ЛЕГНАЛО!..Как да "клекне" ЛЕГНАЛ човек?НИЕ сме за бой,не мизернииика!

59

Македон

преди 3 години

Отдавна се оглеждам за някoе патреотично НПО ама все не мога да намеря ! Май патреотите са откраднaли парите за патриотичните НПО-та и са оставили Сороспиите да си разиграват коня и да си отворят свои НПО-та. Кражбата и простотията прави силата.

58

Анонимен

преди 3 години

Клекне ли си заминава

57

Анонимен

преди 3 години

Този път мирише на предсрочни избори,Боцко е до стената.Пудрят го яко,но знае ,че ако подпише е аут,ако не подпише пак.

56

Анонимен

преди 3 години

Решението е само едно - вето! Но сега на Борисов като му набият обръчите старшите партньори и ще се огъне и ще изплесне. Национален предател

55

Анонимен

преди 3 години

30 години продажба на бългаско гражданство ни докара до там да нямаме накакъв полезен ход по отношепие на РСМ.

54

aze

преди 3 години

Бойко-т на макаденската наденица!!!!

53

Xax

преди 3 години

Пак му подсказват на бат Бойко

52

Анонимен

преди 3 години

Snes Avstria zatvori dvd djamii zaradi atentata. Imamite da veche obratno v Turcia:) dobro nachalo

51

Хор

преди 3 години

Абе хора, кои сме ние Македония и България. Ще ни се скарат и ще се оправим. Правим тук сцени като сърдити старчета. Аз не знам какъв е спора. Кой какъв е? Нали има историци да решат. Ако не могат нашите нали има историци от чужбина и да кажат истината или на нас и на македонците. Ако те са прави добре, ако ние сме прави още по-добре. Кво има да създавате негативни настроения. Ако приемат Македония в ЕС добре, ако не я приемат пак добре. Нека първо преборим престъпността и ковид.

50

Активист на БСП

преди 3 години

Каквото каже ,, Козяк,,...

49

Анонимен

преди 3 години

Какво има да се говори ? Значи те натискат твойте "приятели"