9

Анонимен

преди 3 години

В този участък лятото нагрява яко и теренът има тенденцията да се гофри. Ако не се ограничи движението на тежки тирове ЦЯЛОТО лято, за 2 години е готов. Или да купят за този участък един свръхтежък валяк и да шенкат с него цялото лято по дясните ленти.

8

Онзи

преди 3 години

Боже само 12 км ураааааа, след месец сигурно ще започне отново ремонт на ремонта уууууу айдуци.

7

Шофера

преди 3 години

Не е вярно бе, нищо не е направено, само са откраднали парите. Да идва кака, че да видим тогава как се прави.ш

6

Анонимен

преди 3 години

Пътно ограничителна система с клас на задържане H2 има успешно издържани краш тестове ТВ 11 и ТВ 51: TB 11е удар с лек автомобил с обща маса 900 кг., със скорост на удара 100 км/h и при ъгъл на удара 20 градуса Манниии, а какво ще задържи Чорен ДжиБ два тона със 149км/ч, което е реална маса и реална несанкцинируема скорост по тази магистрала?

5

Анонимен

преди 3 години

Ще видим като вдигна 200, ако ми се разлее кафето значи не става.

4

ИнстПътБез

преди 3 години

Ремонта е супер! Пътищата в БГ също са супер! Тунела Витиня ще бъде завършен още преди човек да е стъпил на Марс! Шиши е доволен. Само данъкоплатците в тая държава никой не ги брои за живи!

3

Краси

преди 3 години

Комунистът-милиционер Винету изчака да мине гаранциониия срок и сегадържавата,т.е. ние плащаме ремонта.А трябваше фирмата,която е строила !

2

Хаха

преди 3 години

Тео, няма да има 15г., ако е сменен само повърхностния слой асфалт, без да са пипнали компрометираната основа, давам му 2-3години.

1

Тео

преди 3 години

Такава констатация може да се направи след петнадесет години, но има ли някой ду...е за това?