18

Анонимен

преди 3 години

Те мъжете търсят, но какво предлагат?

17

наблюдател

преди 3 години

Едно от нещата е да няма мустак и хайдушки вежди.

16

Ха ха

преди 3 години

До Анонимен - това, че на теб не ти се е отворил парашута, не значи, че всички са толкова ниска летва, нееее, особено един, който знае за какво става въпрос - когато пилотът е добър, пътничката никога няма да смени самолета и авиокомпанията.Ако пилотът за нищо не става, ще го кара цял живот на ръчна и злобно плюене в нета - жалка история ! А някои през това време правят любов и си подаряват незабравими емоции.Между другото, под един от материалите има 9 коментара, само от теб, тъжно и смешно!

15

Да ама не

преди 3 години

До Анонимен - казано от дребно застаряващо чичаче, монтьорче, това звучи като комплимент, с гаджето ми цяла вечер се смяхме на неадекватните ти коментари на килограм , които бълваш по форумите нон-стоп цял ден и цяла нощ. Явно реалният ти живот няма смисъл и само във виртуалния се чувстваш " значим ". Смяяяях !

14

Орфей

преди 3 години

До Калинчо - Давай , после ела пак да пишеш, че мацката ти е била шута, като е направила сравнение между Ферари и Трабант. Тройка ще бъде единствено оценката за теб вероятно, може даже да е на релси.Иначе хубав ден на всички останали интелигентни и приятни хора !!

13

Анонимен

преди 3 години

Появи се войнстващата, незадоволена феминистка, която не е доближавана от мъж около 25 години вече...

12

Калинчо

преди 3 години

До ОбачеАз не мисля така , тройката е по взаимно съгласие и не е необходимо някой да ми показва нещо , а да пробвам различно. Това си е лично мое и неангажиращо никого мнение.

11

Обаче

преди 3 години

До Сериозен - относно тройката, за която пишеш и която сънуваш - най-добре е да бъде с някой млад, висок, мускулест жребец, който да ти покаже как се правят нещата, така ще станеш още по-комплексиран и единственото, което ще ти остане в този живот е да плюеш жените по форумите.

10

Орфей

преди 3 години

До СпироШпековия салам е за предпочитане пред спаружения кренвирш, това жените го знаят многоооо добре.

9

Истината е че

преди 3 години

До Тя има лош дъх - ТОЙ ИМА ЛОШ ДЪХ - МЪЖЕТЕ МИРИШАТ в ПЪТИ ПО-СИЛНО от ЖЕНИТЕ -просто жените са по-тактични, за да плюят относно това по форумите.Обикновено тези мъже, които имат претенции спрямо жените са абсолютни карикатури - с огромен корем, ръце като шкурка и смърдящи на пор отвсякъде, с гигантски претенции и самочувствие без никакво покритие - въздух под налягане.

8

Спиро

преди 3 години

Да е цицеста

7

Сериозен

преди 3 години

Да е навита на тройка с други жени

6

Мъж в нужда

преди 3 години

Аз па търся жена заварчик да ми изкърпи колата, че мъжете станаха същински женски полови органи.

5

Нека

преди 3 години

Нека само мъже коментират статията, да разберем вярно ли е написаното.:)))

4

Леле

преди 3 години

Когато хората се обичат всичко е наред, тази статия е същински бисер в свещената корона на тъпотията на този сайт.

3

Леле

преди 3 години

Според статията трябва жените да се превърнем в баба Султана Глаушева.Добре, че моят мъжо предпочита да скачаме с бънджи, да си играем с децата си,да се подкрепяме един друг и да сме реална част от животите си,не просто подложка.Поради което не съм и феминистка.Крайностите са кофти идея,тази статия успешно телепортира Българката в едни други времена.Или авторката е от Долно ***,в който случай е приемливо да спомене как мъжете са мега щастливи ,че тя може , междувременно и да плете на 5 стана

2

Анонимен

преди 3 години

Търсят едно-единствено нещо и то е между краката.

1

Анонимен

преди 3 години

А си струва да търсят единствено кинти!