54

Анонимен

преди 3 години

Време е за една прекрасна гражданска война с много жертви и разрушения. Да видят как е у домa, стига експорт.

53

Анонимен

преди 3 години

Черните и латиносите да гласувар за Тръмп е все едно турците да не гласуват за ДПС ;) Ако някой вярва на нещо друго значи е много безочлив ;) герб е дпс и който гласува за тях не е българин. Смейти са на САЩ ,ама и тука е така .Затова Доган и Пеевски станаха толкова богати по гербаво време .

52

sofeto

преди 3 години

"Това не се дължи на Байдън дължи се на факта, че хората искаха да видят Тръмп да напуска Белия дом."

51

ЦИНИК

преди 3 години

Мирувайте бря ! Който и да стане президенто у Америка ний ко печелим,или губим ? Се същите балкански *** си останем.Стойте и глейте от кадя жа задува вятъра.

50

Цисбя

преди 3 години

българия скоро и неизбежно ще е пак в границите на Велика Турция, просто българите се оказаха негодни за собствена и суверена държава.

49

Анонимен

преди 3 години

Никога няюа да работя за длнопробната държава България.Този клзет начело със свнята майка БмБ слуга на Сащ да купувам Ф-16 и парите ми да отивт за изхранване на американските нгри.Не съм длъжен с нищо да търпя това.

48

Анонимен

преди 3 години

Русия няма се разпадне виж за Сащ е сигурно.

47

Анонимен

преди 3 години

Сащ не произвеждат нищо вдичко е изнесено в Чайна.

46

Бай Кръстьо

преди 3 години

Някои много се ще се радват ако Америка и Русия, а защо не и двете се разпаднат. Ердоган ще се радва а ние как мислите, ще плачем или ще се смеем?!? Така ,че внимавайте какво си пожелавате!

45

Сержант

преди 3 години

Тия живеят на гърба на 2/3 от света. Времето им ще дойде. Жалко и за добрите хора живеещи там.

44

Анонимен

преди 3 години

Бай Данчо хързулнал бай Дончо!

43

F-16

преди 3 години

САЩ произвеждат (условно според статистиката) 20% от световния БВП, а потребляват над 40%. Някой трябва да плаща разликата. Не виждам защо българите трябва да слугуват за благоденствието на чужд народ отделечен на 20 хил километра от България! Карма?

42

Маг Минчо

преди 3 години

Най-големия т*шак е конфуза,сътворен от хората на Тръмп. Екипът му реши да наеме суперлуксозния "Четири сезона", но е станало объркване и наели "Четири сезона озеленяване" - фирма за... ясно какво!Поканените журналисти и щаба на Тръмп се оказват на паркинг зад фирмата за озеленяване, между порнокнижарница и крематориум!?Това и Шкумбата едва ли би измислил по-хумористично - кампанията на Тръмп да завърши между морга и магазин за вибратори:-)))

41

Джо Дементи

преди 3 години

всичко е наред, днес помирисах косите на няколко малки момиченца, божествено. Китай е наш приятел. А вчера ми казаха, че към бил на изборите Буш, не, Рейгън, май Никсън беше!

40

Феликс

преди 3 години

Войната се случва ,ако една от враждуващите страни е убедена, че :1) Може със сигурност да победи другата.или2) Ще бъде унищожена без остатък, ако не нападне първа.В момента нито едно тези условия не е валидно в щатите.Ще пуснат малко пара и ще се успокоят лека полека...

39

Мда

преди 3 години

Току виж баба Ванга излезнала права...(за края на Америка)

38

А дано да се

преди 3 години

ИЗПОТРЕПАТ!!! Това им пожелават всички хора по света, защото предизвикаха много войни и преврати и милиони си загубиха ьивота заради тях. Кармичният закон не прощава!!!

37

Ха-ха

преди 3 години

Ами к'во чакат-да почват!След 4 години белите ще са малцинство,сега е моментът.

36

Анонимен

преди 3 години

"Падането на САЩ означава падане и на целия свободен свят и подаряване на световната власт на Китай."Прав си, САЩ паднаха при Тръмп... дано сега се възродят.

35

Анонимен

преди 3 години

Че те винаги са били един склад, от който от който излиза само злото-войни, нещастия, агресия...