13

Анонимен

преди 3 години

До 15То вече започна да звучи като - да изтреоем децата, те са виновни за всичко, за да спасим другите.

12

Анонимен

преди 3 години

Децата не са ви виновни за нищо. Напоследък ги изкарвате биологични бомби, развъдници на зараза и какво ли още не. Стойте си удома с тях тогава, къде сте хукнали да ходите на работа и им мъкнете вируси . Но не ви стиска, нали! По-лесно е да затворим тези дето нямат право на мнение.

11

До 4

преди 3 години

"Една съученичка в паралелката на сина ми който е в 7-ми клас, най-важния пише във Вайбър, че каквато е мързелана, съвсем ще се отпусне, ще получи нисък бал и няма да я приемат никъде, а ще продължи да учи в cкaпaнo тo и училище!!!"Не училището е скапано, а тази, дето сама си признава каква е. Какво се очаква в този случай - учителите да са присъствено, за да може такива като нея да се "мотивират" за учене? Не виждам как ще се получи. А че няма да я приемат никъде е чудесно! Това заслужава!

10

Анонимен

преди 3 години

1000 пъти обяснявахме, че тия 25 % ги дават на учители, които от самото начало са на дистанционно обучение, защото родителите са пожелали така. В момента имам паралелка дистанционно, заради ковид и няма, ама никак няма да получа такива проценти. Какъв доцент си не знам, но май мозъкът ти е като тефлонов тиган - нищо не залепва.!

9

Доц. Дамян Илиев

преди 3 години

А в България това е първия ход на паникьорите от щаба и на алчните за 25% "дистанционни" към заплатите пишман даскали. Не за първи път бъдещето на младото поколение се жертва в полза на тънки сметчици и жалки и страхливи дребни душички.

8

Анонимен

преди 3 години

Какво му е жестокото? Не всички са за "вишисти" Моят съсед като стана на 18 го питах какво ще прави и той се пошегува че ще кандидатства Маркетинг и фаянси. Та сега е плочкаджия, мисля че изкарва повече от маркетинга, защото се оказа че е много кадърен и като купиш плочи за 2000 лева за банята, даваш още 1000 да ти ги сложи някой добре.

7

Анонимен

преди 3 години

До "ДО 3"Ами ако продължаваме с присъственото скоро няма да останат здрави учители ни за присъствено, ни за онлайн обучение и приятелката на сина ти ще го закъса съвсем...

6

Анонимен

преди 3 години

Брей, училището да не е менажерия, написала във Вайбър пиклата,че ще се отпусне и няма да я приемат...пък че умират учители ,родители и баби и дядовци... Апропо не е лошо за дигиталната им култура да са един месец на дистанционно. Моята дъщеря също е седми клас и прави пдф-и, видео материали, анимиран рекламен клип , последното беше уеб страница . Всичките и учители са под 40, много амбицирани и определено не усетих падане на нивото пролетта.

5

Анонимен

преди 3 години

"В момента всеки регион в Испания има автономия сам да вземе решение за това дали да се премине към дистанционно обучение в зависимост от развитието на пандемията в него". И какво от това? Испания се състои от автономни области, тоест политическото й устройство няма нищо общо с българското. Тогава за чий ни е испанец да ни е съветник по образователни въпроси? Вместо да се занимават с нашите училища, да си довършат работата по разследването на къщата в Барселона - това е престъпление, не а ДО.

4

Анонимен

преди 3 години

То пък щото голяма разлика дали ще ходят присъствено, дистанционно или въобще няма да ходят един два месеца. Испанското образование е трагедия,камо ли в ония провинции дето направиха диалектите официални езици. Аз сравнявам с нашите комунистически гимназии, за съжаление знам че и в България е регрес на висока скорост.

3

ДО 3

преди 3 години

Знаеш ли какво ще им стане на децата ако един месец учат онлайн вместо присъствено???Ще се превърнат в зомбирани ***, ето това ще стане!!!И не е само това!!!!!!Една съученичка в паралелката на сина ми който е в 7-ми клас, най-важния пише във Вайбър, че каквато е мързелана, съвсем ще се отпусне, ще получи нисък бал и няма да я приемат никъде, а ще продължи да учи в cкaпaнo тo и училище!!!Повечето деца мислят така!!!!!!!!!!!!

2

Работата е дебела

преди 3 години

На някакво наднационално ниво всички политици са хванати, и реват като плюли си в устата, само за това присъствено, та присъствено.Какво ще им стане на учениците, ако за месец учат онлайн? Нищо няма да им стане.Какво ще стане на родителите - то се вижда и без да си ходил нито присъствено, нито онлайн. Напълниха болниците и моргите.Но май това е целта, скрита зад уж благородни идеи.

1

Анонимен

преди 3 години

Ми тяхна си работа щом смятат, че са цъфнали и вързали..