14

Анонимен

преди 3 години

Абе, при толкова милиони как стигат до "ръба" бе!?

13

Св

преди 3 години

И все пак си остава герой от любимия ми сериал. Имаше и силни роли в Девет (десет) ярда и си партнираше с Уилис. Има и други филми с него ама сега не се сещам.

12

До 15

преди 3 години

Ама Вие сте много великодушен и добър човек,щом си издавате източниците за бързо печелене на пари.Я споделете тук набързо на колегите си,как правилно да спечилим на тази платформа. Много Ви благодаря!

11

Анонимен

преди 3 години

Е, хора за тях понятието "гладен" и "безработен" не са като за нас. Разбира се, че не е стигнал до там да реже купони за храна от вестника, но когато си имал милиони е трудно да живееш отново като човек, който си прави сметка на парите и не харчи много за всяка глупост, която му хрумне.

10

Анонимен

преди 3 години

Оооох завълла!!!!!!

9

До работа на струг

преди 3 години

Ама чакай... Че ми се насълзиха очите от смях.Матю Пери като го хване струга ще се напери и ще ще стане на матювинки.

8

Handel

преди 3 години

Мнгозина смятат че е заради алкохола и наркотиците, а останалите тогава какво смятат?

7

nimportequi

преди 3 години

Само едно лечение има - мотика и лопата но не е за гевезета.

6

Анонимен

преди 3 години

Е та може ли да стои цял живот на 20 години, нормално като остарява да има и промяна...

5

Сергия Комерс 98

преди 3 години

Търсим да наемем продавач с английски. Месторабота пазара Георги Кирков. Гъвкаво работно време и приятна работна среда. Възнаграждение според опита на кандидата. Начинаещите са добре дошли.Кандидатите да изпратят автобиография , препоръки и мотивационно писмо на леля Гинка от човешки ресурси!

4

Анонимен

преди 3 години

Оставете човека на мира!След като не можете да му помогнете спрете да го одумвате. Животът е пълен с превратности, всъщност това е един дълъг маратон.Аз съм християнин и му пожелавам да се оправи.

3

Работа

преди 3 години

Предлагам работа на универсален струг(опит не е задължителен) за Стара Загора и региона.При интерес на лично !!!Матьо, ако си съгласен поемам пътните ти до България.

2

1

преди 3 години

Ех, едно време всички искахме да сме Чандлър, а сега какво стана: тоя човек ще си отиде преди децата ни да са пораснали.Тъжно.

1

Анонимен

преди 3 години

Сигурно се е е записал на трудовата борса и ще изкара някой долар оттам. Шегата настрана. За много хора Холивуд и славата и парите оттам са истинска месомелачка.