133

MkDon

преди 3 години

Што направи Софиа последните 30 години за денешниве Македонци да а осетат Бугариа како блиска држава? Затоа кажав порано дека Софиа не знае како да а игра оваа игра. Белград ко толку ви пречи го прави спротивното од вас. Очигледно политиката на сила не дествува во Македониа т.е. не можеш неко на сила да го натераш да те сака.А омразата ка Бугарите последниве неколку дена за несреата на другиот ми е доволен показател дека нашите два народи се блиски. Само за тоа не бидува!

132

Анонимен

преди 3 години

Трябва пълна и безусловна блокада на Северна Македония за ЕС. Да не се допуска държава, изградена и функционираща на основата на омраза и лъжи да влезе в Евросъюза.

131

MkDon

преди 3 години

До АнонименА сте се запрашале ли зошто некои Македонци ги имаат овие чувства спрема Бугарите? Некогаш треба да погледнете и во сопствениот двор. Кога Македонците е се чувствуваат рамноправни, нема да постои никаква омраза. ;)

130

Петричанин

преди 3 години

По начало Северна Македония е само и единствено географско понятие, обозначаващо исторически гръцка територия населена с етнически българи, които използват за официален език югозападния диалект на българския език.

129

Анонимен

преди 3 години

НЯМА КАК ХЕМ ДА ЛИЖЕШ *** НА СЪРБИЯ ЗАРАДИ РУСКИ ГАЗ, ХЕМ ДА СЕ КЛАНЯШ НА ТУРЦИЯ, ХЕМ ДА НАТИСКАШ МАКЕДОНИЯ.

128

за 138

преди 3 години

До АнонименБългарското правителство не се бори с БЪЛГАРОФОБИЯТА, вместо това се опитва да претендира и да води настъпателна политика.

127

Анонимен

преди 3 години

До АнонименКои са българските аргументи? Някой може ли да каже? Евтини измислици как Коминтерна създал Македония. ГЛУПОСТ. След ВСВ Югославия става ФЕДЕРАЦИЯ! Македония получава независим статут, дотогава тя е област в Кралство Югославия създадено през 1919 г. Кога Македония е била българска територия? По времето на Хан Крум и хан Тервел.

126

Анонимен

преди 3 години

Не зная дали има аргументи или са предизборни напъни, но влязох да видя профила на нашия външен министър в Туитер. Има стотици псувни и обиди към нас.Преди бях против блокада, сега съм за! Тези са непоправими.

125

Анонимен

преди 3 години

До АнонименБългария има аргументи ама са едностранни.

124

Анонимен

преди 3 години

До АнонименБОЙКО ЗАЩО НЕ СЕ СЪГЛАСИ С ИСТОРИЧЕСКАТА ДЕИСТВИТЕЛНОСТ И ДА СЕ ОТТЕГЛИ ОТ ПОЛИТИКАТА?

123

Анонимен

преди 3 години

България ИМА аргументи против членството на Северна Македония в ЕС

122

Анонимен

преди 3 години

До Анонименкоя историческа действителност тази която България твърди ли?

121

Анонимен

преди 3 години

Съгласяват се с историческата действителност и проблема е решентова са хора живеещи в бившата територия на България

120

Анонимен

преди 3 години

Не знаех, че говоря на македонски и пиша на македонски... В Пловдив вече вместо "майнаа" ще трябва да минем на "маке".

119

Анонимен

преди 3 години

МАКЕДОНИЯ ЩЕ БЪДЕ ПРИЕТА В ЕС ВЪПРЕКИ БЪЛГАРСКИТЕ НЕДОМИСЛИЦИ.

118

Анонимен

преди 3 години

България няма аргументи против членството на Северна Македония в ЕС.

117

Анонимен

преди 3 години

Някаква плюнка на картата с население колкото София упорито с някакъв див инат си въобразява, че изобщо може да бъде част от Европа?! Че ние ако пратим ромите от Столипиново, Варна, Бургас, Пазарджик и т.н. ще ги оглозгат за един ден. И без това заради вируса превозвачите са на червено. Ами направете един безплатен маке-туризъм в стил ДПС и кака Айше да си изпере гащиту у оХридскуту езеру и след 9 месеца ще имат доста цветен маке-генофонд с елементи на *** венци. Пуснете скакалците!

116

Анонимен

преди 3 години

Не, Борисов ще ни предаде, то е ясно, приятелство да има.

115

Димитров

преди 3 години

Ако т.н. "политици" в България не ударжат българската позиция, това означава предателство и те ВЕДНАГА трябва да бъдат отстранени, не от власт ,а от политичиския живот в България !

114

Анонимен

преди 3 години

Германия каза: БЪЛГАРИЯ НЯМА ИНТЕРЕС ДА СПИРА МАКЕДОНИЯ ЗА ЕС. Но българинът политик е инатлив и не много умен с мутренска психика.