21

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 14Това с интернета е защото от онлайн обучението им сървърите прегрявали.

20

Анонимен

преди 3 години

Вчера имаше бунт на хора в Солун.

19

дедо

преди 3 години

Колкото повече отпуснеш синджира на някой,повече ти се качва на главата и иска още и още. За това думата демокрация е най-бесмислената дума на света. Като си тарикат защо не отидеш в Щатите да пиеш алкохол по улиците и да шофираш дрогиран? Там нали всичко е много демикратично и всеки си прави каквото му хареса??

18

Анонимен

преди 3 години

новия фашизъм идва...спете спокойно деца...

17

лелеее

преди 3 години

Не, не са със всичкия си малаките!

16

Анонимен

преди 3 години

Всяка жаба да си знае гьола!Вие България оправихте и седнахте да бистрите политиката за Гърция!Ще си правят както си намерят за добре.Това не е ваш проблем.Проблема ви е до там,че сега няма да можете да джиткате до Гърция събота и неделя. Ама нали било в България беднотия,та за това километрични опашките на границата за Гърция?Не сте живели по-добре от 1989г насам.До сега никой не е имал по няколко коли в семейството,по няколко жилища и пари да се разкарвате до Гърция-кеф ти риба-кеф ти паламуд

15

До 9

преди 3 години

Мани то и СССР си отиде с онова поколение и вече са малко истинските партизани като тебе дето се борят смело без маски срещу фашизма

14

Анонимен

преди 3 години

До 11аре стига сте размивали темите. тук за какъв простест се говори? аз не видам да говорим за протест.Замисляте ли се? Пробват ги дали ще се съгласят да им спират интернета от сутрин до вечер. Това е опасен прецедент и може да се прилага и тук някой ден. Мерките нямат нищо общо с мерки за борба с някакъв вирус. Ще се събудите ли или ще продължавате да сте вулгарни докато не дойде и до нас/вас? После идва и режим на тока, за водата знаем, язовирите в България са вече празни. Заспал народ!!

13

Анонимен

преди 3 години

Тия гърци или съвсем изперкулясаха, или имат някакъв сериозен финансов мотив да го правят. Ще мине време, ще се разбере.

12

до 7

преди 3 години

Другарю ГЕРБерастов, вирус има и той не е страшен. Нещо повече, не е нито пандемичен нито епидемичен. Имаме ли новина??? Но виж имаме пандемия от хипохондрици, от страхови психози причинени от зяпане на телевизора и новините за ковид и PCR пандемия. И още нещо да имаш за размисли - колко твои познати имаш болни от ковид и умрели от ковид, а сега се замисли когато има грипна епидемия колко е бройката им? Кое число е по-голямо при грипа или при ковида?

11

Анонимен

преди 3 години

Абе какво стана с протеста, скоро ли ше сваляме Бойко или ще го отложим?

10

Анонимен

преди 3 години

Вируса и по интернет ли бръмчи вече?

9

до 5

преди 3 години

Маски не нося, каквото и да ме тръшне нямам намерение и не съм тичал по лекари. В България лекарите си отиват с онова поколение което е на 70 80 години вече. Дебилизъм е диагноза за теб и ония 80% които ви управляват през телевизора. Къде е тая пандемия пр която общата смъртност намаля в Бг с 4 % а в Европа с 6% ???? А относно Мангъров - за разлика от ония книжни плъхове и хипохондрици и лъжци гонеши кинтите, той е действащ практикуващ лекар. Скоро ще ви се търси отговорност долни герберастчета

8

CCCP

преди 3 години

1984

7

Анонимен

преди 3 години

Другари, последно вируса измислица ли е или правителството не се справя с вируса?

6

Анонимен

преди 3 години

Да дойдат в България-тука е слободно всичко. Ний ни съ впрягъми от таквизи нища

5

До 3

преди 3 години

Медицински фашизъм значи, айде като не щеш маска и те тръшне нещо, като идеш при лекаря ще ти даде диагноза дебилизъм и ше ти даде направление за Мангъров да те спасява.

4

Анонимен

преди 3 години

до 1 ние не се шашкаме за някакъв обикновен вирОс, ние се тревожим за вируса

3

Анонимен

преди 3 години

Нено-рмалници. Това си е чист медицински фашизъм. Странно е само с какво са ги дрогирали и успали гърците, че търпят това и не са излезли на улицата да съборят този мракобесен режим. Да не ползват интернет от 9 до 18 ... ??? Това ли е лек срещу измислената ви пандемия ????? Има ли още деби-ли които считат че мерките са по медицински а не по политически причини???

2

Анонимен

преди 3 години

Остафка на Никос Вердис