246

Бай Коко

преди 3 години

Първо почни от личните лекари че всички се изпокриха. Второ не можеш да оборудваш болниците с медицински кадри там са само счетоводители.

245

Анонимен

преди 3 години

До 140 жертвиПри нашата сисема за болнична помощ - да.

244

ДА

преди 3 години

Стига си "отпускал" пари,ами вземи мерки!На тия,дето не им затваряш заведенията,а работят до 23,30-никъде го няма това днес по света в тая епидемия-не си мисли,че напролет ще гласуват за теб!Ограничавай,защото ще стане по-зле,не виждаш ли ,бре,гад ниедна!

243

Анонимен

преди 3 години

Моя близка с инсулт е вече три месеца при сестра си (лекар кардиолог), за да й помага. Вчера жената без никакви други симптоми започва да припада. Сестра й решава, че прави втори инсулт и не чакат линейка, качват я в кола и я карат в Токуда. С 300 зора я пиемат и й правят и бърз тест. Излиза положителен, снимат я - двойна пневмония. След което им казват да си тръгват, защото нямат Ковид легла. Хората отиват в Пирогов. Тази сутрин ми е пуснала смс, че и в Пирогов не са ги приели и са се прибрали вкъщи.А министърът ми обяснява, че всичко е наредче има кой да лекуваче има лекарстваче ние

242

И

преди 3 години

Къде е този потенциал????? В нечии фантазии?

241

Анонимен

преди 3 години

Ти имаш ли някакъв потенциал, бе бОРИСОВ?

240

Анонимен

преди 3 години

Оставка и затвор, мутро !

239

ОСТАВКА МУТРО

преди 3 години

ОСТАВКА ГЕШЕВ , ОСТАВКА БОРИСОВ

238

Анонимен

преди 3 години

Тъй, Тъй! С голо дyпе ще мачкаме таралежа!

237

Гадиино продажна

преди 3 години

болниците са празни !!!гадд продажна предателска

236

k.k

преди 3 години

Оставка за крадеца и каскета.

235

Селото

преди 3 години

С една дума - пари при пари отиват.Провала е явен и нямат изход управляващите.До пролет ще карат на автопилот..

234

Анонимен

преди 3 години

Оставка на мутрата от СИК!Оставка на поръчко-каскетурата!

233

Анонимен

преди 3 години

Да се отдели и ресурс за разследване на троловете, които клатят крехкия баланс с изказвания против сигурността в България в момента.

232

Коментар от сайта

преди 3 години

Ако един от управляващите или богаташите бяха оставени да минат по " каналния" ред на лечение , с всичките му екстри -чакане , лутане , обикаляне с линейки по болници и никой да не ги приеме , може би щяха вече да са направили нещо реално за Здравната система , да са въвели адекватни меркиАма не би . Като се разболеят , веднага си ги обгрижват - на крака ходят да ги лекуват, други директно във ВМА, трети в частни болнициЗатова Вожда говори , че всичко у нас е идеално .

231

Щирлиц

преди 3 години

То пък една система...

230

Анонимен

преди 3 години

ТОЛУП НЕ ВСИЧКО Е ПАРИ И ВЛАСТ ...

229

М.Бонев

преди 3 години

Аз и другаде съм коментирал ,че критикуващите Мангъров не са му врагове ,защото те спазват мерките за безопасност!Тези които следват неговите препоръки те, са в риск или поставят своите близки в риск.Тъй като отричат вируса или не вземат предпазни мерки. Когато някакъв процент от тях се сблъска с реалността по неприятният начин, именно те ще му потърсят сметка.На мен не ми пречи Мангъров по абсолютно никакъв начин.Вреди на тези които го слушат. Пиша за които могат да разберат.Не се впрягайте!

228

М.Бонев

преди 3 години

Е нали знаеш какво е станало с неандерталците,оцелели са разумните хомо сапиенс !не можеш ги вразумиш първосигналните само да се ядосваш,няма никакъв смисъл. Да ходят да се заразяват, тяхна воля и избор!То това е демокрацията в крайна сметка.Свобода на избора.Нека слушат Мангъров той е техният корифей в медицината.Парадокса е,че държавата се грижи,а социалистите припознаха Мангъров който е за заразяване с цел придобиване на групов имунитет.Менгеле надмина с тези препоръки: идете и се заразявайте

227

Анонимен

преди 3 години

Колкото и да се напъва - нищо умно няма да каже, най-много да се насерехехаехе