119

АНОНИМЕН

преди 3 години

Защо не пишете за машините от Венецуела ?! С които се направи шашмата ! И бюлетините се броят в Германия и Испания ?!

118

нйи

преди 3 години

Напразни и безмислени.

117

Додо

преди 3 години

"Джо Байдън бе обявен за следващия президент на Съединени американски щати"========================================Хахаха, президента на САЩ не се обявява, а се избора на избори. Това, че фекалният тромпет на глобалисткия Кабал - CNN е обявила дементния педофил за президент, това не го прави такъв.

116

Анонимен

преди 3 години

Какви са съдебните действия, които ще предприеме Тръмпще поквичи още малко и ще миряса :)

115

Анонимен

преди 3 години

Скроиха му шапка на бай Доня, но не се знае дали няма да глътнат вода скоро байдъняците.Сега започва интересното...

114

Лелеее

преди 3 години

Като гледам как се ядосвате от сърце дали Тръмп ще остане президент или Байдън ще спечели ще кажете че вие сте гласували на американските избори. Родната политика я оправихте ами че и международната взехте да бистрите. Я се осъзнайте който и да стане президент в САЩ няма да промени нищо във вашия живот. Ако живеете в САЩ *** дойди ама все пак сте в родна България нареждайте нашите тиквеници какво сте се завайкали за американците

113

Анонимен

преди 3 години

Отмъщението на Хилъри!

112

Скептик

преди 3 години

Съдебната присъда е малък проблем. Какво става когато отсъстващи решават съдбата ти? Много щати ще се разбунтуват. А там не е като тук. Ще става патаклама.

111

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 128Така или иначе никой не иска да си има работа с бъдещ затворник.

110

Анонимен

преди 3 години

Семейството на Тръмп се разцепи. Зетят Джерард Кушнер и Мелания съветват Тръмп да признае загубата и да престане да се излага повече, а Иванка е на страната на баща си. Вероятно след развода на Мелания ще има развод и на Иванка, но това ще стане след като съда отхвърли претенциите на Тръмп и Джулиани.

109

Анонимен

преди 3 години

"Ще отидем до Върховния съд на САЩ"И до арменския поп да отидеш все тая.

108

Анонимен

преди 3 години

до 123 В български вариант да те попитам .А защо "медиите" платени вече уважават ГЕРБ? И отговор не искам защото го знам! Интереси пич! ФИНАНСОВИ НАЙ ВЕЧЕ! И колкото по дълго толкова по добре! Но все пресъхва всичко един ден нали? И точно ИЗБИРАТЕЛИТЕ МОГАТ ДА ЗАТВОРЯТ ВСЯКО " КРАНЧЕ"! Без значение чий е!!! На пролет българина ще затвори нечий кранче! Схващаш ли чие ще е? А честито! Схватлив си! Лаврите са до време! Иначе ЛАРВИТЕ НИ ЯЛИ С ГОДИНИ!!!Промяната предстои и ТУК В БГ!-:)

107

Анонимен

преди 3 години

Напълно безмислени циркаджилъци от страна на Тръмп и мошеника Джулиани. Нещо не може да помогне на Тръмп нито съда нито Путин дори и господ не може да му помогне вече.

106

Анонимен

преди 3 години

Тръмп, първия президент на САЩ от 120 години който не доведе куче в белия дом, сами си правете изводите за какъв *** става на въпрос.

105

Анонимен

преди 3 години

Не мога да разбера, защо американските медии са толкова пристрастни към демократите. Това само падкопава даверието към тях. Смятах Блумбърг за уважавана медия и харесвах даста от техните анализи. Но пристрастно и едностранно представяне на изборите ме изуми. Не съм привърженик на никой от двамата кандидати. Прекалено явно е ожесточената анти Тръмп пропаганда. Не правят изключения и тукашните медии. Така губите доверието и интереса от читателите. Спазвайте малко етика и бедпристрастност. Не сме..

104

Вуте

преди 3 години

MOODS...

103

Коледен базар

преди 3 години

Освен чичо Дък да започне да продава своя марка белИна, друго не знам какво може да направи:) И като гледам колко балъци му вярват, ще натрупа някоя пачка и от нея.

102

Анонимен

преди 3 години

Демек това нещо е ставало и при предишни избори. Да направят ревизия и на тях. Току виж тръмп е бил спечелил нечестно.

101

Мария

преди 3 години

Официално няма президент. Той трябва да бъде обявен от електоралната комисия към средата на декември. Това, че някои медии чисто демократични побързаха да обяват още не значи нищо.От 2000 година съм свидетел на изборите, а за 5 от тях съм гласувала.Такова чудо като сега не съм виждала. Ужасно нечестно преброяване и манипулация, може би така е трябвало да стане, но е крайно грозно за една велика страна.

100

Германец

преди 3 години

До ВутеИстината излезе наяве - аз мия чинии, ти си преуспял мениджър, а тръмпистите са едни от най-интелигентните хора!!!Искам и аз от това, което пушиш :)